gwiezdne talary

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika katrina_60, 26 grudnia 2023.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. katrina_60

katrina_60 Zaawansowany

wg poradnika od 22 minigry za każdym razem nagrodą stałą są gwiezdne talary, a ja ich nie dostaję - teraz rozegrałam 3 gry od 34 do 36 i powinnam dostać 60 talarów jako nagrodę stałą i nagrody dodatkowe za układ zabawek ale dostałam tylko 15 talarów z nagród bonusowych a stałych jakieś PD więc jak to jest? w taki sposób nie zdobędę potrzebnych rzeczy na pnącze nie mówiąc o innych nagrodach.

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Wszystkich możliwych układów jest 120, z czego tylko 39 ze stałymi nagrodami w postaci gwiezdnych talarów. Aby otrzymać GT to musi udać Ci się ułożyć odpowiedni układ zabawek.
    Po lewej stronie planszy (obok nagród za postęp) znajduje się sygnalizator, który przy nowych układach świeci się na zielono. Zestawienie wykonanych układów wraz z przypisanymi do nich nagrodami stałymi znajduje się w rozwijanym okienku po prawej stronie planszy. Każda powtórka określonego ułożenia spowoduje uzyskanie tej samej nagrody stałej.

Zestawienie wszystkich możliwych do wygrania nagród znajdziecie w spoilerze:

Jak trafiłaś układ z talarami to żeby nie ryzykować można ten układ powtarzać i za każdym razem otrzymasz te trafione po raz pierwszy GT.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

Honorat. lubi to.
  3. katrina_60

katrina_60 Zaawansowany

dzięki, spróbuję z układem, miłego dnia

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Bardzo proszę, również miłego dnia życzę i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.