Gwiezdne talary

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Bilonge, 21 stycznia 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Bilonge

Bilonge Wszystkowiedząca wyrocznia

Witam
    Czy niewykorzystane talary z obecnego eventu przechodzą do urodzinowego, czy należy je wykorzystać już teraz?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witam.

Zgodnie z tym co jest napisane w tabeli z poradnika Legenda wikingów, po evencie zostaną wymienione:

Event trwa do 30.01.2019.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. Bilonge

Ok, w tabelce są buliony i talary a Legenda Wikingów trwa do 30 stycznia. Atena, dopytaj proszę

4. SMOD_Atena

Bilonge a co konkretnie mam dopytać? Gwiezdne talary z eventu Legenda wikingów tak jak jest napisane w tabeli, po evencie będą wymienione. Event trwa do 30 stycznia i do tego dnia możesz je wymienić w sklepie eventowym na nagrody.
    Wybacz ale nie bardzo wiem co tu jest niejasne?

5. agucha31

agucha31 Chodząca legenda forum

Ale w urodzinowym bedziemy mieli do zdobycia kolejne buliony i kolejne talary czyli te obecnie zdobyte z tych 2 eventów beda ważne razem z tymi urodzinowymi do dnia 30.01.

6. Bilonge

Wiesz co nie lubię jak ktoś mnie w konia robi. Edytowałas po prostu swój post po mojej odpowiedzi.

7. SMOD_Atena

Bilonge post napisałam i dodałam tylko datę do kiedy trwa event. Bez takich zarzutów i insynuacji proszę. Widzę że pytań nie masz to temat zamykam.

agucha31 dziękuję za pomoc.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.