Gwiezdne talary

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Angelika37, 8 maja 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Angelika37

Angelika37 Aktywny autor

Mam problem,zabraklo mi internetu i nie wymienilam gwiezdnych talarów w sklepie z tego ewentu z ingrid,a zapowiadaly sie takie exstra nagrody.Czy wszystko mi juz przepadlo czy kiedys jak bedzie ingrid to te talary zostana mi dodane z tego ewentu?a moze jest jakas mozliwosc wejscia do tego sklepu i zrobienia zakupów? :cry::cry:Ppmóżcie.

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Niestety czas eventu Legenda Wikingów już się skończył i nie ma żadnej możliwości na wejście do sklepu i wybranie nagród za gwiezdne talary. Zostaną one wymienione tak jak to jest napisane w poradniku:

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

Zmieniłam duże litery w tytule, pisanie samymi dużymi literami jest zabronione na naszym forum.

3. Angelika37

Angelika37 Aktywny autor

Dziękuje za odpowiedz ale jest mi przykro,strasznie szkoda mi tych nagród.Przepraszam za duze litery :-(

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Mnie również jest przykro, niestety w tej sytuacji nie mogę pomóc. Jedno co mogę doradzić na przyszłość to wykorzystywać zdobyte gwiezdne talary czy inne przedmioty na nagrody na bieżąco, szczególnie jak zdarzają się problemy z dostawą internetu.

A skoro nie masz już pytań to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.