Gwiezdne talary

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Bilonge, 8 maja 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Bilonge

Bilonge Wszystkowiedząca wyrocznia

Witam
    Ile minimalnie i ile maksymalnie można zdobyć w jednej gierce gwiezdnych talarów?

babula40 lubi to.
  2. agucha31

agucha31 Chodząca legenda forum

W zależności od stopnia dopasowania można zdobyć 15, 25, 32, 40 lub 50 gwiezdnych talarów.

babula40 lubi to.
  3. Mariolka7214

Mariolka7214 Wszystkowiedząca wyrocznia

a który event pytasz ? :)
    bo zgaduję, że piłkarski, jak tak, to się podpinam pod pytanie, choć wydaje mi się, że max 6, gorzej z minimum, bo przy stracie piłki chyba 0 ? ;)

babula40 lubi to.
  4. Bilonge

Jeśli jest tak jak piszesz to zmienia to diametralnie ilość rośliny i wypadajek potrzebnych do zdobycia minimum czyli pnacza.
    Hejka Mariolka :)
    O piłkarski

babula40 lubi to.
  5. Mariolka7214

Mariolka7214 Wszystkowiedząca wyrocznia

gdybam, bo info na ten temat nie ma, a szkoda, zakładając, że dotrzesz do bramki, masz 4 lub 5 lub 6
    ale jest opcja straty wszystkich prób wcześniej, więc...nie wiem :)

babula40 i Bilonge lubią to.
  6. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Graczom dziękuję za pomoc.

Z tego co widzę na poszczególnych boiskach to można zdobyć minimum 3 a maksimum 9 gwiezdnych talarów, no chyba że przy pierwszym podaniu wybierzemy innego zawodnika lub trafimy w przeciwnika, wtedy tracimy piłkę i może być tak, że nie zdobędziemy ani jednego gwiezdnego talara.

Czy są jeszcze jakieś pytania?

7. Bilonge

Myślałem że trochę więcej bedzie można zdobyć. Zapowiada się wielkie sianie żeby zdobyć pnacze. Dziękuję, można zamknąć

8. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Bardzo proszę i skoro można to zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.