Gwiazdki.

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika jamnikowo62, 8 stycznia 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. jamnikowo62

jamnikowo62 Forumowy żółtodziób

Mam pytanie do czego w końcu przydadzą się gwiazdki których mam bardzo dużo a nie ma co z nimi zrobić!Dlaczego są we wszystkich eventach jako nagrody dość słabe te nagrody!

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

jamnikowo62 na chwilę obecną nie mamy żadnych informacji o innym przeznaczeniu gwiazdek oprócz wykorzystania ich do odkrycia run na Drzewie mądrości. Ja też mam ich bardzo dużo ale szczerze mówiąc nie przeszkadzają mi, są też Gracze, którzy mają gwiazdek mało a być może będą jeszcze jakieś nowe runy bądź też Producent wymyśli dla gwiazdek jakieś inne przeznaczenie. Póki co tak jak napisałam, nic na ten temat nie wiemy.
    Jeśli masz jakąś propozycję odnośnie wykorzystania gwiazdek to zapraszam z opracowanym pomysłem zgodnie z zasadami i wzorami do tego działu: >>Zbiór aktualizacji i pomysłów<<.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie?

***kacper*** lubi to.
  3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Dalszych pytań nie ma więc temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.