gwiazdki

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika AgentBond, 30 kwietnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. AgentBond

AgentBond Mieszkaniec forum

witam!
    czy jest jakaś możliwość żeby gwiazdki leciały szybciej?
    jest ich potrzebna spora ilość żeby cokolwiek odblokować a zbieranie ich idzie naprawdę wolno, nie wiem może mnie tylko tak wolno to idzie :p

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witam.
    Akurat ja mam nadmiar gwiazdek, ale poziom już mam wysoki i item Jajo-bombka renifera, robię wszystkie eventy i misje w Spółdzielni, gdzie w nagrodach można zdobyć gwiazdki. Niestety za przejście na wyższy poziom jest tylko 1 gwiazdka, tak że aby zdobyć większe ilości trzeba wykonywać zadania eventowe i misje w Spółdzielni.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. AgentBond

AgentBond Mieszkaniec forum

to ja poproszę ten nadmiar gwiazdek :D mi się bardzo przydają
    wiem, że za wykonane misje dostaje się gwiazdki i za wejście na wyższy poziom, tylko to tak powoli idzie, :sleepy: a gwiazdek tyle potrzeba, szkoda że nie ma jakiegoś sposobu na podwojenie gwiazdek xD

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Bardzo chętnie bym oddała gdyby była taka możliwość, niestety nie ma.
    Tak że Tobie pozostaje wykonywać zadania w eventach i w Spółdzielni, no i przechodzić na kolejne poziomy. Powodzenia życzę, a skoro nie masz już pytań to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.