gwiazdki

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika benio91992, 15 lutego 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. benio91992

benio91992 Forumowy żółtodziób

Czy gwiazdki i złote banany pełnią na wyższych levelach tylko funkcje ozdobne ?Jeżeli tak to po co są w nagrodach bo potrzebne są jak pannie dziecko.

2. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Witaj,

Na wstępie zwróć proszę uwagę na miejsce zamieszczenia pytania. W tym miejscu możemy zadać pytanie odnośnie funkcjonowania naszego forum. Twoje pytanie bardziej nadaje się do pytań ogólnych.

Za gwiazdki możemy zakupić runy na drzewie mądrości, a za złote banany posągi na bahameramie które odblokowują zwierzęta/rośliny/ drzewka. Oczywiście jest możliwe odkrycie wszystkich run jak i posągów. Wtedy zbieramy złote banany oraz gwiazdki czekając na wprowadzenia nowych run albo posągów.

Nowe runy często się pojawiają wraz z nowymi zwierzątkami jakie możemy klonować.

Czy mogę w czymś jeszcze pomóc ?

3. benio91992

benio91992 Forumowy żółtodziób

Przepraszam za niewłaściwe umieszczenie pytania.Odpowiedź mnie nie satysfakcjonuje,dalej twierdzę,że gwiadki i banany to nieporozumienie w przypadku wyższych leveli.Pozdrawiam.Można ten wątek zamknąć bo i tak się nic nowego nie dowiem.

4. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Ciesze się, że mogłem pomóc :) Osobiście uważam że warto je zbierać nawet jeśli mamy wszystko, nigdy nie wiadomo co nam programiści dodadzą do gry :)

Autor Wątku nie ma dalszych pytań, temat zamykam

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.