gwiazdki

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika lenka473, 29 maja 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. lenka473

lenka473 Młodszy ekspert

witam
    zauwazyłam ze od jakiegoś czasu do mojego konta nie sa dopisywane gwiazdki za zaliczenie misji. Nic nie pomoglo czyszczenie ciastek, przogowanie, zmiana przegadarki

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Nie wiem jakie misje masz na myśli,ale np...w obecnym evencie "Farmerskie gryzmoły", gwiazdek wśród nagród nie ma.Zapraszam do zapoznania się z poradnikiem, znajdziesz w nim tabelę z zadaniami i nagrodami za ich wykonanie : >>>klik<<<

Chyba że chodzi o inne misje,w takiej sytuacji napisz proszę konkretnie jakie?

3. lenka473

lenka473 Młodszy ekspert

nie z "Farmerskie gryzmoły" herbatka na statkach i herbarium

Ostatnie edytowanie: 29 maja 2015
  4. SMOD_Atena

Za wykonanie zadań w misji "Herbatka na statkach" są gwiazdki w nagrodach i powinnaś otrzymać odpowiednią ilość.Jeśli jednak tak jak napisałaś,zadania wykonałaś,gwiazdki nie zostały dopisane,czyszczenie, itd.. niczego nie zmienia,to napisz proszę w tej sprawie zgłoszenie do Pomocy Technicznej : >>>klik<<<. Tam Twoje konto zostanie sprawdzone na konsoli systemowej i sprawa się wyjaśni.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie?

5. lenka473

lenka473 Młodszy ekspert

nie.
    dziekuje mozna zamknąć

6. SMOD_Atena

Bardzo proszę ,temat zamykam i miłej nocy życzę :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.