gwiazdki

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika -tunga-, 9 kwietnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -tunga-

-tunga- Aktywny autor

Dlaczego w nowej misji ,, Herbarium" nie na w nagrodach gwiazdek? W stałych misjach miały być do zdobycia.Czy znowu o czymś nie wiemy, czy ja coś przegapiłam?

2. =kalina=

=kalina= Chodząca legenda forum

Jak widać w tabelce nie ma, ale...
    Póki misji nie ma w grze zawsze może się wszystko zmienić :D
    Zawsze jest przecież dopisane, że zmiany mogą być wprowadzone itp itd, że jak się coś zmieni, to poradnik nie jest podstawą do ubiegania się o rekompensatę.
    Albo tak: "Zastrzegamy sobie prawo do edytowania tego wątku w przypadku, kiedy Community Manager prześle nam informacje na temat zmian lub uzupełnień."

Ostatnie edytowanie: 9 kwietnia 2015
  3. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

-tunga-, dopytuję o to, wydaje mi się jednak że brak gwiazdek może mieć związek z tym, że misję możemy wykonać wielokrotnie. :)

Posty nic nie wnoszące do tematu, które w żaden sposób nie pomogą Autorowi usunęłam.
    Przypominam że nie jest to dział dyskusyjny.

EDIT:
    Dopytałam i jest tak jak myślałam, w związku z tym, że misję można wykonać wielokrotnie, w nagrodach nie ma gwiazdek. Jeżeli twórcy gry zdecydują się wprowadzić w tym zakresie jakieś zmiany, zostaną one ujęte w tym poradniku: ..::klik::.. :)

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytania? :)

=kalina=, dziękuję za pomoc :)

Ostatnio edytowane przez moderatora: 9 kwietnia 2015
  4. -tunga-

-tunga- Aktywny autor

Dziękuję, nie mam więcej pytań, można założyć kłódeczkę .

5. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Również dziękuję, skoro kolejnych pytań nie ma zawieszam kłódeczkę :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.