Gwiazda Farmy

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika eurb1, 12 września 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. eurb1

eurb1 Zaawansowany

pokazał mi się wielki banner z informacją o pakiecie tylko dla mnie :) w newsach również info o pakiecie a po kliknięciu chwila ciszy i komunikat, że niestety nie w tym kraju.
    O co tu chodzi bo nie bardzo rozumiem, czyżby znowu lepsi i gorsi zależnie od lokalizacji?

2. mcywin

mcywin Okazjonalny autor

Witam. Mam taki sam komunikat. Czy to jakiś błąd?

3. bari06

bari06 Półbóstwo forum

Też się u mnie ukazał pakiet Bohater Farmy , ale kupić nie można .

Edit : już mogę kupić za 19,99

4. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Mi się pokazuje Legenda farmy, ale też mogę sobie tylko popatrzeć...

5. miwi45

miwi45 Weteran forum

To ja też w temacie zapytam: czy jeśli kupię, to bonus na żniwa liczyć mi się będzie od momentu zakupu, czy to będzie taki, co mi wpadnie do stodoły i będę go mogła uruchomić kiedy chcę ?

6. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

miwi45 bonus aktywuje się w momencie dopisania pakietu do konta.

W sprawie pozostałych pakietów i problemów dopytam (jeśli nadal problemy występują), proszę o cierpliwość.

miwi45 i dotikampo lubią to.
  7. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Ja mam propozycję kupna Bohatera i możliwość jego kupna.

8. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Mnie też już puszcza dalej przy próbie zakupu. Póki co poczekam. Premia +3 do zbiorów przyda się na event Wikingów;)

miwi45 lubi to.
  9. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Problemy z zakupem pakietów są już zgłoszone, czekamy na informacje zwrotne, prosimy o cierpliwość.

10. miwi45

miwi45 Weteran forum

Atenko - dziękuję za odpowiedź. :) Poczekam z zakupem zatem :)

11. BA_Czerwona

BA_Czerwona Chodząca legenda forum

Czas oferty minął, więc temat zamykam. Mam nadzieję, że udało się Wam zakupić pakiet, a jeśli nie - życzę szybkiego powtórzenia na kontach.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.