GT

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika HMJS, 17 maja 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. HMJS

HMJS Stały bywalec

Wiem, że niedawno było, ale ciekawi mnie jak często pojawia się akcja GT. raz na rok, dwa razy?

2. Iskierka95

Iskierka95 Książę forum

tego to nawet najstarsi górale nie wiedząxDostatnie było po burzy z młynem i walentynkowym pnączem:(

3. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

HMJS, jak na razie nie mamy informacji dotyczących pojawiania się kolejnej edycji eventu "Handel, wymiana, podarki, czyli Gift&Trade". Kiedy otrzymamy jakieś informacje zostaną one zamieszczone w Oficjalnych Ogłoszeniach. O częstotliwości pojawiania się eventów w grze decydują jej twórcy. :)
    Czy masz jeszcze jakieś pytania? :)

Iskierka95, dziękuję za pomoc. :)

4. HMJS

HMJS Stały bywalec

Chodziło mi o statystykę jak do tej pory często był organizowany. Innych pytań nie mam.

5. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

HMJS, sprawdziłam w informacjach dostępnych na naszym forum, wynika z nich że Gift & Trade odbył się:
    1) 01.08.2014
    do 04.08.2014 (..::klik::..)
    2) 28.04.2015
    do 30.04.2015 (..::klik::..)
    Jeżeli chodzi o starsze informacje, niestety odeszły wraz ze starym forum, jeżeli chcesz zrobić takie statystyki proponuje abyś zadał to pytanie w którymś z tych działów: Porady doświadczonych graczy lub wujek dobra rada może starsi Gracze pamiętają daty wcześniejszych eventów. :)

Skoro tutaj innych pytań nie masz temat pozwolę sobie zamknąć. :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.