GT wymiana w balonie

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika misiek1978, 8 kwietnia 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. misiek1978

misiek1978 Chodząca legenda forum

Chciałem wymienić się z jedną osobą kilkoma rzeczami. Wystawiłem ofertę w balonie a osoba twierdzi, że tego nie widzi. Czy to jest możliwe aby był podział jak na targu ?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Tak to jest możliwe, widzimy tylko oferty Graczy z bazy danych, do której przypisane jest nasze konto podobnie jak na targu.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. misiek1978

Jeśli nie można wymienić się w balonie z jakimkolwiek innym graczem to po co taki balon skoro jest tylko dla określonej liczby graczy ?

Ostatnie edytowanie: 8 kwietnia 2020
  4. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

To jest pytanie retoryczne, a tu mamy dział pytań technicznych 8)
    Balonowe wymiany są i zawsze były anonimowe, nie ma ustawek.
    No, chyba że ktoś się dogada z graczem z tej samej bazy danych... ale ileż z tym zachodu, brr.

misiek1978 lubi to.
  5. SMOD_Atena

zzizzie dziękuję za pomoc.

misiek1978 takie niestety są na dzień dzisiejszy możliwości, być może się to kiedyś zmieni a póki co musimy się z tym pogodzić.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

6. misiek1978

Niestety już się z tym pogodziłem :(
    Miłego dnia zamykamy

7. SMOD_Atena

Wzajemnie miłego dnia życzę i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.