GT - Katarynka

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika KangurekRobert, 4 listopada 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. KangurekRobert

KangurekRobert Czeladnik forum

Proszę o wyjaśnienie o co chodzi z Katarynką (item podstawowy z Bawarskiego Święta 2015). Jest na liście do wymiany, ale nie mogę go wystawić do balonu, bo pomimo, że wrzuciłam go do paska, po prostu nie jest widoczny. O co w tym chodzi?

W poprzednim GT był problem, bo itemu nie było na liście, pomimo, że wszystkie pozostałe z tego eventu można było wymieniać, a teraz znowu niedoróbka???

To naprawdę irytujące. Specjalnie się spinałam, żeby go zdobyć i mieć na wymianę, a teraz nie mogę z nim nic zrobić.

2. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Witam. Katarynka została wyłączona już w poprzedniej edycji G&T, niestety nie znamy przyczyny takiej decyzji twórców gry.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

3. jakumiraska19

jakumiraska19 Młodszy ekspert

Mozna prosic o odpowiedz co z ta katarynka na brazowe pnacze.... przeciez tym razem jest dopuszczona do wymiany a nie mozna tego zrobic

Ostatnie edytowanie: 4 listopada 2015
  4. KangurekRobert

A czy zwracaliście się z prośbą o wyjaśnienie tego dziwnego posunięcia? I czy w ogóle można mieć nadzieję, że to się kiedyś zmieni???

5. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Bardzo proszę ogłoszenie w tej sprawie: KLIK.
    Czy Autor wątku ma jeszcze jakieś pytania?

6. ross2

ross2 Komandor forum

Jest juz OO w sprawie aktualizacji Listy i jest blad ktory jutro zostanie naprawiony

7. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

ross2, podałam już link do ogłoszenia wyżej ;)

8. KangurekRobert

Ależ skąd, wszystko jasne: to ogłoszenie mnie doprawdy uszczęśliwia. BP po raz kolejny po prostu się wypina...
    Ech...

9. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Spokojnie ;) Zapewne jutro wszystko będzie ok :) Powodzenia życzę podczas g&t, pozdrawiam i zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.