Grzybowy las.......

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika samotnosclatarnika, 15 marca 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. samotnosclatarnika

samotnosclatarnika Koneser forum

Zostały mi dwa obszary do odblokowania w Grzybowym lesie.....Ale gdy klikam na nieodkryty obszar to przekierowuje mnie do spółdzielni-tylko, że na misję którą już zrobiłem.....
    Innej nigdzie nie widzę......Jak to okryć?????????????

2. wodnik54

wodnik54 Chodząca legenda forum

a na pewno masz zrobione w całości misje Grzybowy las I, II, III, IV?

3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

samotnosclatarnika sprawdź proszę dokładnie w Spółdzielni czy w zakładce Otwarte (pierwsza z góry) nie ma którejś misji dotyczącej Grzybowego lasu. Najłatwiej będzie jak wpiszesz nazwę misji w wyszukiwarce. Jeśli któraś się wyświetli w Otwartych to znaczy, że nie jest dokończona, a jeżeli jednak wszystkie masz ukończone a powierzchnia Grzybowego lasu nie jest odkryta to zapraszam do PT.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie?

wodnik54 dziękuję za pomoc.

4. samotnosclatarnika

samotnosclatarnika Koneser forum

Bardzo dziękuję za Porady......Znalazłem.......

Bardzo dziękuję za informacje!!!!!!!!

Twoje posty połączyłam. Jeśli chcesz coś dopisać, to korzystaj proszę z opcji "Edytuj"przy poprzednim swoim poście.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

SMOD_Atena.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 15 marca 2019
  5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Bardzo proszę i skoro nie masz już pytań to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.