Grzybobranie

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika gosiagosia60, 12 listopada 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Zastanawiam się czy można wybrać zadanie,które chce się robić czy trzeba po kolei?Bo zaczyna się od najdłużej rosnącego zielska...:(

2. Antenka18

Antenka18 Ambasador forum

Pewnie, możesz wybrać które chcesz zrobić, bo w końcu nie wszyscy muszą chcieć robić całość :)

3. gosiagosia60

ale sama piszesz-pewnie-a ja bym chciała wiedzieć-na pewno:p

4. Antenka18

Antenka18 Ambasador forum

Wiesz, do tej pory można było wybrać a czy tym razem tak będzie to nie wiem :D

5. ania1713

ania1713 Chodząca legenda forum

Patrząc po grafice w poradniku stawiam na dowolną kolejność kończenia misji, ale mogę się mylić :p

6. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Antenka18, ania1713, dziękuję za pomoc.

gosiagosia60, opierając się na testowej wersji gry na chwile obecną, wykonywanie 4 zadań w misji eventowej będzie dowolne. Jeśli nic się nie zmieni to kolejność wykonywania zadań będziemy mogli sobie wybrać.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

gosiagosia60 lubi to.
  7. gosiagosia60

Nie,dziękuję-o to mi chodziło,żeby wiedzieć,jak to zielsko logicznie ogarnąć.Można zamknąć.

8. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Bardzo proszę i skoro można to zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.