Opinie Gry z krypty

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Marion, 28 marca 2024.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. hiacynta

hiacynta Chodząca legenda forum

Już wykukałam tą informację. Robię już ostatnią planszę, Rz.Ch. mam. Piccola jeszcze dojrzewają.
    Wszystkim życzę zdrowych, spokojnych i wesołych Świąt:)

2. hapsak89

hapsak89 Baron forum

Jeszcze dwie plansze, noo 1,5 w zasadzie:p wypadalce mnie blokują, coś tak coraz słabiej lecą chyba

3. misiek1978

misiek1978 Chodząca legenda forum

Z piccolo kumpel niedźwiedź i zabawa w wodzie - słabo

4. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Dopiero 114 puzzli ukręcone i 20 ułożone - bardzo marnie to widzę8)

5. dorro007

dorro007 Hrabia forum

A ja skończyłam. Znowu satysfakcja niewielka, niestety. Może zmęczenie materiału nastąpiło. Skrzynie zbieram, rozpakuję wszystkie naraz. Na razie - jest 10 skrzyń. 3 picolo czekają na hipotetyczne koleżanki. Niech się doczekają.
    Świętujecie? Barszczyk wyjątkowo dobry mi wyszedł. Ktoś reflektuje? Zapraszam :p

6. pbkl

pbkl Ambasador forum

Dlubie sobie, picolak zebrany, stoi z kolega na lace i czeka az sie smoczek pojawi :)

Do pnacza raczej sie nie uda, nie zamierzam szalec z SN i SNZ.

Trudno :)

7. jakleci.bozena21

jakleci.bozena21 Mieszkaniec forum

jakis bład z puzli gdzie jest kombajn po ułozeniu 23/25 brakuje 2 puzli brak na boku a po przelogowaniu wyczysciło mi wejsciowki z młyna super zabawa na swieta nnie pomaga czyszczenie i przelogowywanie

hiacynta i krasnoludek10 lubią to.
  8. krasnoludek10

U mnie był wegetariański żurek na zakwasie i rosół. Pierwszego już nie ma ani nawet białej kiełbaski do niego, ale drugi jest - tylko, że już bez uszek z mięsem a drugich z grzybami:p;) Kolorowych pierogów ze szpinakiem, ruskich i z serem feta (z osobna) też już brak, ale za to są jeszcze ciasta (w tym babka!) i bigos (tak, wiem, trochę nie te ŚwiętaxD:cry:xD). Zapraszam, pewnie coś jeszcze się znajdzie:) Wszystko kupowane, ale jednak:music: Posiadam nawet chyba jeszcze w lodówce kaszankę wegetariańską, która jest oczywiście inna w smaku od zwykłej, ale równie pyszna (jak nawet nie bardziej):inlove:

W temacie - event dalej się wlecze, więc wybiorę co wartościowsze nagrody do układania puzzelków.

Może to po prostu wcześniejszy, ździebko nieudany Prima AprilisxD:cry:xD

skorpion_JM i hiacynta lubią to.
  9. hiacynta

hiacynta Chodząca legenda forum

U mnie z piccolo kijek i wielozawodowiec;)

10. klonek68

klonek68 Ambasador forum

Koniec xD Wesołych Świąt

11. krasnoludek10

To co chciałem, to wziąłem (prawie, brakuje mi tylko 25 puzzelków). Reszta to nadprogram:p;)

Ostatnie edytowanie: 31 marca 2024
  12. hapsak89

hapsak89 Baron forum

Uff mam wszystko, ostatnie puzzle właśnie ułożyłam na miejsce:):Dze skrzyni neonowych zagród wyfrunęły mi neonowe motyle, super :inlove: Event ukończony w całości:inlove: podobał mi się pod względem wizualnym oraz mechaniki, oby więcej takich:D

13. skorpion_JM

skorpion_JM Analityk forum

Całkiem mi umknęło, że obecnie trwa Baby Boom i Wesoły Dzień Obniżek, a przecież z każdej hodowli w Oazie Miłości można uzyskać Upiorny płomień i podgonić w ten sposób brakujące ilości.

14. twardy81

twardy81 Koneser forum

15. krasnoludek10

Gorzej jak problemem jest badyl:p;)

16. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

kudlaty147 - Twój post z samym cytatem usunęłam.

Jeszcze tylko jedne puzzle zostały mi do ułożenia. Szkoda, że już koniec, bo lubię układanki.

17. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

I po układaniu... Strasznie szybko to poszło... Smuteczek i niedosyt:cry:

18. ryzio

ryzio Weteran forum

jeszcze dwie układanki i koniec :) uwielbiam ten event z puzzlami :inlove: piękne grafiki, bardzo mi się podobają:inlove::inlove::inlove:

19. orkiszowiec

orkiszowiec Baron forum

Gratulacje, to jest to!

20. freska_kreska

freska_kreska Półbóstwo forum

Podoba mi się układanie puzzli. Mam nadzieję, że ta mechanika będzie często gościć. Ogromnym plusem jest brak ograniczenia czasowego na ułożenie obrazka. Z piccolo wpadła parasolka i zabawa w wodzie. Dla mnie git :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.