Opinie Gry z krypty

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Marion, 28 marca 2024.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. PoloMit

PoloMit Komandor forum

No nie bądźmy zachłannixD niech 1 dadzą, bo tak to się ostro do pracy dział techniczny weźmie i dopilnuje, aby Dodosy nie miały możliwości lądowania xDxDxD

2. draculik34

draculik34 Chodząca legenda forum

No dobra :p niech będzie jedno xD ale serce mnie boli, że muszę zrezygnować z drugiego xDxDxD

3. antonina-farmerska

antonina-farmerska Chodząca legenda forum

4. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

A ja bym chciała, żeby nic nie padało i nie zdychało. Żaden pakiet przeprosinowy nie zrekompensuje farmerskich lamentów, jakie by tu się kaskadami, fontannami, wodospadami lały. Wolę mieć spokojne ŚwiętaxD
    Myślę, że jak zawsze na spokojnie się wszystko ogarnie. I tak będę zaglądać na polanę eventową i w Alpy, to i o Świat Pełni mogę po drodze zahaczyć;) Puzzle będę układać w poniedziałek. W sumie w tym dniu to już bardziej odpoczywa się po Świętach niż świętujexD

5. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Nie tyle po Świętach, co po obżarstwie świątecznym:p;)

6. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Nic by się nie lało, jakby wszystko zdechło, włącznie z forum.:p
    I już masz spokojne święta.;)
    Widzisz jak o Ciebie dbam?:D

Z drugiej strony kilka razy udało mi się wykrakać pady (co właściwie nie jest tu żadną sztuką).
    Jutro się okaże.8)

7. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

O, jakby również forum zdechło, to jak najbardziej jestem za. Może być nawet bez pakietu przeprosinowegoxDxDxD

8. maminsynek-wi

maminsynek-wi Forumowy żółtodziób

oj są tacy co pracują, więc puzzle trzeba układać na bieżąco jak materiał pozwoli

9. ania12355

ania12355 Chodząca legenda forum

Tak prawdę powiedziawszy to z tym wszystkim na święta przesadzili.

10. Krokodylek75

Krokodylek75 Fanatyk forum

Jak chcesz mieć spokojne Święta, to zasugeruj Centrali co ma zrobić. Na pewni nie ładować eventami ponad miarę. W poniedziałek będziesz odpoczywać? Gratuluję. Ja mam poniedziałek wyjazdowy na dalsze spotkania rodzinne. A piksele niech innym świecą po oczach.

11. Montwa

Montwa Baron forum

Na moje oko pewnie dlatego, że od wtorku planują dać G&T. :)
    Zawsze dają na go początku miesiąca, by nie dać graczom za dużo czasu na myślenie jak najlepiej się do tego eventu przygotować. ;)
    A że w BP wiedzą, że my bardzo lubimy G&T (ostatnio nawet był jako rekompensata gdy oburzenie tłumu rosło po jakichś zawiechach), to nie chcieli, byśmy musieli się złościć, że w czasie naszego ulubionego eventu coś jest nie tak.
    :D

Widzę, że ktoś czyta mi w myślach. ;)

Nie, no pewnie, opryskiwacz, kosiarz i piccolo. A może dla odmiany jakiś dyniowy prezent? :p
    Wtedy to i mi odpowiadałaby jakaś ptasia grypa farmy, nawet przez cały tydzień.xD

.

12. Kgysta

Kgysta Mistrz forum

Po to czlowiek ma wolna wole zeby mogl zdecydowac co chce robic. Za zrezygnowanie z eventu bic nikogo nie beda wiec w czym problem ? Na pewno mnostwo osob zrobi te eventy i to bardzo chetnie ;) chociaz pewnie nie napisza o tym na forum zeby nie wystawic sie na atak

13. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

E tam żadnych padów i inne fajtnięć [​IMG]

dwa eventy toż to fart dla samotnych graczy :p

ale jeszcze nie wiem czy robię ;)xD idę czytać poradnik

14. oset53

oset53 Chodząca legenda forum

Moi drodzy nie siejcie defetyzmu. Mi tam pasuje że będzie co robić na Farmie-
    a ile zrobię tyle będzie moje. Zamiast zabijać czas młotkiem będę robiła eventy.
    Nie wszyscy mają takie samo życie, problemy i radości - to indywidualna sprawa.
    Niech więc gra hula jak najlepiej - tego sobie życzę - może to egoistyczne podejście z mojej strony.

15. Kgysta

Kgysta Mistrz forum

Zadnych padow gry, klotni i klopotow, wszyscy spedzcie swieta tak jak najlepiej lubicie ,z farma lub bez :)

16. PoloMit

PoloMit Komandor forum

W ogłoszeniach nic nie ma na ten moment, ale bym raczej obstawiała od czwartku lub piątku;)
    A dlaczego miałby ktoś kogoś atakować? Jak słusznie zauważyłeś decyzja należy do każdego indywidualnie;)
    A że sobie pogadamy to nasze, chociaż coś się dzieje:)
    Sama się nie określiłam, czy zrobię, być może spróbuję, a może i nie, jutro się okaże na ile będę dysponować czasem, jedynie co mnie tutaj kusi to skrzynki Piccolo, pnącze nie powala;)

17. d_anulka

d_anulka Hrabia forum

Może raczej nie podpowiadajmy, "co by tu jeszcze można dorzucić, panowie, co by tu jeszcze" :p

18. Milo58#

Milo58# Okazjonalny autor

Jest już kalendarz na kwiecień, g&t dopiero pod koniec miesiąca. Wyluzujcie

19. PoloMit

PoloMit Komandor forum

No i całe szczęście :D będzie czas na spokojnie się przygotowaćxDxDxD

W tym wypadku panie:D;)

Ostatnie edytowanie: 28 marca 2024
  20. CHUDYJUREK

CHUDYJUREK Ambasador forum

aż 3 skrzynie na pnączu , pasuje sie chyba pochylić nad tym...

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.