Opinie Gry w piaskownicy (Gra w kości)

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 8 marca 2022.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. stoone1

stoone1 Weteran forum

Jeeest !pierwszy poker 5ek :music: najlepsze, że wyskoczył od razu bez dobierania :D nanana

2. opel57

opel57 Zaawansowany

Skończyłem i ja 191 gier, a z 2 skrzynek bajkowe źródło i kwieciste

3. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Słabiutko.
    200 drzewek 20h + 20 JC - 56 "szczęśliwych" kości.
    Liczyłem, że dwa zbiory stykną, a tu lipa.
    Trudno, na razie mam 90 edwardów:
    Do zaliczenia został poker z "5" i karety z "2" i "4".

4. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Monokultura 20h woskownic:

Misz masz XXLek woskownic, orzesznika i leszczyny:

Myślę, że jeszcze jeden zbiór woskownic załatwi kwestię szczęśliwych kostek.

5. ponderoza70

ponderoza70 Stary wyjadacz

No i nie wytrzymałam :pxD miałam wysiać badyl i dopiero kręcić w młynie pucharki ale pokusa była silniejsza xD
    73 gry a z prawej 11070
    roślinki na zapasie 5800 - do końca eventu jeszcze posieje ale już bez wspomagaczy.

6. .Bogumiła.

.Bogumiła. Cesarz forum

Strasznie powoli mi idzie 117 gier i 17500 ptk. po prawej stronie.Bez pomocy kola które dla mnie jest łaskawe ciężko.

7. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Po zdobyciu nagród z prawej strony postawiłam sobie za cel wykupienie całego sklepiku (bez itemów) i trafienie wszystkich pokerów.
    Jedno postanowienie się udało:
    Pokerów wszystkich nie mam i pomimo, że jest jeszcze 80 godz. gry, to nie będzie. :)

8. juka769

juka769 Okazjonalny autor

Witam..a mogę prosić o podpowiedż jak i gdzie się to robi mam te drzewa i i ich owoce ''''pozdrawiam

9. Marzenakruczek

Marzenakruczek Generał forum

Szybko idzie u was u mnie powoli

10. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Nie tak szybko, ja dopiero tutaj [​IMG]
    Trzecie Piccolo zdobyte.

11. ~czarodziejka

~czarodziejka Wszystkowiedząca wyrocznia

U mnie z całego pola + 20 jaśków i tylko 38-.--.-:cry:

12. marynia53

marynia53 Cesarz forum

Witam, u mnie też słabiutko. Dopiero mam pnącze a nagrody na poziomie 35. Mam lewego informatyka bo nie wypadają mi ani karety ani pokery.:cry:>:(

13. hana82

hana82 Hrabia forum

pnącze jest . Za to picolak 2 uraczył mnie kumplem niedzwiedziem trzeba będzie się zaprzyjażnić

14. AngelGina

AngelGina Generał forum

Gier 80, średnia 136, stoję na 44 zadaniu z prawej strony, nie wiem, czy doczołgam się do trzeciej skrzyneczki Piccolo, dwie Piccolo wykupione za talary dały dla pocieszenia cylinder :D i kwieciste :), tak że jest dobrze :)

15. Karakuliambro

Karakuliambro Baron forum

Skończyłam. Rozegrałam 181 gierek. Końcowa średnia 138,4. Zostało jeszcze 11 pucharów z kostkami. Z Piccolo: Kijek pogo, Kosiarz trawy i Dyniowy prezent.

Ostatnie edytowanie: 12 marca 2022
  16. agi31

agi31 Chodząca legenda forum

u mnie pnącze zdobyte , sieję dalej i czekam na BB jutro, zobaczymy ile kostek wyleci
    jeszcze trochę pobawię się w piaskownicy, a ile - to zależy od hojności xD:cry: BP jutro ;)

17. panoramaogrodnicza

Nie bardzo wiem czy dobrze rozumiem Twoje pytanie.:sleepy:
    Ewent trwa na głównej łące, tam sieje się ewentówkę i zbiera się wylotki, które lecą z roślin, drzew lub oaz. O ewencie możesz poczytać w poradniku: klik

18. Aisha1969

Aisha1969 Generał forum

z trzeciego pikolaka wyskoczyły kwieciste melodie reasumując z 3 skrzynie 3 itemy dające spor pd jestem zadowolona :D człapię dalej do skorpionów :)

19. marmlada

marmlada Fanatyk forum

Wreszcie wpadł ostatni poker :)

20. panoramaogrodnicza

To ostatni drzewny raport, po raz drugi woskownice:

Trochę słabo, jutro odpalę oazy.;)xD

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.