Opinie Gruntowne porządki

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 4 lipca 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Moim zdaniem wtedy byłoby więcej... no ale to już ty wiesz najlepiej.
    Gdzie się podziała twoja sygna?!

xBabciaEwa i grakula16 lubią to.
  2. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

CMJ używam codziennie i nie wstaję w nocy.
    Odpalam przed pierwszym zbiorem, do tego babeczka pinki (ze względu na wieniec i dżem; przy okazji wydłuża CMJ prawie do 24h) i nie martwię się niczym.
    Mam +2 do każdego zbioru o dowolnej porze.

3. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

kury i króliki zabite polazły do paska, dokupiłem 21 zagrod z niedźwiedziami, i teraz ide polować na pewnego kota co probowal
    wydubac oczy mojemu wielbladkowi, a w awatarze w grze mam teraz czaszke,

co gracz to inny styl gry :D[/QUOTE]

teraz to też nie wiem,,,co artysta-autor miał na myśli",,700 kleistych roślin w stodole

4. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

to policzmy dla cebuli wedlug cen z targu;;\
    Ty zbierasz z dyniowym z 500-set malych pol
    ja z cmj tez z 500 pol
    Twoj zysk z dwoch zbiorow wynosi 2 tys cebuli
    jej cena obecnie u mnie wynosi 400sg
    czyli przed podatkiem targowym masz brutto 800 tys sg
    a ja zbierajac z cmj mam z dwoch zbiorow na czysto 3 tys cebuli czyli przed podatkiem 1,2 mln sg
    widz
    u mnie z jednego zbioru bylo 70 dlatego pytam;)
    a zmien przegladarke:p
    a co do real...jest dobrze a powiem nawet ze lepiej niz dobrze;)
    isz roznice?????

Ostatnie edytowanie: 5 lipca 2017
  5. zzizzie

O real nie pytałam bo to by było OT 8)xD
    Przeglądarki nie zmienię, sygnę pamiętam 8)
    Domyślam się, że u ciebie było dużo... ale te 155 to trochę mało - bo przecież poza sekwojami coś tam chyba jeszcze czekało na zbiory o 14-tej, więc powinno być jeszcze sporo z tych tam dziwnych włośnic i innych robaków jelitowych.

Czekam na któryś tam zbiór podlany super kupką, szczotki potrzebne na moją część eventu już w komplecie (bez premium, więc z jednym skromnym zbiorem sekwoi i z goździkami), jutro u mnie koniec.
    To lubię xD

xBabciaEwa i grakula16 lubią to.
  6. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

i tu moze Tobie szczena opasc,,
    i to wszystko sekwoje+jeden zbior eventowki+prezenty
    czarno to widze;)xD

7. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

tak sobie patrzę na PD ewentowej roślinki 112 pd,,a 10 godzinne roślinki mają;jagody 60 pd,,kalafior 64 pd,,ta kleista to tak między porem a żytem,,dostępna dla kurczaczków,,ech być teraz kurczęciem

Frytka2012 i xBabciaEwa lubią to.
  8. zzizzie

Czekaj, tylko szczenę z podłogi pozbieram :cry:xD
    Prezenty... może ci wysłać parę sztuk, zostało mi 20 florków po zakupie maszyn na sztuki xD
    Coś widzę, że ci przestaje zależeć... weź sobie załóż nową farmę i się baw od początku 8)

9. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

hi hi,,się wcięłam,,sorry,co mnie podkusiło,,ech-.-

xBabciaEwa i ross2 lubią to.
  10. ross2

ross2 Komandor forum

Tym razem wypadajki z drzew marnie ida .Zostawilam na malinie zwykle drzewa i z lak wypadlo mi TYLKO po 20 szczotek z kazdej a na ross mialam rzepe i tu pieknie sypnelo .Drzewa sie nie spisaly tym razem -1 wypadajka na 10 drzew czyli z wielkich -1 z dwoch albo i rzadziej o_O

gretag, xBabciaEwa oraz grakula16 lubią to.
  11. zzizzie

Ja miałam (nietypowo jak na mnie, zwykle się nie szykuję do eventu) goździki no i tych parę sekwoi - i z tego mi w sumie wyleciała połowa tego, co trzeba na same itemy.
    Trochę dorobiłam jeszcze różami na super kupce (ale na zwykłych dużych polach) i po chyba trzech zasiewach eventówki mam co trzeba.
    Z tych róż na super kupce to nawet ładnie leciało (jak na róże) - a miałam cichą nadzieję, że przynajmniej z tymi wypadajkami będzie się trzeba pogimnastykować.
    Ech dlaczego to wszystko jest takie łatwe...? :cry:

12. .dorotka01.

.dorotka01. Cesarz forum

podesłałam jedną wypadajkę może się przyda u mnie 159 na stanie

13. ross2

ross2 Komandor forum

Moze firma ma na wzgledzie te male dzieci ktore wlasnie maja wakacje i nie chce ich przeciazac masa wypadajek :D:cry::D

14. Majeczka13

Majeczka13 Chodząca legenda forum

Ja miałam posiane też długo rosnące rośliny. Ale właśnie z nich , z zagród i drzew na początek wyleciało aż 65 szczotek. Tak marnie to jeszcze nigdy nie miałam. Zrobiłam co chciałam, czyli goździki + kasztanek i w minutkę miałam co potrzeba. Teraz sieję eventówkę i do niedzieli mam zamiar zakończyć. Bez stresu, że zabraknie szczotek. W poniedziałek wyjazd. Kilka dni, ale zawsz coś:D. Pozdrawiam wszystkich.

15. cyfrzakk

cyfrzakk Cesarz forum

dokładnie tak :D teraz poluje na nietoperze łasuchy, tylko skoluje owieczki, 14 sp potrzeba mlyn sobie działa :D

kleik pozbierany i sobie dalej rosnie, 23.35 kolejny zbiorek i nocne odpalenie już bez super nawozu się zwyczajnie skonczyl ale chyba się uda :D

wypadajki miski dadza chyba hehe, o to będę się martwic później najpierw roślinki :)

Ostatnie edytowanie: 5 lipca 2017
    xBabciaEwa lubi to.
  16. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Ja ciułam na ten przepis i ciułam... I dopiero uciułałem 42 czy 43 florki, bo SMS nie kupuję raczej:p

W temacie - na małych posiana eventówa, rano zbiór.

xBabciaEwa lubi to.
  17. kacper_07

kacper_07 Ambasador forum

Gratuluje 78)
    U mnie też 155 szczotek było na starcie;)
    A to dzięki premium w (jeszcze) starym (dobrym) wydaniu:p ale co dobre niestety już za kilka dni się kończy:(

18. dodotrzy

dodotrzy Forum Pro

Znowu jestem z tyłu, dopiero zaczynam. Szczotek mam 75, nawiasem mówiąc bardziej przypominają pędzel ławkowiec, niż szczotkę do szorowania, ale co tam...
    Mam nadzieję jutro podgonić.

19. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

94 szczoty u mnie, eventowki 238, zbior za 3,5 godziny....trzeba budzik nastawic bo nie dotrwam....

gretag, Frytka2012 oraz xBabciaEwa lubią to.
  20. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

U mnie z kolei 101 szczot, eventówki 629 i idę siać, zbiór za 10 godzin - chce się wyspać.

xBabciaEwa lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.