Opinie Gruntowne porządki

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 4 lipca 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. AlfaWilk

AlfaWilk Moguł forum

U mnie na stanie 138 szczotek ,drugi zasiew rośnie na spokojnie. Na noc nawet nie trzeba długo rosnących tylko badyla na małe pola, bo prawie połowa wypadajki juz jest. 8)

Ostatnie edytowanie: 5 lipca 2017
  2. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

hmm, ten opis cyfrzaka wygląda na skrót myślowy do misji cudowne pnącze,,,ale mogę się mylić..szczotek tylko63

3. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Ja się pytam - jako_O ??? Na sowę daj znać albo tu - jak wolisz. Czyżby kasztanek, bo bałeś/aś się, że nie wypadnie tyle ile trzeba <zębów hi hi> albo inne - lepsze i ważniejsze powody ???

Ostatnie edytowanie: 5 lipca 2017
    AlfaWilk lubi to.
  4. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

A co, przepraszam bardzo, jest niewłaściwego w użyciu kasztanka, jeśli się go ma...? 8)
    Śmiesznego też w tym nic nie widzę - nigdy nie dziwię się ludziom, którzy chcą jak najszybciej odwalić event i pójść sobie.

Szczotki lecą całkiem nieźle z tego czegoś (trudno to nazwać badylem). Machnę chyba jeszcze ze dwa zasiewy na dużych polach z super kupką...
    ... żeby możliwie szybko mieć to z głowy 8)xD

5. krasnoludek10

Nic - trochę zazdroszczę i tyle:sleepy: Nie wolno mi8) ??? Ja super kupki nie marnuję - wolę się rozkoszować czasem wolnym:p

6elka4 i AlfaWilk lubią to.
  6. AlfaWilk

AlfaWilk Moguł forum

Nie mam kasztanka, niestety. Bylem za młodym graczem żeby go wygrać. A wypadajki normalnie, goździki na super polach, po bokach drzewka. Puchary w drzewie+ 28% i jasiek na każdym polu, Ot i cała filozofia. ;)

6elka4, krasnoludek10 oraz zzizzie lubią to.
  7. zzizzie

Odnoszę przykre wrażenie, że akurat tobie wszystko wolno.
    Nieważne.

Ja super kupkę zużywam, bo po to ona jest moim zdaniem.
    Jeśli się mylę, to uprzejmie proszę nie wyprowadzać mnie z błędu, w którym trwam z niezłym skutkiem od ponad trzech lat.
    A czasem wolnym będę się rozkoszować jutro, kiedy skończę zaplanowaną część eventu.
    Każdy sobie inaczej planuje życie.

8. krasnoludek10

Jaśka nie mam ani jednego. To jest właśnie ta chwila, kiedy żałuję, że postawiłem klony wszędzie a nie goździki na super polach...

AlfaWilk lubi to.
  9. AlfaWilk

AlfaWilk Moguł forum

Dokładnie. Ewent szybki i prosty jak konstrukcja cepa, to trzeba szybko skończyć i wtedy jest duuuuzo czasu wolnego.;):D

6elka4 i krasnoludek10 lubią to.
  10. krasnoludek10

To skończę go szybko przecież:) Ale na swój sposób szybko, czyli siejąc eventówkę ciągiem a potem martwiąc się o wypadajkixD

11. 15PATRYK

15PATRYK Forumowy żółtodziób

witam
    co sprawi ze będę miał większe plony i gdzie mogę to znalesc?

12. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Wiesz, ja mam w tej chwili 123 szczotki. nie mam postawionego JC, nie uruchamiałam kasztanka.

A i nie kupowałam koszyka.

13. krasnoludek10

Gratuluję:) Ja spokojnie też prędzej czy później zbiorę te szczotki, którymi będzie malował <chyba królik> ściany;)

14. zzizzie

Chutney marchwiowo-jabłkowy, produkt z rzemiosła - nie wiem, czy masz już do tego dostęp, jeśli nie, to możesz to dostać od kogoś w prezencie.
    No i droższa opcja - super nawóz Zośki. Raczej nie polecam ;)

EDIT: aha, i ten dżem z dyni, działa 4h i daje o 1 sztukę z pola więcej. Zawsze o nim zapominam, bo wg mnie nieopłacalny.

Anuszki, polnygryzoń oraz ross2 lubią to.
  15. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

kumulacja zbiorow sekwoji przy premium;)
    licze na szczera odpowiedz

6elka4 i Anhedrea lubią to.
  16. cyfrzakk

cyfrzakk Cesarz forum

no tak to jest jak się nie ma za dużo dopalaczy to restza lepiej wychodzi na dużych polach

jak ktoś zbiera nie za często to dyniowaty lepszy, działa 4 godziny, się zje go pozbiera posieje cos małego pozbiera, dżemik się skończy a się posieje cos dłuższego i rano znowu dżemik

a cmj 18 godzin i w nocy i tak zadnych zyskow :D no chyba ze ktoś jest tak szalony ze wstaje o 3.28 w nocy żeby pozbierać :D

6elka4 lubi to.
  17. zzizzie

Ja to znam w wersji kilka chutneyów plus babeczka, na cały event.
    Dodatkowo nie trzeba wtedy pamiętać o zjedzeniu tego paskudztwa... no i chutney daje jednak +2, a nie +1.

18. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Dziwne teorie tworzysz,że + 1 roślina jest lepsza od +2 rośliny.CMJ jest łatwo kupić,a i wiele graczy posiada przepis.Wątpię,żeby ktokolwiek zjadał go pojedynczo i nie przedłużał babeczką.

19. cyfrzakk

cyfrzakk Cesarz forum

no można i tak, oki wszystko posiane, roslinka za półtorej godziny, to można wbic na jakiś film, o 18.50 jeden z dziesięciu na dwojce,

kury i króliki zabite polazły do paska, dokupiłem 21 zagrod z niedźwiedziami, i teraz ide polować na pewnego kota co probowal wydubac oczy mojemu wielbladkowi, a w awatarze w grze mam teraz czaszke, taka obrona przed kotami

edit

ja mało kiedy mam cmj hehehe, do przepisu to jeszcze daleka droga, kupować no można jak jest kasa, ale za 100 kawalkow to lepiej cos innego :D

co gracz to inny styl gry :D

20. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Swojego czasu,można było go zdobyć w evencie.
    W temacie - zasiałam na małych polach,wypadajek 116.Do rana spokój.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.