Opinie Gruntowne porządki

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 4 lipca 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. cyfrzakk

cyfrzakk Cesarz forum

a ja zrobiłem myk taktyczny, dokupiłem 9 zagrod z niedźwiadkami, 1 miałem wcześniej pomarańczowa z wędkarskiego evenciku :D oraz 22 sliwki i 12 jabłek, z nich tez ladnie będą wypadajki dzialac, tymbardziej ze one sa zwykle a nie xl, zadnych xl czy xxl nie kupuje :D

SperanzaE lubi to.
  2. Emi37

Emi37 Aktywny autor

witam u mnie 104 szczotki na jednej drzewa na drugiej jęczmień na trzeciej gożdziki i miśki więc chyba nieżle

pretorianka i agni33 lubią to.
  3. Widełki3

Widełki3 Wielki mistrz forum

Bez specjalnego przygotowania 58 szczotek. Jak tak dalej pójdzie to zrobię event przy okazji xD, co ciekawe najwięcej wyleciało z zagród 8)

pretorianka lubi to.
  4. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

ale jabłonki rosną 12 h

5. waderówek

waderówek Chodząca legenda forum

;)
    Tych co trafił, nie żałuj.
    Będą następne. Czasu jest więcej niż potrzeba.:)

pretorianka lubi to.
  6. agni33

agni33 Wyjątkowy talent

mi wlasnie dodatkowe 2 szczotki wylecialy z pszenicy ;)
    wiec tera juz 71. czekam takze na wypadajki od sasiadow

pretorianka lubi to.
  7. Ola_-

Ola_- Stały bywalec

U mnie 67 szczotek :) Nieźle biorąc pod uwagę, że najdłużej rosnąca roślinka u mnie to żyto ;)
    Co dziwne zwykle najwięcej leciało z drzew, teraz marniutko...

SperanzaE i pretorianka lubią to.
  8. cyfrzakk

cyfrzakk Cesarz forum

no spoko, ale niedźwiedzie je wszamaja i jakies inne zwierzaki tez, zresztą na jabłkach można potężne obroty robic czasem nawet lepsze niż na pszenicy :D

obecnie glowna zagrodowo drzewna a dzika w oczekujących eventowkach i pszenicy na handelek później obsadzę cala w eventowki :D super nawozu jest ponad 100 wiec można szalec :D

pretorianka i Widełki3 lubią to.
  9. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Szczotek 58 <były same klony>, koniec 1 rozsiewu o 16:11, SN grubo ponad 100:sleepy:

pretorianka lubi to.
  10. miss_ines

miss_ines Aktywny autor

Siejemy na duzych z dodatkami raz czy dwa? U mnie 130 wypadajek z super pol z gozdzikiem. Nie jest zle xD

6elka4, pretorianka oraz agni33 lubią to.
  11. .Bogumiła.

.Bogumiła. Cesarz forum

szczotek mam 100 szt sieje na 2 łąkach

miss_ines i pretorianka lubią to.
  12. pretorianka

pretorianka Półbóstwo forum

Szczotek 100 sztuk, tak jak u koleżanki powyżej. Bonus 200% do stodoły daje 19 sztuk eventówki z dużego pola ( z Zośką i cjm) I trzy krokodyle zamiast jednego:inlove: . Z zagród też jest +2 o_OxD . Mam dwie zagrody krokodyli... Dałam SP żeby zdążyły dorosnąć xD Zaraz wyjmę dwie bizonie z paska i zrobię podobnie. xD

13. Anuszki

Anuszki Półbóstwo forum

Chyba daruję sobie, jakoś mam niechęć do farmy 8)

alusia-milusia lubi to.
  14. marciaaa84

marciaaa84 Książę forum

Wypadajki , zdaje sie, beda najmniejszym problemem tego eventu..Nuda owszem ;)

15. SperanzaE

SperanzaE Baron forum

U mnie szczotki w liczbie pechowej, lepiej nawet nie pisać ;)
    Ale i tak zaorałam niecałe dwa pola - podoba mi się ta roślinka z klejem w tubce zamiast kwiatka :)

16. jaadao

jaadao Wyjątkowy talent

Na chwilę obecną 139 szczotek, roślinki na dużych polach. Czekamy .

17. cyfrzakk

cyfrzakk Cesarz forum

superowo, sobie spokojnie sieje pszenice jak wariat, musze kupic jeszcze jedna owce brazowe, czarne gdzies wyparowaly a owce nagie za drogie, i czadowo zostaną swinie 3 dzikie ale z tym później bo najpierw nietoperki heheh

a z pszenicy szczota mi wyleciała heheh, to extra :D

roślinki eventowe zagarniam za 12 minut :D będzie 70 sztuk ostro hehehe, po kolejnym rozsiewie będzie 310 :)

a wlasnie 32 posieje na małych polach z zoska, to tak jak na 8 dużych, czyli zostanie 38 dużych z czego 36 posieje na dużych, a w miejscu tych dwóch dużych postawie 4 male

i zysk: 32 * 4 (male z zoska) + 34 * 5 z pol 2x2 + 4 * 3 ze średnich pol :D

co ciekawe jakbym obsial na 32 małych z zoska i pozostale 12 na dużych to tez by było 310 gdyż 26 nie byłoby posianych :D

Widełki3 lubi to.
  18. zonaania2122

zonaania2122 Wyjątkowy talent

Zakręciłeś mnie jak słoik normalnie,nic z tego nie zrozumiałem

6elka4 i tigre lubią to.
  19. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

69 szczotek na stanie, 2 rozsiew się robi

20. Krokodylek75

Krokodylek75 Fanatyk forum

Szczotki lecą na bogato. Jak na razie 191 sztuk. Czyli ponad połowa potrzebnych do całego eventu. Tak więc powinno być na spokojnie. Miłego :music:

6elka4 i Ania.1987 lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.