Opinie Gruntowne porządki

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 4 lipca 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. .Bogumiła.

.Bogumiła. Cesarz forum

Evencik robię jak zwykle chociaż nagrody nie powalają

xBabciaEwa lubi to.
  2. Marzenakruczek

Marzenakruczek Ambasador forum

każda nagroda prowadzi do sukcesu

cyfrzakk lubi to.
  3. KaBeUK

KaBeUK Analityk forum

Dobra kobieta z Ciebie :D

A coby w temacie... szału nie ma z tym eventem, ale zrobi się... może xD

zzizzie lubi to.
  4. pretorianka

pretorianka Półbóstwo forum

Ja robię event.xD Przed chwilą wylosowałam 200 % do stodoły na 12 h.:inlove::inlove:xD W życiu nie trafiłam na taki bonus z koła fortuny.xD

miss_ines, Anhedrea oraz Frytka2012 lubią to.
  5. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Szału może i nie ma, ale męki też specjalnej nie przewiduję ;)
    Dla grających na serio niektóre z tych nagród mogą chyba być przydatne...
    ... ale co ja tam wiem 8)xD

Firmie należą się podziękowania za wyprz maszyn na sztuki, niewątpliwie skorzystam z oferty.
    Dopalacze zakupione, goździki czekają na zbiór, super kupki zapas się zebrał z sekwoi mimo zignorowania królowej - no żyć nie umierać po prostu.
    I za każdym razem mam nadzieję, że to już wreszcie będzie mój absolutnie najostatniejszy event.
    Ech.
    Nadzieja jak widać faktycznie jest matką głupich xD

6. cyfrzakk

cyfrzakk Cesarz forum

zizie ty zawsze mówisz ze to twój ostatni event, ale ty to lubisz, nie da się z czasem zyc bez eventow i siania :D

ale fakt nagrody może delikatne, ale jak ktoś ma 32 poziom i tony do odkrycia na drzewie to sa super, trochę mało sg ale to maly szczegol, a propo wlasnie mi się wbil 5ty poziomek na baha mimo ze jej nie odblokowałem jeszcze :)

super nawoz jest, biala niewinność była w muszelkach, nie mam pojęcia skad mam babeczki pinkie heheh :D

miss_ines, zzizzie oraz pretorianka lubią to.
  7. KaBeUK

KaBeUK Analityk forum

Ale każdą matkę trzeba kochać ;)

Ja zrobię event w całości jeśli pogoda będzie do bani, ale póki co to się na to nie zanosi. Zdecydowanie bardziej wolę jednak morze i plażę ;) więc zrobię tyle ile zdążę :)

zzizzie lubi to.
  8. pretorianka

Babeczki masz z wędkowania.xD Nagrody w tym evencie są przeciętne, ale robię , bo lubię eventy i już ;)
    edit. Wreszcie maszyny za pól ceny, jak Bóg przykazał. Na początku eventu..xD. BP ma zdaje się nowy, sprytny zestaw marketingowców;)

tigre lubi to.
  9. zzizzie

No lubię eventy, przyznaję bez bicia ;)
    Ale tylko eventy xD
    Ten trochę za łatwy, wolę te trudne... ale co tam, się machnie te itemy zamówione ;)
    Innych nagród nie zbieram, niepotrzebne mi.
    Cóż, kocham tę Matkę Nadzieję, kocham - nie mam wyjścia... bez wzajemności chyba xD

10. cyfrzakk

cyfrzakk Cesarz forum

extra, tylko ze eventowka rosnie 9 godzin a nie 10

11. pretorianka

Jak słyszę, że Nadzieja jest matką głupich, to zawsze się zastanawiam, kim jest ojciec :cry:xD Zzizzie jakie jest Twoje zdanie ? ;)

Siedem zasiewów eventówki wystarczy na całość eventu, jak liczę:p . Dobrze policzyłam, czy nie ?:oops:;)

zzizzie lubi to.
  12. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

gdzie widziałeś że 9 ?
    w poradniku jest że 10

Frytka2012 lubi to.
  13. zzizzie

Ojciec NN oczywiście ;)
    Tak najpraktyczniej ze względów podatkowych (albo innych) xD

Policzyłam różne rzeczy i wyszło mi, że będzie mi się należało odszkodowanie za straty moralne 8)
    Wszystko wskazuje na to, że podczas tego eventu (tzn tej jego części, którą zamierzam machnąć), rozstanę się z moim ukochanym, hołubionym od bodajże roku, levelem 88.
    :cry::cry::cry:

tigre i pretorianka lubią to.
  14. cyfrzakk

cyfrzakk Cesarz forum

hehe rzeczywiście, hmm, ale nei wiem czemu ta 9ka mi się wbila :D sorki za pomylke :D

chrumcia91 i pretorianka lubią to.
  15. chrumcia91

zaraz zaczynamy :)

16. cyfrzakk

cyfrzakk Cesarz forum

pamietac o przelogowaniu bo nei będzie wypadajek

agni33, pretorianka oraz chrumcia91 lubią to.
  17. Renia1920

Renia1920 Komandor forum

Już po 14 a eventu niet :p

18. chrumcia91

przelogowalam sie 2 razy, raz mnie wylogowalo w trakcie logowania i eventu nie ma

19. ross2

ross2 Komandor forum

Przelpgowalam sie o 13:01 u mnie to jest 14:01 u Was i nie mam ikony eventu w zegarze :(

20. chrumcia91

już u mnie jest

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.