Opinie Gruntowne porządki

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 4 lipca 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

A zrobiłaś pokój z pnączem (powinien być jaśniejszy) ?

2. jacekf

jacekf Komandor forum

event skonczony i pnacze juz hula......................:p 388 pedzli mam nadmiaru a kasztanka nie uzywalem.
    chyba jakis sklep dla malarzy otworze albo cus............................;)

SperanzaE lubi to.
  3. MobilisA075

MobilisA075 Weteran forum

Ja skonczyłem teraz. 263 szczotki ponad stan i 247 rośliny. Zasiałem teraz brokuły i czosnek na wystawę ogrodniczą, a eventu pełni nie robię, dużo roślin na młyn.

SperanzaE lubi to.
  4. *Swojak*

*Swojak* Okazjonalny autor

A mnie zabrakło prawie 500 rośliny, coś źle policzyłem , a nie miałem czasu zapasu zrobić i teraz lipa, 1 itemu brak na pnączu :oops: . Nigdy nie byłem dobry w sprzątaniu, tym bardziej na czas. Już nie zdążę dosiać ewentówki.
    Ale gratuluję tym co ukończyli i biorę się za łyżeczki, tym razem pogłaskano moje poczucie piękna xD, no sami porównajcie tę szczotkę z łyżeczką :D.

5. zosia1953

zosia1953 Naśladowca mistrzów

niestety trąba przeszkodziła dwa dni bez prądu i internetu no cóż mogę tylko innym pogratulować

*Swojak* lubi to.
  6. -Gargamel-

-Gargamel- Analityk forum

Szkoda, że na poddasze tego domu nie można wejść. Mam tyle szczotek, że spokojnie jeszcze jeden cały domek bym obskoczyła i trzeciego połowęxDxDxDxDxDxDxDxD

*Swojak*, hlnrys oraz AnnDżelina lubią to.
  7. *Swojak*

*Swojak* Okazjonalny autor

-Gargamel-, post: 1543505, member: 7696"]Szkoda, że na poddasze tego domu nie można wejść. Mam tyle szczotek, że spokojnie jeszcze jeden cały domek bym obskoczyła i trzeciego połowęxDxDxDxDxDxDxD

Świetnie ! Zapraszam do mnie :) Tylko 2 pokoiki zostało do ogarnięcia ;))) Item mogę odkupić :)

SperanzaE lubi to.
  8. elaw47

elaw47 Forumowy żółtodziób

Nie wiem dlaczego po wysprzątaniu pokoju z bananami - nie otrzymałam ich !!!

9. eliza9070

eliza9070 Ambasador forum

Bo event się skończył o 14:00. Pewno byłaś zalogowana przed zakończeniem i gra "wisiała", ale już nie działała.

10. MOD_DaMa

MOD_DaMa Forum Moderator Team Farmerama PL

visa77

Tu Twój post usuwam.
    Swoja ofertę możesz zamieścić
    >>TU<<

11. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Event zakończył się już jakiś czas temu, dziękujemy za opinie. Wątek zamykam i przenoszę do Archiwum.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.