Opinie Gruntowne porządki

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 4 lipca 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Justa16

Justa16 Młodszy ekspert

Ja się do nich nie zaliczam :)

bogusiania i mysza199710 lubią to.
  2. alusia-milusia

alusia-milusia Stały bywalec

Wow..taniocha... prawie 40% mojej polskiej emerytury xDxDxDJednak duzo taniej obsiewac poletka,nawet recznie,zwlaszcza ze nagrody nie powalaja;)

bogusiania i mysza199710 lubią to.
  3. cyfrzakk

cyfrzakk Cesarz forum

no przy tym evencie wyjątkowo latwo i szkoda realnej kaski, ale kto bogatemu zabroni

bogusiania lubi to.
  4. Kaasia86

Kaasia86 Aktywny autor

Dziękuję za porady Sekme :) Kolejnym razem tak uczynię - przy kolejnej okazji G&T muszę uzupełnić pnącze Kasztanów ;)

Sekme lubi to.
  5. dszmyd

dszmyd Hrabia forum

U mnie już pnącze w chmurach. Do rana będą wszystkie roślinki na 7 pokój, a szczotek w nadmiarze - super, taki event w sam raz na urlop, łatwy, lekki i przyjemny :)

Anetta41 i cyfrzakk lubią to.
  6. cyfrzakk

cyfrzakk Cesarz forum

a ja mam bonusik +100% co prawda cmj się konczy za niecale 6 godzin, ale kolejnego zgarnalem z nagrod z eventu i mam jeszcze babeczke pinkie :) :D 1000 roślinek i 50 wypadajek do ostatnich dwóch pokoi do itemkow na pnącze i super, popołudniu po drugim zbiorze, bo pierwszy rano, to będę mieć nadmiar roślinek :D i będzie brakować 58 wypadajek z tym to na luzie zwłaszcza ze jutro tez rano kilka wpadnie cool :D :D tym bardziej ze event do wtorku do 14 :D

SperanzaE, Anhedrea oraz bogusiania lubią to.
  7. piotr401970

piotr401970 Czeladnik forum

zdobyłem item wszystko zakurzone a nie mogę go umieścić na pnączu. Ma ktoś podobny problem?

8. olaale

olaale Okazjonalny autor

a wysprzątałeś już też pokój gdzie nagrodą jest pnącze?

9. MargolciowyRaj

MargolciowyRaj Zaawansowany

Domek posprzątany! Itemy na pnączu. Roślinki tylko z wodą - wersja dla oszczędnych

10. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

O mały włos i by brakło... :)
    roślinka.png

11. lunka7

lunka7 Forumowy żółtodziób

Ja już skończyłam,wszystko odkurzone,pnącze działa.Jestem zdziwiona iloscią wypadajek. Lecą jak szalone,już 300 na plusie

bogusiania i SperanzaE lubią to.
  12. cyfrzakk

cyfrzakk Cesarz forum

ostatni posiew roślinki i o 13.30 będą wszystkie, wypadajek brakuje 48 :) 2 pokoje do wysprzątania i super :D później odpalimy niedźwiedzie :)

bogusiania lubi to.
  13. oset53

oset53 Chodząca legenda forum

Event ukończyłam dziś rano a to tylko dlatego że wczoraj siałam pszenicę i marchewkę bo miałam +2 do
    stodoły, ale się zmęczyłam. Szczotek 211 na plusie.

14. miss_ines

miss_ines Aktywny autor

Event skonczony wczoraj wieczorem(to lubie),bez dopalaczy (tylko na rozsiew oczywiscie). Pozdrawiam walczacych i tych co juz ukonczyli :):):) Czekamy na pelnie xD

6elka4 i bogusiania lubią to.
  15. malgosia355

malgosia355 Komandor forum

Łooo chyba bym się popłakała :) ja jeszcze sieję badylaka :) ale mam nadzieję dziś wieczorem zakończyć event...

16. SperanzaE

SperanzaE Baron forum

Wczoraj jednak się nie udało ale dzisiaj spora szansa na ukończenie eventu istnieje. Szczotek mam w nadmiarze ale przede mną jeszcze ze dwa zbiory Kleistej niespodzianki. A itemy, które już zebrałam stoją na wsypie i tylko na chmurki czekają zbierając TPD. :)

6elka4 lubi to.
  17. Rajski_ogród

Rajski_ogród Okazjonalny autor

Event skończony bez napinki i zdemolowanej farmy. Trochę się zdziwiłam nagrodą. Czytałam poradnik, ale nie zauważyłam, że pnącze daje tylko 8500 na farmie i wyspie - trochę mało:(. Może dobrze, że nie doczytałam, bo pewnie zrezygnowałabym, a tak wpadło trochę farmerowych gadżetów (sp, sn, snz, itp).
    Pozdrawiam walczących:)

18. cyfrzakk

cyfrzakk Cesarz forum

nigdy nie należy zakladac destruktywnego nastawienia, bo kiepskie nagrody pnaczowate, no spoko, ale po drodze cmj czy super pasza, a to już nie byle co

19. kasiag33

kasiag33 Moguł forum

Siedem pokoi posprzątanych -.- Nie mam natchnienia do tego ewentu. Aby do pnącza doczłapać...:oops:

6elka4 lubi to.
  20. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Tak samo:)

bogusiania lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.