Opinie Gruntowne porządki

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 4 lipca 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

a ja gapa jestem :oops: dzieci mi wstały o 3 spać nie chciały poszłam spać znowu o 4.30, a o 5.20 zbiór miałam chciał szybko skończyć, a że kombajn miałam aktywny do 6 to musiałam wstać. I oddałam klej do zadania i zostało mi nasion tylko na jedną polanę ;/ a ostatni pokój do sprzątnięcia to 1200 badyla. :cry: no [ciach] by to trafił. Więc za te kilka godzin będę musiała zrobić jeszcze jeden zasiew. Wrrrrr Tak to jest robić event przez zamknięte oczy.

Niestosowne słowo usunęłam i proszę o stosowny dobór słów,

SMOD_Atena

Ostatnio edytowane przez moderatora: 8 lipca 2017
    6elka4, agni33 oraz aleksandra lubią to.
  2. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

Witam,mam jeszcze 5 pokoików do posprzątania,,to około 4tys kleistych,dam radę przed nietoperzową nocą?

6elka4 i Tralanetka lubią to.
  3. małgoos

małgoos Cesarz forum

to juz malutko u mnie 8 hi hi dzien dobry

aleksandra i Tralanetka lubią to.
  4. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

myślę, że na spokojnie :)

aleksandra i Tralanetka lubią to.
  5. ross2

ross2 Komandor forum

Ja juz nie pracuje ,siedze w domu to zbieram kiedy czas na to a spie kiedy mam ochote :DEvent skonczony

6. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Nietoperzowa noc nie przeszkadza w sianiu kleistych, gdyż odbywa się tylko w strefie pełni.

Wszystkie pokoje wysprzątane - pomogło koło, 100 % na żniwa :)

7. Marzenakruczek

Marzenakruczek Ambasador forum

powoli przyjemnością siania i zbieranie należy się delektować

aleksandra, ross2 oraz Tralanetka lubią to.
  8. Tralanetka

Tralanetka Analityk forum

Witam. Procentów z koła niestety nie trafiłam. Event jakoś jednak zrobiłam w całości. Byłoby szybciej, ale zbrakło mi 63 sztuki zielska:p
    SN nie używałam poza ilością do rozsiewu. Teraz czas na miśki i nietoperki xD Pozdrawiam.

aleksandra, Anhedrea oraz ross2 lubią to.
  9. cyfrzakk

cyfrzakk Cesarz forum

76 minut do zbioru roślinki i 122 minuty do zbioru roślinki, 4 wypadajki do pnącza mi brakują wiec spoko

aleksandra, Anhedrea oraz ross2 lubią to.
  10. Justa16

Justa16 Młodszy ekspert

Hej :) u mnie dopiero event wczoraj wieczorem się zaczął, wcześniej był urlop ;) wszystkie "dopalacze" uruchomione" ale może być ciężko...

11. cyfrzakk

cyfrzakk Cesarz forum

takie info ogolne dla multimiliarderow, żeby nie siac i się nei meczyc a zrobić event za realna kase, to trzeba wydac 600 PLN na największe koszyczki i event jest :D

ross2 lubi to.
  12. .dorotka01.

.dorotka01. Cesarz forum

Witam ivencik właśnie skończyłam wypadajki mam na plusie miłego dzionka Wam życzę

Anetta41, Anhedrea oraz ross2 lubią to.
  13. jaadao

jaadao Wyjątkowy talent

A ja mam jeszcze 9 pokoików do ogarnięcia. Niestety nie mogę zbierać zasiewów 3 razy na dobę... szczotek mam ponad 500, myślę że z roślinkami jakoś dam radę do wtorku.

14. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

Dziś skończyłam całość a pnącze mam od wczoraj:D. Badyla zostało 425 a wypadajek 130 teraz ponad stan a będzie więcej bo coś tam sieję8):inlove:. Miłego dnia:)

15. Gogosia

Gogosia Analityk forum

witajcie, do końca eventu zostały 2 pokoje - 1200 rośliny i 50 wypadajek, jakbym widziała że tylko tyle brakuje to już byłby koniec a tak wysiałam wszystko i rośnie do 20 ,
    od razu misie stawiam,
    gratuluje tym co skończyli, trzymam kciuki za tych co walczą

Anetta41 lubi to.
  16. MobilisA075

MobilisA075 Weteran forum

Na razie szczotek 347, więc już szczotki za mną, a roślin 6398 dopiero, byłoby koło 800, ale wczoraj wróciłem padnięty z roboty, a dziś rano jakbym zebrał klejki to bym się do roboty spóźnił, więc zebrałem je o 9.30 jak wróciłem, za 7 min mam zbiór, nastepny rano, SN się skończył, wiatraków również 0, a CMJ mam ostatni, ten co teraz, do rana nie starczy, na sprzedaż mało, SG tylko 211 tys. Bida z nędzą u mnie.
    Po zbiorze 7130.

Ostatnie edytowanie: 8 lipca 2017
  17. basia_z_

basia_z_ Weteran forum

napisz sowę to podeślę CMJ:) A w temacie event skończony wczoraj wieczorem

18. MYSZKA2005

MYSZKA2005 Weteran forum

napisz sowe to podesle dzemik:)
    a siania jeszcze duzo przede mna:(

19. .Bogumiła.

.Bogumiła. Cesarz forum

event skończony można uzupelniać stodołę

20. marciaaa84

marciaaa84 Książę forum

U mnie tak samo, jedynie banany sobie podarowalam...piec sztuk wiosny nie czyni :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.