Opinie Gruntowne porządki

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 4 lipca 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

na małych , lepiej się opłaca . :)

2. ZielonaPestka

ZielonaPestka Okazjonalny autor

Dzięki za info :)

aleksandra i xBabciaEwa lubią to.
  3. Kaasia86

Kaasia86 Aktywny autor

Ludzie jak Wy to robicie, ze już jesteście po :) Ja rozsiałam małe pola, na chutneyu, ale nie używam SN - trochę mi go szkoda na takie pnącze ... No i czekam 8 godzin ... Do wtorku pewnie zdobędę pnącze, ale wolałabym już dziś leżeć :) A no i tym, którzy zdobyli bonus +100, czy tam +200 gratuluję - MEGA usprawnienie :)

4. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

8 737 kleiku dla bobasów na stanie, 315(!) szczotek i zbiór rano:p

5. .Bogumiła.

.Bogumiła. Cesarz forum

13 pokoi posprzątałam o 24 godz kolejny zbiór ale czy dotrwam

aleksandra lubi to.
  6. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

ja sieję normalnie bez sn i nie trafiłam procentów nie robiłam demolki i do końca to mam hohoho no rośnie sobie
    mamy czas :)

to już któryś event z kolei który testuję czy normalnie się da zrobić- z reguły się daje:p

a przy tym to wypdajek już jest ponad stan a brak tylko rośliny :)

7. marynia53

marynia53 Cesarz forum

jeszcze 10 minut mam procenty i sieję sałatę i rzeżuchę. Tu też lecą szczotki:):)

8. cyfrzakk

cyfrzakk Cesarz forum

ja obecnie 151 szczotek do pnącza z itemami brakuje 39 wiec spoko, 4 pokoiki wysprzątane, roslinka posiana na małych polach, za 10 minut z glownej kawalek tez pozbieram, cmj aktywny i super, 3800 roślinek do pnącza brakuje, jutro trochę ponadrabiam :D chyba się uda pnącze cale odpalić, o ile narzędzia się uzbierają bo jeszcze nie zdazylem :D

SperanzaE lubi to.
  9. basia_z_

basia_z_ Weteran forum

Event skończony, pnącze hula,129 szczotek i 560 tego lepiącego na plusie. Idę spać:sleepy:

SperanzaE, 6elka4 oraz cyfrzakk lubią to.
  10. cyfrzakk

cyfrzakk Cesarz forum

ja mam zbior za godzine i 18 minut ale mi się nie chce czekac, sianie pszenicy mi się znudzilo hehehe :D posiałem kazda roslinke z nowych co niedawno pokupowalem i sobie rosnie :D

11. ross2

ross2 Komandor forum

Jutro rano o 6 godz sprzatam ostatni pokoj i koncze event :D:D:D

12. cyfrzakk

cyfrzakk Cesarz forum

o 6 co tak wcześnie, czyżby do pracy, to współczuję :D :D ja mam jeszcze półtora tygodnia urlopiku :D

ross2, Nutka oraz Anetta41 lubią to.
  13. Sekme

Sekme Generał forum

Dobry wieczór :)

Luz, relaks i po ptokach... Aż się zdziwiłam, że wypadajki lecą jak szalone. Event zaliczony-odhaczony, a prawie 200 szt. wypadajek na plusie...

Nie wiem, czy dobrze rozumiem "rozsiałam małe pola, na chutneyu, ale nie używam SN", ale...
    Gdy zaczynamy event i rozsiewamy otrzymane 5-10 nasionek, to rozsiewamy wyłącznie na dużych polach i podlewamy wszystkimi dostępnymi nawozami (SNZ daje dodatkowe rośliny; woda, kupa, SN skracają czas) oraz dopalaczami (biała niewinność + kerststol oraz pnączem kasztankowym, jeśli ktoś go ma). Wtedy po połączeniu z CMJ po pierwszym siewie (czyli 1-2 godz.) mamy 90 nasionek, czyli możemy po raz drugi obsiać duże pola z nawozami i po średnio ok. 3 godz. od rozpoczęcia eventu (zależy od czasu podstawowego eventówki) mamy tyle nasion, by móc obsiać małe pola na kilku polach. Wtedy przestajemy używać SNZ i SN i zaczynamy siać normalnie - z wodą i ewentualnie nawozem zwykłym. To jest program, żeby szybko rozsiać i móc przesiąść się na małe pola ;)

14. cyfrzakk

cyfrzakk Cesarz forum

dodatkowo na początku jest wymagane na dużych, gdyż cmj ma większy zysk na małych ale od konkretnej ilości roślinek, dokładnie nie wiem od jakiej ilości, później jak znajde chwilke sprobuje policzyć czyste zyski :D

15. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

zabraklo mi niecale 300 sztuk rosliny po ostatnich zbiorach, za godzine juz dojrzeją, wypadajek mam ponad stan :)

16. 6elka4

6elka4 Baron forum

W niedziele rano planuje zakonczyc sprzatanie,a teraz udaje sie na zasluzony odpoczynek. Dobranoc.

miss_ines i cyfrzakk lubią to.
  17. cyfrzakk

cyfrzakk Cesarz forum

u mnie 632 roślinki kleiste, lepkie łapki :D hehe misiu po miodziku, i 166 szczoteczki :D gdzie mój wielbłąd z tym workiem, o jest 166 szczotki nie tak latwo transportować, uzyte na pokoiki rowne 2000 roślinek to już z gorki :D

dobranoc wszystkim :D

6elka4, aleksandra oraz miss_ines lubią to.
  18. 11eveline

11eveline Książę forum

Pnącze już stoi z itemami. Do zrobienia całości zabrakło 700 roślinek. rano wypadną i będzie koniec.:)

agni33 lubi to.
  19. agni33

agni33 Wyjątkowy talent

u mnie skonczony w calosci wczoraj , po 21 ej ostatni zbior . kleistej 898 na plusie. a szczotek na obecna chwile 147

Mariolka7214, SperanzaE oraz miss_ines lubią to.
  20. SperanzaE

SperanzaE Baron forum

Nie wiem czy event ukończę ale widzę, że mam szansę przynajmniej na... pnącze.
    Ale się zrymowało ;)
    Miłego sprzątania! :)

6elka4 i agni33 lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.