Opinie Gruntowne porządki

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 4 lipca 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

Dawno mnie nie było więc witam pourlopowo :)

Event robię na start miałam ok. 130 szczotek więc było z górki, teraz mam ich już ponad 330szt. Roślinkę zbieram za 20 min powinno być jej koło 8 tys. Pokoi mam otworzonych 9.
    Trochę się posypałam przez obowiązki domowe i robię 2 zasiewy w ciągu dnia więc idzie wolniej.

Event łatwy i przyjemny.... tęskni mi się trochę za wyżyłowanym eventem gdzie są emocje i spinka czy dam radę :D ostatni taki był chyba ze 2 msc temu albo i dalej....

2. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

U mnie już 324 wypadajki i ponad 8000 eventówki :)
    zbiór dopiero za 5 godzin

gretag, xBabciaEwa oraz amber♥ lubią to.
  3. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Hmmm, wyjątkowo zdolny jesteś. ;)
    Tak się zastanawiam jak to robisz ? Na jednej łące? Bez cmj, czy jak?
    Na małych polach, na 3 łąkach, z cmj, przy zbiorach 3 razy na dzień (z samą wodą) powinieneś mieć ponad 7000,
    zużywając SN tylko na rozsiew.:)

4. amber♥

amber♥ Komandor forum

Hejka farmerzy :)
    Event skończyłam dziś rano ( brakło mi 400 szt roślin :))..
    Oczywiście aby wysiać zdemolowałam farmę - kombajn mam tylko "zdobyczny" z kuponów.
    Wczoraj przed zbiorem wykręciłam 200% do stodoły ..i przeglądając wątek eventowy widzę że wielu graczy dostało ten bonus. Myślę że BP wyszło trochę naprzeciw i nas uszczęśliwili ..:D..Z tego co pamiętam ( mimo lekkiej sklerozy:)), w czasie wakacji często były eventy lajtowe, z roślinami np. 8 godzinnymi ..Trzeba łapać słońce więc takie eventy są w sam raz na lato ( chociaż nie wiem co tam dalej będzie może tysiące roślin i wypadajek :oops:) W BP też pracują ludzie spragnieni urlopu i wypoczynku - w każdym bądź razie event skończony , misie na polu ..:)
    Powodzenia wszystkim :)

5. 6elka4

6elka4 Baron forum

Moze pozno zaczal,moze robi na dwoch polach bo na lesnej misie hoduje,a moze poprostu Mu sie nie chce sprzatac xDxD

6. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

właśnie doczytałam, że niedługo będą dwa eventy równocześnie xD :cry: no to wykrakałam sobie :D ale co tam mogę orać ja już po urlopie :p

coś mi się machnęło w obliczeniach i mam jednak tysiąc zielska mniej czyli 7tys. ale nic to koło 20 zbiór potem rano i koniec :)
    a miski robią się cały czas :music:

7. nikolcia30

nikolcia30 Mistrz forum

gratuluję bonusu ja go jeszcze nigdy nie wylosowałam , ale cisze się szczęściem innych :)

event robię tylko na 1 łące o ile 1 raz w życiu nie narzekam na wypadajki o tyle liczę że uda mi sie wysiać zielsko aby choć pnącze zdobyć i część itemów resztę się kiedyś zdobędzie , a farmy mi szkoda było demolować , z zielonymi kropelkami też nie szaleję mimo że sporo mi ich królowa sypnęła , przydadzą się na kiedy indziej

pozdrawiam walczących i gratuluję tym co już skończyli :)

8. MobilisA075

MobilisA075 Weteran forum

Tylko że na maych to co najmniej pół godziny roboty, a rano o 6 to wychodzę do pracy, więc nie mam jak. A teraz to mam 4832 rośliny, 283 szczotki. Wziąłem ze spółdzielni 45 wiatraków i użyłem na to. Nie mam jak zdobyć imprezowych, w spółdzielni mam wszędzie daleko, a SG niewiele. Teraz zasiałem bez SN, bo i tak zbiór po pracy.

xBabciaEwa lubi to.
  9. Mariolka7214

Mariolka7214 Wszystkowiedząca wyrocznia

za rzadko bywasz ;)
    trza częściej zaglądać i być na bieżąco, ale jak się tylko po pokojach lata, to takie są efekty:p
    i palcem w bucie można kiwać przy tym czasie wzrostu ;)
    godzinka lekcyjna do zbioru i tyle biegania;)

Aga czasu nie mam, po pokojach ze szczotkami latam xD

10. agni33

agni33 Wyjątkowy talent

no takie zycie , jak nie sciera , to szczoty i gary , ech , 4y pokoje, 4y pokoje mi zostaly do zrobienia calosci
    , faaaaaaajnie :D ;)
    a na miski sie nie jaram

11. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

taa tyle już posprzątałaś ? xDnie wierzę to czemu na wycieraczce ciągle stoisz xD

szczotek to ja mam już zdaje się nadmiar a nawet pół chałupy nie sprzątnęłam
    ciągle ktoś puka do drzwi xD

sieję sobie leniwie na 2 polach nie całych nawet i myślę że ogarnę ten dom i nawet mi szczotek zostanie

najgorsze że przy tych porządkach odkryłam że brakuje mi desek ktoś rozbiera tą chałupę chyba jednocześnie :pxD

wieczorem zrobię przeciąg w 1 pokoju
    pocieszę Cię kręciłam kółkiem 11 razy i te % mi mignęło ino przed oczami
    za chiny tego trafić nie mogę więc sieję i wodą podlewam :p

12. Mariolka7214

E tam, miski są cacy;)
    u mnie już tylko dwa pokoje do wysprzątania, zielsko za kwadransik i koniec sprzątania ;)
    szczotek zostanie na zaś ;)

13. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

No to to posprzątałam 12 pokoi.:DDo uruchomienia pnącza brakuje równo 3000 badyla kleistego:p Będzie dziś a najdalej jutro.:)Wypadajki już na plusie8) Niby nie bardzo mam na razie czas na farmę ale i tak nudzi mnie już to sianie eventówkixDxD

xBabciaEwa i agni33 lubią to.
  14. agni33

agni33 Wyjątkowy talent

super :)
    ja wlasnie zdecydowalam ze skoncze event w calosci okolo 21ej .wysialam wszystko co mialam , pnacze moglabym juz teraz wlaczyc , ale chce wszystkie pokoje, jakos tak nie lubie nie dokonczonej roboty ;) zabraklo mi troche zielska, szczotek juz dawno w nadmiarze. na koniec sobie podlicze

15. marynia53

marynia53 Cesarz forum

ja już wszystko wysprzątałam bo trafiłam fajnego bonusa czyli 100% do stodoły czyli z jego pola mam 8 sztuk.
    Teraz sieję margerytkę i stokrotkę z sn bo się opłaca.
    Trzymam kciuki za walczących:):):)

16. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

Takie rarytasy to ja zaledwie widuję przelotem na moim kole:p może się kiedyś trafi. Póki co eventówka wszędzie:eek:

gretag, marynia53 oraz xBabciaEwa lubią to.
  17. malgosia355

malgosia355 Komandor forum

Eeee widzę że u was już wysprzątane :) a ja z badylm walczę :)

6elka4, gretag oraz xBabciaEwa lubią to.
  18. Mariolka7214

No i pozamiatane :p
    pnącze odpalone i mogę leżeć na dowolnie wybranym boku ;)

19. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Więcej takich eventów proszę i królowych w wersji łatwiejszej <albo i nie, to poćwiczę sobie wybieranie właściwych decyzji>:):D A kleiki dla bobasów zbieram za 2 h 45 min:p
    To jak ja:p

20. ZielonaPestka

ZielonaPestka Okazjonalny autor

Jeżeli używacie CMJ to na jakich polach sadzicie roślinki?

xBabciaEwa lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.