Opinie Gruntowne porządki

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 4 lipca 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. cyfrzakk

cyfrzakk Cesarz forum

może w kolejnej części będziemy dekorować mebelkami :p

SperanzaE i agni33 lubią to.
  2. agni33

agni33 Wyjątkowy talent

ha ha ha :D tak tymi z ... ikei ;)
    posialam wlasnie to kleiste . dobrych snow i duzo szczotek ;)

SperanzaE, gretag oraz usiamik46 lubią to.
  3. cyfrzakk

cyfrzakk Cesarz forum

miłego wieczorku, zaraz niedźwiedzie zbieram, a wiadomo stary niedzwiedz mocno spi :)

usiamik46 lubi to.
  4. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

5 263 kleiste roślinki na stanie, 226 szczotek i zbiór rano:)

SperanzaE lubi to.
  5. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

I połowa za mną, tzn. 10 pokoi wysprzątanych.
    Wszystkie itemy już wzięte, teraz droga do pnącza pozostała.

6. pomponiada

pomponiada Zaawansowany

gram od niedawna i ogród ozdobny jeszcze pustakami świeci więc event robię- każdy item się przyda. dzisiaj ze skrzyni z farmerskim wyposażeniem dostałam .... 25 sztuk kupyxD
    jeszcze cztery pokoje do wysprzątania zostały. żeby tak szybko to sprzątanie w realu wyglądało. klik i cały pokój posprzątany :)

7. Mariolka7214

Mariolka7214 Wszystkowiedząca wyrocznia

Dobry ;)
    event szalenie pasjonujący, ale już na finiszu, 200% do stodoły pomogło;)
    na 15 mniej więcej przewiduję szczęśliwy finał i gitara ;)
    reszta jest offtopem8)

8. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

285 wypadajek, 7 tysiecy z kawalekim rosliny, za 20 minut zbior. pierwszy raz szybciej wypadajki niz roslina bedzie xD ( przy sianiu eventówki oczywiscie :p )

Daisy44, amber♥ oraz SperanzaE lubią to.
  9. SperanzaE

SperanzaE Baron forum

Mam aż 3 pokoje wysprzątane. Z takim tempem to ja do świąt się nie wyrobię... ;)

gretag, agni33 oraz cyfrzakk lubią to.
  10. MobilisA075

MobilisA075 Weteran forum

Teraz ma 3394 rośliny i 228 szczot, za 5 min zbiór, ze 3800 będzie teraz. Ale SN mam 447.

gretag lubi to.
  11. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

5646 roślinek,idzie bardzo wolno,bo na dwóch polach.Wypadajki już są w komplecie.Nudny event przez to że tak długo trzeba czekać,ale sn nie mam zamiaru użyć.

gretag i 6elka4 lubią to.
  12. MobilisA075

MobilisA075 Weteran forum

Po zbiorze
    roślina 4120
    SN 235
    szczotki 253, zostało 100 h eventu. Zdążę jeszcze 7000 rośliny? Mało SN i brak wiatraków Zochy

13. agni33

agni33 Wyjątkowy talent

a ja od wczoraj mysle o Tobie, event za eventem a wpisow nie widze zbyt wiele , mi sie trafil bonus +1, wczoraj i dzis ale tylko na 6h .chociaz oczywiscie ciesze sie :D
    w off topie zeby bylo ,, 4 pokoje , 4 pokoje lalalala poki jeszcze dobrze stoje ;) ''

wlasnie musze podliczyc ... 14 na obecna chwile

edit 15 ;)

Mariolka7214 i amber♥ lubią to.
  14. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Koniec coraz bliżej - pewnie jutro rano skończę, bo do 2 w nocy nie mam zamiaru siedzieć:p Na stanie 7 000 eventówki i 271 szczotek - a kto to tyloma sprząta, ludzie drodzyo_O ??? No chyba po to, aby zamieść pod dywan brudy albo nadmiar szczotek pod nim upchaćxD

15. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

A dlaczego używasz SN na eventówkę ? Nie szkoda marnować (ciach)

------------
    Nadal bałagan mam (ciach )
    zbieram się i zbieram i pozbierać się nie mogę nadal chęci brak (ciach) xD

Jutro jak przystało na sobotę ( ciach) będzie po robocie :D

Nie traćcie nadziej
    szczotek nie braknie xD

16. Bilonge

Bilonge Cesarz forum

Witam
    Na ilu polach siejesz? Po co Ci SN? Jeśli wyczyściłes farmę i masz 600 malych pól to rachunek jest prosty. 6 pełnych zbiorów i finito. To jest 3 dni na luzie
    Co to się tutaj porobilo na tym forum ?
    Ja event skończę dzisiaj. Potem może miski a moze posieje sobie trochę

17. babydelfi

babydelfi Ambasador forum

u mnie ostatnie pole zasiane klejem, na reszcie uzupełnianie stodoły i wykorzystywanie CMJ
    wieczorem wienie być koniec, no chyba że braknie kilku szczotek, to jutro będzie koniec

gretag, amber♥ oraz 6elka4 lubią to.
  18. cyfrzakk

cyfrzakk Cesarz forum

1500 roslinke uzytych na 3 pokoje, kolejne kleiki posiane(hahah kleiki jakbym sial jakas konopie <lol>) 135 szczotek na stanie, 258 eventowek :D jest spoko, na 14 ide do kina na transformers ostatni rycerz :D a popołudniu kolejny zbiorek roślinki :D

19. 6elka4

6elka4 Baron forum

Dzien dobry piateczkowe xD. Posprzatalam 9 pokoi,nie spiesze sie bo czasu jest mnostwo. Event nie wymagajacy,wypadajki juz w komplecie,badyl rosnie,zbior o 17 a ja ide sprzatac w domu xDxD

20. Marzenakruczek

Marzenakruczek Ambasador forum

evencik super nie trzeba siedzieć przy nim każdy nawet bardzo leniwy człowiek skończy go
    przecież to wakacje

gretag, agni33 oraz 6elka4 lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.