Opinie Gruntowne porządki

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 4 lipca 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Zbiór za 7 h 12 min, 2 kupony na kombajn zużyte, bo sianie powoli robi się nudne (zwłaszcza przy zacinającej się myszce, ale nie dotykowej); na stanie 3 526 kleju i 177 szczotek - nie jest źle:)

Frytka2012 i xBabciaEwa lubią to.
  2. cyfrzakk

cyfrzakk Cesarz forum

woda dobrze działa czy jest jakiś blad, z woda i nawozem powinno rosnąć 7:12 a rosnie 7:35, jak to u was wygląda, roślinki posiałem i 7:35 o co chodzi :)

xBabciaEwa lubi to.
  3. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Może nie masz odkrytej runy na drzewie. :)

4. cyfrzakk

cyfrzakk Cesarz forum

no nie mam, jeszcze, dopiero co zaczalem wspinac się na drzewo, oki wsio jasne :D dzięki

już mam 94 szczotki także super :D

5. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

cyfrzakk mi się wydawało, że Cię kojarzę z farmy już od paru lat, a teraz mam wrażenie że od niedawna jestes? ;)

U mnie 235 wypadalców i ponad 5000 rosliny, ide sie odstresowac bo mi puzzle dały w kośc....

gretag i agni33 lubią to.
  6. cyfrzakk

cyfrzakk Cesarz forum

dokładnie, bo mam teraz nowe konto, tamto miało drobne niedociagniecia i bledy teraz jestem nowy cyfrzak :D a ze na forum nie można mieć starego nicka to jestem tu cyfrzakk a w grze cyfrzak :D

zbior roślinek dzisiaj o 23.50 :D

7. Frytka2012

Frytka2012 Komandor forum

siej roslinke ewentowa, ladne PD wpada;), ile zrobisz, to Twoje, i ewent skonczysz:)

gretag lubi to.
  8. cyfrzakk

cyfrzakk Cesarz forum

no caly czas sieje, ze nie mam dopalaczy to na dużych polach :D obecnie 44 duże obsiane :)

9. MobilisA075

MobilisA075 Weteran forum

Kiedyś jak w to grałem to brałem na eventy SNZ, wodę, nawóz, zielone krople i CMJ. Dziś zastanawiam się czemu sięję, sieje i sieję, zbieram co 3h rośliny i mam zaledwie 1040 sztuk, a dopiero przed chwilą sobie przypomniałem o chutneju. Ale za to nie mam śmigła już.

gretag lubi to.
  10. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Widzę, że nie tylko ja zapomniałam o wspomagaczach ;)
    Zbierając zastanawiałam się, co tak mało roślinki przybywa. :p

11. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

8 pokoi wysprzątanych.
    Napisz sowę to prześlę Ci CMJ

gretag lubi to.
  12. zagma

zagma Chodząca legenda forum

Zamiatanie i sprzatanie przynajmniej w temacie watku sa :pxD
    Oczywistosci komentowac nie bede. Ci, co zdazyli przeczytac poranne posty przed ciachaniem, pewnie sie domysla o co mi chodzi ;)

Event okropnie sie dluzy.
    10-godzinny wzrost rosliny az sie prosi o zielone kropelki, ale sie nie dam. Nie tym razem:p

13. pretorianka

pretorianka Półbóstwo forum

Składam meldunek. Skończyłam. UFF.

14. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Uściślę z lekka.
    Masz zapewne na myśli olimpijskie porządki, czyż nie...? 8)xD

W dawnych i słusznie minionych czasach zasugerowałabym, żeby jakaś litościwa duszyczka założyła gdzieś w okolicach kurzej alternatywny eventowy.
    Ale teraz to już pewnie nawet i z tego by nic nie wyszło ;)

Swoją drogą to ja nie bardzo rozumiem intencje autorów tego konkretnego scenariusza.
    Wypadajki, czyli jedyny (ewentualny i skromniutki) dreszczyk emocji intensywnie się czesze, bo szczotki lecą szeroką strugą.
    A do tego badyl tak mozolnie powolny, że się człowiekowi pęcherzyk żółciowy zwija w trąbkę (Eustachiusza).
    Po co i dla kogo taki event na miłość boską...? o_O

W takiej sytuacji te serie czystek i pogromów to zawsze jakieś urozmaicenie, więc nie narzekaj tak strasznie.
    Coś się przynajmniej dzieje -.-

Mam jeszcze maszyny, za dużo kupiłam.
    I nawet jakiś chutney mi się poniewiera po spiżarni.
    Ale żadna siła ludzka czy boska nie zmusi mnie do siania tego konkretnego dziwactwa.
    E tam -.-
    A ten post to jest boleśnie OT, nieprawdaż...? xD

15. niebo016

niebo016 Generał forum

Zbieram tylko wypadajki8)8), nie robię eventu8)8), jakoś mnie nagrody nie przekonały.

gretag i matołekrzadzacy lubią to.
  16. Krokodylek75

Krokodylek75 Fanatyk forum

11 pokoi sprzątniętych, 380 szczotek w magazynie, za 4 h kolejny zbiór. A potem jeszcze dwa i jutro do południa chyba będzie po. Miłego :music:

Ania.1987, gretag oraz SperanzaE lubią to.
  17. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Myślę, że lubię takie bezwysiłkowe eventy. Robię w sumie na farmie dokładnie to samo co zwykle (tylko nazwa i wygląd roślinki się zmienia) a wpadają mi z tego dodatkowe nagrody. Nie gardzę żadną ilością SP otrzymanej extra ani pnączem ani niczym innym. Ziarnko do ziarnka...

O, widzę że już mam prawie komplet szczotek a eventówka dopiero się rozsiewa. W weekend nadgonię:)

18. SperanzaE

SperanzaE Baron forum

Ja mam tempo wprost oszałamiające... właśnie uprzątnęłam pierwszy pokój xD
    Specjalnie się nie wysilam. Szczotki jakoś tam lecą. Najbardziej interesujące dla mnie nagrody to SP i "Kłopoty z odkurzaczem".
    Jak uda mi się coś z tego zdobyć to będzie super. Jak nie to tragedii też nie będzie. :)

19. wolf031973

wolf031973 Książę forum

A mi właśnie zaświtało zrozumienie po przeczytaniu tego, co poniżej: (Zagma, sorry, że na Twoim przykładzie):):)
    Odwrócenie tradycyjnej formuły. Dotychczas farmerzy siali eventówkę a BP wyciagało SN na wypadajki. Teraz SN wyciaga się "na zanudzenie" 10 godzinnym badylem a wypadajki będą gratis (tzn bez SN i bez kasztanka).xDxDxD;);)
    Dużo silnej woli życzę braci farmerskiej.
    U mnie eventówka się rozsiewa

20. agni33

agni33 Wyjątkowy talent

a ja sie czepne :D czepiam sie grafiki tych pokoi. to po to sprzatam zeby takie pustki i szarzyzna ?
    phi, jakbym wiedziala ze takie ponurzaste to bym przyniosla kwiatki albo przebrala sie za czarownice

gretag, SperanzaE oraz wolf031973 lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.