Opinie Gruntowne porządki

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 4 lipca 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Frytka2012

Frytka2012 Komandor forum

Witam poludniowe duszki;),
    tez tak mialam przez wekend;), to byla dla mnie niespodzianka, moze na nia zasluzylamxD,
    przez to teraz z rana krece kolem zanim pozbieram:D,
    co do sprzatania, hmm, w ewencie 4 pokoje wysprzatane;), ale w realu wszystkiexD, szkoda ze tez nagrody nie wpadaja;)
    Milego dzionka;)

2. Ola_-

Ola_- Stały bywalec

Wypadajki w komplecie do pnącza, więcej nie robię :)
    4 pokoje wysprzątane, teraz tylko sianie. Robię na dwóch polach, leśna jak zwykle nietykalna ;)

gretag, SperanzaE oraz Frytka2012 lubią to.
  3. agni33

agni33 Wyjątkowy talent

rewelacja !
    wlasnie weszlam na kolo i ze zwyklej wejsciowki wykrecilam bonus +1 na zbor (6 h tylko) zbior mam za 2 godz, wiec na jedno bedzie , badz jesli wychlapie troche SN to i na 2 zbiory ;)
    pytanie tylko czy tez mi zaliczy te roslinke eventowa?

musze sprawdzic na jednej

edit a co to znaczy ten moj tytul teraz ,,mogul forum,, w zyciu takiego slowka nie slyszalam

4. Frytka2012

juz mozesz sprawdzic, najedz kursorem na roslinke, to Ci pokaze;), jak na zbiory, to nie ma wyjatkow, ja mialam "do stodoly", to ze wszystkiego;)

agni33 lubi to.
  5. agni33

agni33 Wyjątkowy talent

tak jest, dodaje 1, olsnilo mnie zeby tak zrobic. no ale mam teraz male pola , szkoda mi sn na male. poczekam 1, 5 h, wtedy cos tam poczaruje,
    oplaca sie zmieniac na duze z zoska?

SperanzaE i Marzenakruczek lubią to.
  6. Frytka2012

hmm, to tylko gra, zostaw na malych, +1, to zawsze wiecej z kazdego poletka, nie zmieniaj, ;), szkoda tez s.nawozu

7. marynia53

marynia53 Cesarz forum

zmień na duże pola i może być zośka.

8. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Mam pnącze w dobę po rozpoczęciu ewentu.:D

9. marciaaa84

marciaaa84 Książę forum

Nie szkoda SN na tak niewymagajacy event? Ja zuzylam cale 45 sztuk na rozsiew i spokojnie do wtorku skoncze..przy okazji tez sie jakies niedzwiadki produkuja..:)

10. agni33

agni33 Wyjątkowy talent

dlatego sie na glos zastanawiam i waham sie ;) ale bonus kuszacy ;)

gretag i marciaaa84 lubią to.
  11. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

SN tylko na rozsiew zużyłam, a wczoraj dostałam dotację z BP, dlatego tak szybko. ;)xD

12. marciaaa84

marciaaa84 Książę forum

A to w takim razie u Was rozumiem to uzycie SN :D

13. Frytka2012

s.nawoz tylko na "rozgrywke", pozniej spokojne sianie ewentowki na malutkich polach;),

14. KaBeUK

KaBeUK Analityk forum

A u mnie bez SN się nie obędzie, bo dopiero zaczęłam rozsiew :cry: sky (angielski dostawca internetu) akurat odmówił posłuszeństwa i od wczorajszego popołudnia do tej pory nie miałam neta. Weekend mam wychodny więc trzeba coś uszczknąć z zapasów od dobrej królowej :oops:

15. marciaaa84

marciaaa84 Książę forum

No a u Panoramki juz w ogole extra...mnie takie bonusy nie lubia- a o tym, zeby wypadlo na kole w czasie eventu to w ogole strefa marzen.xD

6elka4, Marzenakruczek oraz Frytka2012 lubią to.
  16. blazers

blazers Wszystkowiedząca wyrocznia

Boskie porządki 8).

Wpadłem coś poczytać , ale jak widać najciekawsze uporządkowane.
    Event nudny jak flaki z olejem , wątek niewiele ciekawszy , a i tak dozwolone tylko meldunki z tej uświnionej chałupy.
    Napiszę coś co i tak zaraz pójdzie pod młotek /niestety nie mogę się powstrzymać/, eventowy to obecnie jedyne miejsce gdzie większość z nas się spotyka. Nie można choć trochę przymknąć oko i cieszyć się , że jest jakikolwiek interesujący dialog ?
    Gdyby nie kurza to po 2 posty na godzinę na całym OFF-ie przybywają.
    Na serio o to chodzi ?

Dalej nie robę , ale gratulacje dla skończonych i słowa zachęty dla pozostałych.

Bry zagonowe.

Ostatnie edytowanie: 6 lipca 2017
  17. Frytka2012

ja nie marzylam i dostalam ha ha ha, to niespodzianka, i to sie liczy;),
    aha, za chwilke zbiory, to i zajecie bedzie,;) " sprzatanie pokoi"

6elka4 i krasnoludek10 lubią to.
  18. agni33

agni33 Wyjątkowy talent

no zadzialalam z sn bo jeszcze mi sie trafil drugi bonus 100% pd

19. Marzenakruczek

Marzenakruczek Ambasador forum

po troszeczku a dwa a nawet trzy eventy się zrobi niedźwiedzie i pełnię ile korzyści i to się liczy bawmy się dalej to tylko zabaw, gra i jak dla mnie relaks miłego zbierania

gretag, SperanzaE oraz agni33 lubią to.
  20. CHUDYJUREK

CHUDYJUREK Ambasador forum

powodzenia dla walczących , ja na chwilę obecną odpuszczam ewenty gdzie trzeba mieć xxx roślinek ewentowych.raczej mnie bardziej cieszą na tą chwilę imprezy gdzie oddaje co chce haha ;)

gretag lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.