groszek

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika gabi6545, 28 maja 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. gabi6545

gabi6545 Okazjonalny autor

Witam.Mam pytanie czy idzie dostać 1groszek duzy przez przypadek wnuk kasował co popadnie

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witam.

Co 5 godzin do stanu zerowego dopisywane jest 5 sztuk, ale tylko z tych gatunków :

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. gabi6545

od wczoraj nie mam duzego groszku

4. wladek1942

wladek1942 Czeladnik forum

Jak sie stawia dozow niki?Nie moge ich znalezc,mimo,ze juz kilka zdobylem.Gdzie sa przechowywane?

5. MaraAcoma

MaraAcoma Fanatyk forum

w pasku z iteamami
    Ja mam pytanko odnośnie dozowników . Pisze , że w ciągu 2 godz. otrzymam z niego groszek . Dozownik postawiłam o północy , a czas do odbioru groszku pokazuje mi za 1:38

6. SMOD_Atena

gabi6545 sprawdź proszę dokładnie jakiego gatunku nie masz, jeśli to któryś z tabeli, którą podałam wyżej to powinno dopisać po 5 godzinach 5 sztuk. Natomiast jeśli masz stan zerowy z gatunków wymienionych w tabeli poniżej, to te nie będą dopisane :

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

wladek1942 dozowniki znajdziesz w Inwentarzu/ zakładka z itemami, stawiamy na puste miejsce. Poczytaj proszę np...ten wątek : >>>klik<<<, a na przyszłość otwieraj proszę własny temat o ile już ktoś inny nie poruszył takiego problemu

MaraAcoma Twój post również nie jest w temacie Autorki wątku. A w sprawie problemu z dozownikiem zapraszam do PT, z pozycji forum nie do sprawdzenia.

7. gabi6545

no miałam duzy groszek szt 10 tylko przez pomyłkę wnuk zlikwidował a od 22 nie mam nic dodawane

8. SMOD_Atena

Jeśli to był jeden z gatunków groszku, który dostaliśmy na start to tak jak napisałam wyżej : do stanu zerowego po 5 godzinach zostanie dopisane 5 sztuk.
    Z pozycji forum nie sprawdzimy jaki groszek został zlikwidowany, zapraszam ze zgłoszeniem do Pomocy Technicznej : >>>klik<<<.

Przypominam również, że zabronione jest udostępnianie konta innym osobom ( także wnukom ). Zapraszam do zapoznania się z Regulaminem gry : >>>klik<<<.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie?

9. gabi6545

poczekam 5 h od logowania

10. SMOD_Atena

Jak sobie życzysz, a skoro dalszych pytań tutaj nie masz to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.