gromnica

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika krystyna65, 9 stycznia 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. krystyna65

krystyna65 Książę forum

witam...skąd mogę wziąć gromnicę???

2. wodnik54

wodnik54 Chodząca legenda forum

z kaktusa gromnicznego - drzewko z pełni

3. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

Witaj:) Gromnica jest owocem drzewa strefy pełni o nazwie Kaktus gromniczny. Informacje o tym drzewie, w tym o możliwościach jego zdobycia, znajdziesz w tej tabeli >>klik<<.

Czy masz jeszcze pytania?

wodnik54, dziękuję za pomoc:)

4. krystyna65

krystyna65 Książę forum

to ja wiem o tym ale myślałam że można kupić w sklepie..gdyż katastrofa tyle gromnic potrzeba a mam tylko 1 aby misje zrobić trzeba kilka długich m-cy../pospieszyć gromnicę/

5. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

krystyna65, nic z tego, co produkujemy w strefie pełni, nie jest dostępne na targu. Przy odrobinie szczęścia można trafić na gromnice w niektórych skrzyniach z towarami: Skrzynia pełni księżyca II i Skrzynie wiedźmich skarbów S, M i L. Szczegóły znajdziesz tutaj >>klik<<. Spróbuj "zapolować" na kaktusy gromniczne przy najbliższym G&T, a póki co trzeba uzbroić się w cierpliwość i podsypywać drzewko Super nawozem Zosi.

Skoro nie masz już pytań, temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.