gromnica

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika grzeszy, 6 października 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. grzeszy

grzeszy Forumowy żółtodziób

Witam. Nie wiem czy tylko u mnie czy może to błąd w stodole nie widzę owoców kaktusa gromnicznego.

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witam.

Gromnice czyli owoce kaktusa gromnicznego zaliczane są do przedmiotów pełni księżyca i w tej zakładce powinny być. Sprawdź proszę i daj znać czy gromnice są tam gdzie być powinny?

3. grzeszy

Nie ma w stodole a w spółdzielni na misji błotny serwis sprzątający pokazuje 0

4. SMOD_Atena

Jeśli masz wystawione drzewo Kaktus gromniczny i zbierasz z niego owoce to tak jak wyżej napisałam, powinny być w zakładce Przedmioty pełni księżyca. Być może zostały już oddane do jakiegoś zadania. Sprawdzić jednak co dzieje się ze zbieranymi owocami może PT, napisz proszę zgłoszenie zgodnie ze wskazówkami z poradnika: Pomoc Techniczna.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie?

5. grzeszy

Nie oddawałem nigdzie, sprawdzę po zbiorach. Można zamknąć. Dzięki.

6. SMOD_Atena

Bardzo proszę i skoro można to zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.