gromnica

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika halinaligaj61, 28 maja 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. halinaligaj61

halinaligaj61 Czeladnik forum

Czy jest jakaś możliwość kupić gromnice???
    mam to drzewo ale czekać trzeba 350 godz...

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Tak oprócz losowych drzew w mini-evencie Zagadkowe niesamowite drzewo "Duch", 2 x kaktus gromniczny możesz kupić w Skleporamie po 500 farmarek za sztukę.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. Marrylan

Marrylan Chodząca legenda forum

Jeśli chodzi o targ to niestety nie można kupić gromnicy na targu. Trzeba czekać aż drzewko zaowocuje. Innej możliwości kupna również nie ma.

4. SMOD_Atena

Marrylan dziękuję za pomoc.

Czy Autorka wątku ma jeszcze jakieś pytanie?

5. halinaligaj61

halinaligaj61 Czeladnik forum

Nie to mi chodzi, mam drzewko ale buduje się 350 godz. i można otrzyać 6 szt gromnic ale do zadania potrzeba więcej
    więc pytałam się czy można same gromnice otrzymać na targu albo gdzie indziej../dlaczego tak długo się buduje.../

6. SMOD_Atena

halinaligaj61 już wyżej Marrylan napisała, nigdzie nie ma możliwości kupna gromnic. Jest możliwość zakupu drzew, więcej drzew to więcej owoców a do dostępnych misji nie jest wymaganych ich wiele. Czas wzrostu został ustalony przez Producenta gry.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

7. zerkac1

zerkac1 Mieszkaniec forum

Halina skleporama to jedna opcja.Druga to z zagadkowych sadzonek które dostaje się czasem z misji w spółdzielni lub eventu oraz czekaj na kolejne GT i się wymień. Ja mam 3 gromnice ;) Jedna z tajemniczych sadzonek i dwie z wymiany w ostatnim GT :)

8. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

Pomagającemu serdeczne dzięki, czy Autor ma jeszcze jakieś pytanie?

9. SMOD_Atena

Dalszych pytań nie ma więc temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.