gretag

Discussion in 'Kto jest kim - gracze' started by gretag, May 11, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

stosuje metode Rysia halnego:pxD

2. gretag

gretag Chodząca legenda forum

Do szarłatu warto ale dalej jak kto chce..
    Miałam parę itemów dających x PD..tańczący z liśćmi czy wielozadaniowiec i stały i stały w ogrodzie bo zbierałam tylko siejąc szarłat. Dziś aż mi lżej bo został tylko jeden. Przez ten czas to sporo PD by wpadło z innych itemów..
    W ogrodzie wyspowym od pewnego czasu mam 30 itemów 2polowych, dających po 100 % z roślin..Czy warto było je trzymać? W tym czasie wiesz ile bym skrzynek zebrała z itemów z koła? Tak więc cały czas w grze mamy coś za coś..Jeśli ktoś chce wszystko,dożynki, pełną stodołę i gonić PD musi wkładać ogromne pieniądze. wiem co piszę.

3. -norbijas-

podpisuje sie po tym:)
    nie dajcie sie zwiesc,ze to wszystko przychodzi samo,ze robione na jednej farmie..moglbym jeszcze pare innych rzeczy dodac

4. agucha31

agucha31 Chodząca legenda forum

No wszystkiego raczej sie nie da :)

5. -norbijas-

jest mozliwe

6. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Masz rację wyzwania w grze są ważne, mam takie jedno, tylko bardziej patrzę w dół niż do góry.:)
    Znam swoje możliwości, przez cały rok pracowałam, żeby wziąć udział w dożynkach i żeby znaleźć się w pierwszym przedziale,
    udało się i bardzo się cieszę, że oprócz wpłat, mogłam się cały czas świetnie bawić.:)

Niestety nie mam sekundowych zwierzaków.:(
    Więc chętnie Wam pokibicuję, przy okazji na pewno sporo się nauczę, a jak będę mogła to pomogę.:)

7. gretag

..że trzeba na to czasu a kto pracuje ma go mniej, a jeszcze są eventy i część z nich trudna( trudna znaczy wymagająca systematycznych zbiorów)
    Da się ale trzeba cały czas pilnować gry i wkładać duże pieniądze.Pytanie czy warto ? Może lepiej wybrać jeden kierunek a nie łapać wszystkie sroki ..? W końcu gra ma cieszyć a nie męczyć :)

8. -norbijas-

trafic 5 x opryskiwacz..i..miec manty
    w przyszlym roku bede ich duzo opuszczal...

9. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Wiem, ale przy moim szczęściu to prawdopodobieństwo jest bliskie zeru.:oops::cry:
    Choć młyn na wszelki wypadek nastawiłam.:pxD

10. gretag

Tu masz rację. Z pięcioma opryskiwaczami można wiele ale najpierw trzeba zorganizować stos paszy..
    Ja miałam jednego ale zbierałam codziennie żeby miejsca nie zajmował...ale są farmerzy z piątką :)

11. MOD_Zgredek*

MOD_Zgredek* Chodząca legenda forum

Albo premium, worek nawozów od Zosi i garść bonusów :)
    treerevenueboostplus3_big.png allrevenueboost200_big.png treerevenueboost100_big.png allrevenueboost100_big.png

12. gretag

13. -norbijas-

wiem;):)
    pasze krece ..i cierpliwie czekam:)

14. agucha31

agucha31 Chodząca legenda forum

I tego właśnie staram sie trzymać :)

15. -norbijas-

16. gretag

Skrzynie Piccolo są lubiane przez farmerów więc raczej ich nie zlikwidują. Masz szansę skompletować :)

17. -norbijas-

po dozynkach pewnie bedzie sporo okazji do zdobycia ev kupienia...klimat tego eventu bedzie zachecal do ewentualnych zakupow:)

18. gretag

Niech ta dobra atmosfera dożynkowa zostanie z nami cały rok :)..a farmerzy zaczną robić zapasy pod następne :)

Jeszcze wrócę do zdobywania poziomów..serio, z każdym bardziej jestem zniechęcona..Dziś na szybko dobiłam 243 i już mnie PD nie kusi.. Do następnego mam ponad 72 miliardy PD czy to nie jest przesada?..a do następnych jeszcze więcej...

19. -norbijas-

jestem dobrej mysli:)
    mnie zaskoczyli Niemcy..liczylem w koncowce dozynek,ze wyskoczy ich trzech z napisem ger;)..a tu prosze cos zupelnie innego:)
    a wiesz jak drzewiej bywalo..niestety;)
    grateczki poziomu:)..u mnie za 2 tyg bedzie 241
    na razie mnie to jeszcze rajcuje;)

20. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Tzn masz konto boczne, na które wchodzisz od czasu do czasu poklikać jozuego?
    Na swoim nie byłem od tygodnia, pewnie drzewka korniki zeżarły.
    xD:cry:xD
    Wróć, byłem odebrać franka, kalendarz i wysłać prezenty.