gretag

Discussion in 'Kto jest kim - gracze' started by gretag, May 11, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. Marrylan

Marrylan Chodząca legenda forum

Bry :)

Greciu przyszłam podziękować za piękny prezent :) Dużo zdrowia na ten trudny czas.

kacper_07, gretag and olgs3 like this.
  2. aisunel

aisunel Generał forum

Dobry wieczor;)
    Dziekuje rowniez Moja milusia za zuzulke;).Jak nigdy nie stawiam singlowych drzewek tak ta stoi w narozniku i jest bardzo pielegnowana:p i jak dodaje zoske i skarpete to przychodzi mi jedno na mysl,to przez Ciebie GretkaxD.Raport z Konina na godz. 19.15 0+0.Od jutra duze zmiany,musialem ustalic z psem pewne zasady wychodzenia i dlaczego;).Przez 15 minut mowilem mu minister,minister bez nazwiska,tylko takie ksywy jakie daje swojemu Ciapkowi,typu glupek,antoni,potwor,gladiator i co mi mysl przyniesie na jezyk,najmniej reaguje na ciapek,czyli jaki jest:p/wyjatkowa hybryda maltanki z pudlem i to rasowy przypadek,wyszlo jedno i przez przypadek trafilo do mnie:)/.Zaczal reagowac na to slowo minister,to ja moglem mu tlumaczyc dalej,ze minister wprowadzil zakaz kontaktowania sie na spacerach z toba wiecej jak 2 i nie jest wyjasnione czy ty jestes ten drugi,czy chodzi o czlowieki:D.Bedzie coraz ciekawiej,z zalem to potwierdzam:pEdit;Nie dajcie sie podejsc glupiznie i propagandzie:pEdit;Wreszcie dozylem czasow,ze nie bedac krolem,moge nosic korone;).Moja rodzinna kwarantanna,dzien;
    1.Wszyscy w domu,wykupione pakiety portalowe,rzutniki na sciany,no to dawaj zaleglosci filmowe:)
    2.Zaleglosci przejzane,rzutniki schowane:p
    3.Zona rzucila propozycje remonty garderoby i kuchni,na szczescie delikatne:)
    4.Odpoczynek po remontach,jedzenie nadmiernych zapasow i zuzywanie papieru;)
    5.Gry rodzinne i skladanie lego.
    6.Lazi caly dzien burczy, patrzy na lazienke i eureka,
    trzeba zrobic remont.?
    7.Od rana jezdze autobusami i lize porecze.
    Dosyc niepewnosci:p?????????

Last edited: Mar 31, 2020
  3. gretag

gretag Chodząca legenda forum

Dzień dobry :)
    Danielu, wszyscy mamy dość siedzenia w domu i niepewności...
    Niech już ten wirus zostanie unicestwiony.., niech się skończy strach ..

4. aisunel

aisunel Generał forum

Dobry wieczor;)
    Greciuniu,ten wirus byl w nas od zawsze,jak i okolo 100-ki innych:p.Gdyby komus sie chcialo wskoczyc w statystyki smiertelnosci w latach 2013/2014,ktora byla 3+ razy wieksza niz obecnie w krajach szczegolnie zachodnio-poludniowych z powodu grypy nieokreslonej.Milusia to jest wirus polityczno-ekonomicznyo_O.Wiecej w tej gierce nie wypada;).Konin czysty,chociaz zauwazalne sa reakcje marketow i sklepow na zalecenia/Jak dlugo zalecenia,a nie?????????/ wladzy.:p.Dzisiaj w biedrze stalem przed nia z 20 minut na trawniku,tak co 3 metry,wymieniajac opinie:).Bardzo sie ciesze,ze mieszkam w tym miescie i na tym osiedlu,z grupa myslacych mieszkancow,temat rozmow dotyczyl rowniez drozdzy,ktore u nas zniknely i przypomnialem sobie Twoje eksperymenty piekarnicze,chociaz ja pomyslalem o czyms innym,na portalach internetowych bardzo wzrosla sprzedaz kolumn destylacyjnych.Zdroweczka i optymizmu wszystkim;)

5. gretag

Dobry wieczór :)
    Wirusek może i był ale mniej groźny..
    Nie wiem jak w sklepach bo wcale nie wychodzę na zakupy. Zacznę myśleć jak się zapasy będą kończyły a do tego jeszcze dużo czasu ..
    Drożdże piekarnicze mam, mąkę również ale dopieczenia a nie do pędzenia księżycówki czy jak tam ją ludzie nazywają.. :D
    Znów G&T przed nami..a tu trzeba malować jaja a ja mogę podarować jedną fabryczkę różową kurzych jajec....kto chętny? xD

6. MaraAcoma

MaraAcoma Fanatyk forum

Greciu bardzo dziękuję za prezencik :)

Mam w domu ósmoklasistę , odrabiamy lekcje , tzn on robi , ja poganiam , dopinguję i pomagam . Głowę od tego mam już kwadratową . Muszę się pochwalić : jestem geniuszem matematycznym . Potrafię obliczyć już nawet ile to jest Pi do potęgi dzielone przez środę = 3 czekoladowe Mikołaje xD

Pozdrawiam serdecznie :)

7. gretag

Fajne masz zadania :)
    Znasz ten wierszyk?
    Gdy podzielisz coś przez zero
    Bardzo wczesnym poniedziałkiem,
    Tydzień, co się stał dopiero,
    Masz już nieudany całkiem.
    Gdy we wtorek po kolacji,
    Wstawisz zero w mianowniku
    To ci powiem, nie masz racji,
    Kiepski mój matematyku!
    Gdy przez zero, przez przekorę,
    Byś podzielić chciała w środę,
    Będziesz mieć kłopoty spore,
    W głowie siano masz i wodę!
    Chodził z nami pewien Bartek.
    Był na bakier z regułami.
    Dzielił on przez zero w czwartek.
    Już go nie ma między nami!
    Jeśli chęć cię dziwna bierze,
    By przez zero dzielić w piątek,
    Powiem ja ci prosto, szczerze:
    To weekendu zły początek.
    Gdy zaś zerem gdzieś w sobotę
    Dzielnik będzie twój (nie zaś dzielna)
    Pod kościelnym klęknij płotem.
    To pokuta twa niedzielna.
    Jeśli zero chcesz pod kreskę,
    Wstawić w święto przy niedzieli,
    Przynieś kredę, czarną deskę.
    Pisz: przez zero się nie dzieli!
    Ja zawsze byłam za zadaniami dla chętnych, trudnymi :)

Za prezent nie masz co dziękować bo to drobiazg. Pisz czego teraz szukasz.
    = =
    Ja jestem chora, mam anginę i katar ale to nie wirus..
    Miłego dnia :)

olgs3, kacper_07 and aisunel like this.
  8. MaraAcoma

MaraAcoma Fanatyk forum

Dużo zdróweczka życzę :)
    Wierszyk fajny .
    Pisz lepiej czym mogę się odwdzięczyć :)

olgs3, kacper_07 and gretag like this.
  9. gretag

Uśmiech proszę :)

olgs3, kacper_07 and aisunel like this.
  10. MaraAcoma

MaraAcoma Fanatyk forum

:D:inlove::):inlove::D:):):):inlove::D:inlove::D:inlove::)

kacper_07, aisunel and gretag like this.
  11. aisunel

aisunel Generał forum

Dzien dobry,bardziej niz cieplo;)
    O 15 u mnie 23 stopnie w cieniu,garderoba swiszczala i latala caly dzien:p.Zona 5 godzin przegladala,ja 15 minut ale to chyba normao_O.Spodenki bez nogawek posegregowane,no to jutro letnia inauguracja:).Sprawdzilem,jako osoba dociekliwa,wirus dla nog i stop jest obojetny,natomiast dla komarzyc jestesmy bardzoxD.Walcze nadal z pandemia na swoj sposob,zona rano miala katar i zle sie czula,natychmiast 10-ki telefonow po znajomych,czy sie bac,co robic?.Kurna zmierz temperature rzeklem,no tak 37,3,blisko do paniki:p.U mnie w biedrze plyn robiony z denaturatu,rekawiczki w odwrocie,jak zyc:DEdit;Zaczelo sie dodatkowe wariactwo swiateczne,ide na autobus,tam tez zele przy wejsciu,szkoda jezyka,a jak ktos uczulony na etanol;)

Last edited: Apr 7, 2020
  12. kacper_07

kacper_07 Ambasador forum

Greciu, wpadam tutaj- ptaszysko padłoxD
    Czy ostatnią wiadomość mam traktować jako ostrzeżenie?xDostatnią szansę?xDgroźbę?xD
    Jakoś nie czuję strachu;)

olgs3, aisunel and gretag like this.
  13. gretag

Tak, to groźba. Jeśli, jeśli...to zrobią Ci nalot samotne kurki lub samotne kózki..haha...lepiej się bój..:D Już przygotowane do lotu samotne zwierzaki.... xD

olgs3, aisunel and kacper_07 like this.
  14. kacper_07

Zaryzykuję;)

15. gretag

Zobacz, czekają na start..

..a z nimi jeden jedyny opiekun...

16. kacper_07

xDxDxDxDxDxD:cry::cry::cry:
    Ten opiekun to....hmmmm...jakiś wybrakowanyo_OxDxDxD czyżby po kwarantannie:music::music:

17. gretag

Całkiem możliwe ,że zwiał z kwarantanny..xD

strazak41, olgs3 and kacper_07 like this.
  18. kacper_07

Patrzę i patrzę.... z każdej strony- nawet "od dołu" zaglądamxDi ni huhu nie pasuje mi tu nic w deseń ostrzeżeniao_O;)
    Dziękuje bardzo:inlove:

19. gretag

Szukam itemu..
    -srebrna dziewoja

Gdyby ktoś z Was miał na wymianę to proszę o sówkę..

Last edited: Apr 11, 2020
    olgs3 likes this.
  20. MaDzo

MaDzo Cesarz forum

Greciu Tobie i wszystkim odwiedzającym życzę przede wszystkim zdrowych Świat i dużo siły w oczekiwaniu na spotkanie z najbliższymi:)