gretag

Discussion in 'Kto jest kim - gracze' started by gretag, May 11, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. gretag

gretag Chodząca legenda forum

Fajnie mamy w domu i ogrodzie nad wodą ......
    ....a inni muszą wyjeżdżać w poszukiwaniu wody żeby odpocząć.. :D:D

Marrylan and MOD_Zła like this.
  2. aisunel

aisunel Generał forum

Witaski:)
    Dzisiaj 13,5h sushi,a jutro wolne:).No to mamy przed soba 4 najkrotsze noce w roku i tak mysle czy jak zaczne odrabiac wszystkie swoje zaleglosci na faremce i yt,nie ujrze zorzy:p.Planuje na jutro dzien kulturalno-sportowy,poniewaz od dzisiaj do niedzieli moja metropolia ma swoje dni;).I sa Wielkie zawody konno-czlowiecze,czyli konie skacza,a czlowieki staraja sie na nich utrzymac:D.I czytalem,ze artystow wszelkiej masci do Nas podskoczy,a co,z Vavy szynobusem maja niecale 2h:eek:.Bedzie min. Markowska,czyli corka swojego ojca:p.A faremka?,udalo mi sie wskoczyc na chate tyko 1 raz i zebrac ewentowe,pewnie zrobie jeden i drugi ewencik:eek:.Greciu?,nie poznaje kolezanki,odpuszczamy ewenciki?.Dobra.wyrzuc to z Siebie,tutaj masz samych przyjaciol i to jest Twoj domek:).Lece na yt,bo mam straszne zaleglosci u moich ulubionych yutuberow,a zauwazylem nowy odcinek Bartka z "bez planu",rewelacyjny gosc,pokazujacy obecne realia Wenezueli.Boje sie Wenezueli,tam moze dojsc do czegos przykrego:(.Spadam do Caracas,bajo:)

3. gretag

Dzień dobry :)
    Przesadzają z ilością eventów i to w okresie letnim. Dlatego odpoczywam i robię tylko to co mi pasuje :)
    Opalam się..hahah

4. niesamowitusia

niesamowitusia Książę forum

Ja też :inlove::inlove::inlove:

5. gretag

Kasia ? Witaj kochana :*:*:*
    Miło Cię widzieć :inlove: :inlove::inlove:
    Czy masz zamiar wrócić ? :p
    Wróć, zapewniam Cię,że nie będzie nudno xD Coraz więcej zakręconych eventów :D

6. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Dobry

Ja też ostatnio robię wybrane eventy i sieję i zbieram wtedy, kiedy mam czas i mi się chcexD Jak nie skończę czegoś, to tragedii nie będzie;) A i tak już mam 2 poprawki we wrześniu. Na szczęście z tego, z czego większość:p

gretag likes this.
  7. gretag

Podobno u Was gorąco..:pxD
    Sposób na upały..

8. aisunel

aisunel Generał forum

Dobry wieczorek:)
    Juz wrocilem z sushi i jutro wolne;).
    =Panie doktorze,a piwo mozna?
    -piwo,jakie piwo!!!
    -a w przyszlosci?
    -przyszlosc,jaka przyszlosc!!!
    Taki sucharek,bez skojarzen:p.Swietlikow jednak nie zrobilem,szkoda ale jestem dorosly,jakos to przetrwam;).Jutro wolny dzionek filmowo-ytubowo-farmerski.Czyli jakis filmik,kilka wrazen na yt i po 5,12h-zbierz-zasiej,nastepnie filmik,yt,............,a w miedzyczasie higienka,zakupy,witaminki no ale glownie filmik,yt..................:D.Greciu ochlodzilo sie i masz farta,na fartao_O.Powodzonka wszyskim i milych snow,dla tych co sie przymierzaja;)

Last edited: Jun 28, 2019
  9. gretag

Dopiero dziś trochę chłodniej ale deszczu nie było..
    Szczerze mam już dość upałów. Nie wiem czy bym przeżyła gdyby nie lody. Zjadam po 4 szt dziennie..hahah
    Zostawiam również dla gości dla ochłody..

10. memlak

memlak Wielki mistrz forum

Dobry den:p
    Ja tam piwko mam w lodówce na upał ale wole by tam pozostało a słońce mniej prażyło ;) W niedziele już było u mnie fajnie pod wieczór i tak zostało.
    Deszczu brak trawa spalona, ja leniuchuje :p oglądam filmy i stare seriale :)
    Pamiętacie MASHA ? xD

11. gretag

Pamiętam serial bo kiedyś oglądaliśmy całą rodzinką :)
    Stare serialne są całkiem dobre i wspomnienia wracają przy okazji :)
    Ja skończyłam oglądać serial "Narzeczona ze Stambułu". Z napisami na Youtube był.
    Teraz trochę poczytam i znów wrócę do oglądania.

12. memlak

Mam teraz z tym problem bo nic mi się nie podoba z tych nowych filmów a są mi potrzebne do spania ;)
    MASHA tak przypadkowo znalazłem i już obejrzałem :(
    Tak mam że na filmach zasypiam :) Jak są fajne to totalnie mnie odprężają :)

aisunel, gretag and krasnoludek10 like this.
  13. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

14. -Borsty-

-Borsty- Team Leader Team Farmerama PL

I Sokole Oko :D

15. memlak

Tak do 4 sezonu fajnie się go ogląda bo kolejne już nie koniecznie:) tam nie ma już Trapera i Henrego
    W podobnym klimacie jest Dwóch i Pól z Charlie Sheenem :) wszystko już obejrzałem na oparach jadę xD
    Co tu oglądać ?

16. gretag

Ja bym proponowała serial.. Dr House
    = = = =
    Chłodniej aż się chce wyjść z domu..
    Poczekam na poradniki i wyruszę na większe zakupy :)

Miłego dnia Wszystkim życzę :)

17. aisunel

aisunel Generał forum

Hejka Wszystkim;)
    Greciu jak chlodniej,jest zimno,19C,wiatr niecieply:)
    Rozprawa w sadzie o zabojstwo tesciowej.
    -I co oskazony,ma na swoja obrone
    -Wysoki sadzie,to byl wypadek.Siedzialem w kuchni i obieralem pomarancze i kawalek skorki spadlo mi na podloge,chcialem podniesc i wtedy wylecial mi noz,wowczas weszla tesciowa,poslizgnela sie na skorce i upadla na noz,no tak bylo,no..
    -I co i tak 9 razy?!!.
    Nie lubie juz sushi,toksyna zwyciezyla,z mlodzieza nie po drodze:).Jestem na etapie wyboru ofert,przeciez dla staruszkow jest tego multumxD.A tak powazniej,mam kilka propozycji:).Chociaz w spokoju hodowlany sobie zrobie,wyspy nie dotykam.o_O

Last edited: Jul 3, 2019
    gretag, krasnoludek10 and hlnrys like this.
  18. krasnoludek10

No dla staruszków jest więcej niż dla młodych wg mnie i zastanawiam się, czy nie zatrudniliby mnie do mycia autobusów w WawcexD I tak, wiem, że jestem bardzo wybredny.

Ta teściowa była kotem czy coo_O ???

gretag likes this.
  19. aisunel

aisunel Generał forum

Tomaszek,czy Ty robisz to celowo,czy naprawde taki jestes:p.Jeszcze troszke a firma skieruje Cie na fora alternatywne;)

Miśkowo and gretag like this.
  20. krasnoludek10

Ja po prostu taki jestem. Nic Ci na to nie poradzę.

gretag and aisunel like this.