gretag

Discussion in 'Kto jest kim - gracze' started by gretag, May 11, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. agucha31

agucha31 Chodząca legenda forum

Bry
    O tak i to jest to, mi juz nawet brak słów na podsumowanie tego co sie dzieje

2. .Farmeria.

.Farmeria. Półbóstwo forum

Witom Weekendowo w Netoperowym Domku

A gdzie nasza Gospodyni, my u niej w chałupie a jej nima.

Momęcik - wiem że wczoraj trzepał ją Urząd Skarbowy, złożyła wniosek o zwrot podatku Vat za zakupione szyszki do palenia w piecu, a pewnie zamiast zwrotu, wzieli i ją zamkneli, i to będzie pewnie to :)

3. gretag

gretag Chodząca legenda forum

Dzień dobry :)
    Nie zamknęli. Jestem. Wszystko było ok. :)
    Przecież widziałeś mnie rano jak kury karmiłam na polu. Podglądałeś przez dziurkę w płocie. hahahha
    Weź się wreszcie ubierz porządnie bo Ci co do płotu przymarznie. Latasz nadal w samych różowych galotach a zimno jak diabli.. xD:cry::D
    - - - -
    Miłego dnia Wszystkim życzę :)

4. agucha31

Witaj kochana, ja to tylko tak nieśmiało i cichutko chciałam sie przypomnieć jak można, jak syn bedzie miał chwile czasu i chęci :) wiem, wiem moge sobie iść do krawcowych noo ale jakoś tak wyszło ze wole sie zgłosić po jego dzieło :) chyba ze mnie pogoni to pójdę tam

5. .Farmeria.

No całe szczęście żeś jesteś :)

I co z tego że cię rano widziałem, jak cię mogli razem z tymi kurami zamknąć, wiesz jakie są czasy, teraz to jest moment :)

W jakich galotach, w galotach to latają w Koronie Królów, a ja w stringach dobrodziejko w stringach :)

I u mnie zara bedzie 22 stopnie więc nic nie przymarznie, co robi Balon jak się w niego dmucha ciepłe powietrze ?
    unosi się dobrodziejko unosi :)

6. gretag

Witaj Agusiu :)
    Cieszę się,że jesteś :)
    Syn zrobi ale jeszcze mało do kompa siada. Tyle co zebrać i posiać.
    Ja się nie znam na męskiej bieliźnie..hahah Dla mnie męskie gatki to galoty i już..hahah
    Mam nadzieję,że gdyby mnie chcieli zwinąć z moimi kurami to byś przeskoczył przez płot żeby mnie bronić xD

7. agucha31

A no jestem, niestety albo stety dałam sie przekonać do powrotu.
    Ok to ja grzecznie juz poczekam :)

8. .Farmeria.

Ja to za leniwy żeby przez płot skakać, ale wysłał bym w twojej obronie moje dwa Tygrysy, one tylko czekają żeby jakiego smakołyka upolować :)

9. gretag

Tych masz na myśli?
    Faktycznie ze Skarbowego tak by uciekali,że buty by pogubili :D:cry:xD

10. .Farmeria.

Właśnie takie, a wiesz jakie łowne, na pewno by nie uciekli, a moje tygrysy przynajmniej posmakowały by jak jest na państwowym wikcie :)

11. gretag

Koniecznie jednego musisz mi podarować. Tak żebym miała obrońce w razie czego.. :p

12. agucha31

To ja do tych słodziaków podeśle jeszcze swoje kicie, przy takiej ekipie nic Ci nie bedzie groziło :)

13. gretag

Teraz to już się niczego nie boję. Wyobraź sobie jak przyjdą z urzędu żeby moje kury policzyć. To na nich moi obrońcy skoczą.. Jak zaczną pazurkami drapać. Oj będą w opałach urzędasy...hahahah

14. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Dzień dobry.

Greciu, aresztu sie nie boj!
    Jakby ty popadła w kałamanię, to tygrysy już masz.
    Benia podrzuci Twoim prześladowcom jakieś tabsy nasenne (może lepiej na przeczyszczenie? xD:cry:xD).
    Aga dorzuci do tygrysów kicię, a ja oddam Ci mój miecz na usługi.
    Kto podskoczy takiej ochronie?

15. agucha31

NO jesteś bezpieczna na 100 % :)
    Oj teraz to im pozostało sie bać i z dala sie trzymać :)

16. gretag

Hej Rysiu :)
    Teraz to strach będzie wejść obcym na moją farmę..hahah Nawet nie podejdą pod płot :D

- - - -

17. .Farmeria.

Chyba nie da rady bo to para, znaczy tygrys i tygrysica, ale mogę ci podarować do twojej prywatnej ochrony, pancernego żółwika nazywa się Leopard :)

18. gretag

Żółwia zostaw dla siebie xD
    Tofusia to ja i tak zwabię miską mleka lub dobrym mięskiem..:p Przejdzie przez płot i będzie mój. Na łańcuchu będę go trzymała :D:cry:

Kury już pochowane do paska a teraz idę szaleć w kuchni :)
    Zostawiam super muzę..

Last edited: Oct 6, 2018
  19. .Farmeria.

Wbrew powszechnej opinii, prawdziwe Tygrysy nie piją mleka bo im szkodzi, ale za to gatunkowa wołowinka to i owszem :)

20. gretag

Nawet delikatna cielęcinka się znajdzie dla obrońcy :p