gretag

Discussion in 'Kto jest kim - gracze' started by gretag, May 11, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. kacper_07

kacper_07 Ambasador forum

Witajcie :)
    Reniu, tych drucików to jeszcze potrzeba a potrzebaxD:cry:ale uzbierają się i one;)głośniki już dawno w komplecie,a układy też niebawem będą na +. No i wiadomo, eventówka ciągle rośnie....ale jakoś nie mam 'parcia' aby ten event szybko ukończyć(nawet kołem zbytnio nie kręciłem)- zrobi się prędzej albo później;) A przy okazji jaki zarobek na targu- fiuuu fiuuu...i żadna anakonda nie opuściła mojej stodoły- wypuszczę je dopiero gdy cena będzie >200tys:D:p

2. antonina-farmerska

antonina-farmerska Chodząca legenda forum

Reniu przepraszam ,że odpowiadam dopiero dziś,ale wczoraj zabrakło czasu.
    Warzywko domowej roboty nie zawiera konserwantów poza solą morską,w tej kupionej nie wiesz co Ci dodadzą.Przestałam wierzyć w napisy na opakowaniu.;)

Doberek

3. Reniarama

Reniarama Generał forum

Witaj Jareczku:):inlove:

Psia kosc myslalam ze mi wystarczy druta, a zabraklo na ostatnia winde:D

Ja polowe sprzedalam na dzien przed eventem:p pogielo mnie doszczednie:(:D kurcze teraz bede pykac pasze godzinami :( do tego wkurzylam sie na BP, kliknelam w mlynie przyspieszenie paszy dla anakond za florki:cry:jak zobaczylam cene za 100 paszy 50 florkow szczeka mi opadla:cry:xD:cry:xD

Jarku robie ten event tylko dlatego ze mialam farme przygotowana pod event, gdybym wiedziala ze pnacze takie badziewie nie zaczynala bym niczego:mad:co prawda jest duzo super paszy w tym evencie ale mozna ja zdobyc nie demolujac farmy.

Nic sie nie stalo Iza:)

Ja nie uzywam warzywka vegety do zup, lubie swieze warzywa w zupie, vegete czasami do sosu uzyje:) ale rozumiem ze bez konserwantow jest z pewnoscia lepsze. Kurczaka miesko pieczone czasami robie, posypuje vegeta;)

Dodam ze kiedys jak dzieci byly w domu, tez lubilam miec zapasy na zime, typu warzywa, ale kroilam swieze i zamrazalam:)

Wogule bazuje w kuchni na wszystkim co swieze:D
    Kiedy was czytam, przypominaja mi sie czasy w Polsce, takie matki Polki jestescie :Ddla mnie niesamowicie mile wspomnienia:inlove:

4. kacper_07

Mi brakuje jeszcze coś w okolicach 170(nie liczyłem dokładnie), powodem jest to, iż od początku zagrody/warsztaty są tylko i wyłącznie w magazynacho_O
    A 50 FL drogą nie chodzi...:eek: powoli, ze spokojem młynek niech sobie mieli paszę;)

Fakt, ta drobna zmiana w OO namieszała odrobinę... Ale i tak nie jest źle, zawsze mogłoby być gorzej;)xD

5. Reniarama

Reniarama Generał forum

Jutro powinienes zdobyc;)

Jarku chce Cie o cos zapytac, czy Ty masz u siebie kino?

Za florki z kina wykupilam ulepszenia do fabryk, czekam na event gdzie beda do zdobycia:p:D

Jutro Ekspres, wiec zobaczymy co pochlonie i co przywieziexD

6. agucha31

agucha31 Chodząca legenda forum

Jak to co przywiezie, pewnie znowu większość z nas żółć nawiedzi xDxD;)

7. Reniarama

Reniarama Generał forum

Aga dokladnie:D obysmy jakiejs wenerycznej przy tym sie nie nabyli :D
    Zawsze skusza jakas nowoscia a my z widlami rzucamy sie na ekspresxD:music:a tu potrzeba szczescia i cierpliwosci>:(

8. agucha31

Mnie zawsze właśnie masa żółci nawiedza, choć fakt choć 1 nowość która zawsze jest też sie trafia a jak będzie tym razem to sie okaże :) ale pewnie jak zwykle

9. Reniarama

Reniarama Generał forum

Jak byly biedronki nowoscia w pociagu, dostalam je dopiero w nastepnej edycji:) masz pojecie ile zolci musialam przelknac?:D

10. kacper_07

Druciki wypadną- pewnie i tak będę musiał wystawić na 2 łąkach jakieś zagrody...ale to się później zobaczy;)
    Tak, kino działa:)- choć czasem nic nie chcę puszczać:eek:
    A Express zapewne przywlecze Nam większość żółtego- jak to przeważnie bywa:eek:, tylko pytanie jakie będzie uparcie dostarczał?!:music:

11. Reniarama

Reniarama Generał forum

Jarku, zolte zagrody to pol biedy moga isc w pociag, ale jak bedzie badziewie? ja ostatnim razem zrezygnowalam po kilku godzinach, badziewie i tylko badziewie dostalam za tsy.:(

12. kacper_07

Ostatnio, z tego co pamiętam, to przywiózł kilka niespodzianek:)ale to była kropla w morzu:eek:
    Oby tym razem okazał się "napakowany" nowościami/lepszymi zagrodami;)

13. agucha31

Oj moge sie tylko domyślać
    Co gorsze to często przywozi takie których sie nie odeśle bo za mała ich wartość :(

14. Reniarama

Reniarama Generał forum

Ja nie bardzo czekam na ten Ekspres, nie wierze ze cos zdobede, odkad zrobilam setke poziom tak szczescie mnie opuscilo:cry::(

15. MaraAcoma

MaraAcoma Fanatyk forum

Dzień dobry :)
    Muszę się pochwalić . Wiem, że dla Was to żadne osiągnięcie , ale dla mnie tak . W ciągu 9 dni udało mi się przeskoczyć ze 104 na 105 poziom. Jest to wielka zasługa poprzedniego eventu. :)

16. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Dzień dobry:D
    Ze skórkami to różnie, jak nie mam zbytniego lenia, a skórki nie najładniejsze to obieram, a jak się spieszę to lecą ze skórką i nic nie wydrążam tyle, że na krajalnicę układam bokiem, wtedy sporo chipsów jest bez gniazda nasiennego. I trzeba od razu suszyć wtedy pozostają bielutkie. Moje chipsy są z antonówek, mamy na działce jedną jabłoneczkę, ale co dwa lata jest w stanie zaspokoić potrzeby kilku rodzin.:)

17. Reniarama

Reniarama Generał forum

Dzien dobry:)

Greciu:inlove: i co? ja jestem Ciebie nie ma?:D

Gratuluje:)

Jeszcze raz dzieki za pomysl Chipsy z jablek, juz mi sie marzy zajadac chipsy z jablek i banana:D daliscie mi swietne pomysly na nude i bezrobocie:D:p zartuje, ale nasusze jablek i banana, wymieszam w jednym worku i wieczory chipsowe zamiast kolacji.

Zaczelam pic herbatke z moringi, cos swietnego na przeczyczenie organizmu i jelit, wiec takie chipsy beda swietnym dodatkiem na kuracje.

Do moich wszystkich sasiadow o ile mnie czytaja, druciki sa w komplecie, poprosze glosniki:p:)

Dokladnie Aga, wiec nie cieszy mnie dzis pociag, oczywiscie pojezdze, postoje na peronie zakladajac kubraczek bo zimno sie zrobilo:D:cry:ale bez entuzjazmu i nadziei:(

Milutkiego dnia zycze wszystkim:)

18. MaraAcoma

MaraAcoma Fanatyk forum

Ostatnio ususzyłam pudełko jabłuszek -wszystko zeżarli (nie zjedli- zeżarli ) w 15 minut :)

19. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

No tak, to jest najpoważniejszy problem, ile by się nie zrobiło wszytko zeżrą migusiem.;)xD

20. agucha31

Bry
    Gratulacje :)
    Też troche popuszczam niech pojeździ może choć 1 nowość przyjedzie, do tej pory tak bywało i mam nadzieje że i tym razem tak będzie
    U mnie dzis śliczna pogoda, słonko świeci i ciepło :)