gretag

Discussion in 'Kto jest kim - gracze' started by gretag, May 11, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Nie smutaj Jagódko:) Ależ Ty młodziutka jesteś - całkiem jak te moje niedobrzyce:D

Czekam na poradnik do hodowli idealnej bazylii, ależ by się przydało, aby dał się zrobić w tropikach:music:

Aaaaaaaa!!!:eek:o_O Konserwy jutroo_O Tych ostatnich nie wspominam najlepiej... Przy dobrych wiatrach możemy dostać dłuższy przymusowy odwyk od farmyxD:cry:

Last edited: Aug 13, 2018
  2. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

ano młoda młoda... ale czasami się czuję jakbym miała dwa razy tyle ;) szczególnie jak dzieciaki dadzą w kość... xD :cry: a i mimo wieku też swoje przeszłam...

a to ten poradnik to chyba jutro??

przed chwilą otworzyłam skrzynki i dostałam 96h siewnika xD to mogę siać i siać xD ale co fakt to fakt oby był na bahamie bo mi zwierzęta wychodzą z farmy i muszę podhodować ile się da.

3. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Jutro, ale ja z wyprzedzeniem planuję poczynania na farmie. Inaczej mało co bym zdziałałaxD No i teraz niewiedza o terenie eventu trochę mi bruździ. Ostatni z idealnym melonem był wszędzie - łącznie z bahamą, pierwszy (z groszkiem) - tylko na farmie... Ale ten Twój siewnik to kiepski prognostyk..., czuję że będzie się siało a siało...xD

4. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

ot widzisz jak mi potrzebny to nigdy nie wyskoczy, a jak mam plan zagrody wystawić to bummm i jest. żeby to chociaż 12 czy 24h ale nie 96 xD :cry: także jak się okaże, że trzeba wysiać 50tys badyla to nie moja wina 8)

5. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Droga jagódko- jestem osobą pracującą w zawodzie,w którym bezustannie myśli się o innych. Inaczej nie ma to sensu. Natomiast rozdawanie pikseli to udawanie,że się komuś pomaga. To jest gra a nie real .Gra. Wirtualny świat. Zrobiłam dla innych ludzi tak wiele(i robię) że tego typu komentarze są co najmniej nie na miejscu .Rozdawanie pikseli- jakie to łatwe. Nie trzeba nic robić ale za to poudawać,że się jest tym "dobrym".Bez odbioru-.-
    Poczułam się doknięta-przepraszam Greciu ale musiałam.

Last edited: Aug 13, 2018
  6. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

ale to nie o Ciebie chodzi.... naprawdę.... taki zbieg okoliczności, że akurat o tym była gadka na forum. Tutaj chodzi o real. Więc jest mi przykro, że taki post do mnie poleciał. Wystarczyło zapytać czy to chodziło o tą sprawę.
    Nie zarzuciłam Ci niczego więc nie wiem o co chodzi... jestem osobą, która wali prosto z mostu więc bym napisała, że w eventowym to i tamto bla bla bla. To co miałam napisałam w eventowym i tyle.
    Nie chcę opowiadać o co chodzi dokładnie bo to zbyt osobiste ale miałam chęć wywalić to z siebie. Przepraszam więcej nie będę

7. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Ok. Przepraszam również i nie było tematu.

8. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

na zgodę
    może przez te upały się gorzej myśli :oops:

idę zrobić mrożoną kawę ;) komu komu bo idę do domu :p

a tak z innej beczki trafiłam+200% i wykorzystałam to na produkcję anakond :inlove: tylko miałam mało paszy i płaciłam po 50 tys za szt 8) bo nie zdążyła bym wyprodukować :wuerg: ale to nic może sobie odbiję przy hodowlanym jak znowu dadzą badziewne nagrody.... zwierz pójdzie na targ. A u mnie już osły po 22 tys

9. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Ja poproszę :)
    Najlepiej całą wannę :p

10. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

poszła poleconym :D

11. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

No nie uwierzycie! 30 imprezówek poszło i ani jeden bonus nie wpadł8)

jagódka133 and gretag like this.
  12. aisunel

aisunel Generał forum

Witam,wieczorkowo:)
    Koncze ewencik i jeszcze 2h z ogonkiem i czytam tu smutasy,firma sie rozwija,ewoluuje,przeliczyla i?
    Przychodzi zaba do lekarza
    -cos mnie ostatnio szczypie w stawie
    Lekarz po badaniach:
    -podejrzewam raka...

13. krasnoludek10

Ze względu na doświadczenia życiowe mnie to nie bawi.

14. aisunel

aisunel Generał forum

[...] to chodzi o zwierzatkoo_O
    [...]
    Jaka nastepna niespodzianka od firmy,po niemozliwa,logistycznie-pulapkowa,awykonalnao_O

część wypowiedzi mogącą obrazić Gracza usunęłam, jak również nieetyczny dowcip.
    MOD_Elena

Last edited by moderator: Aug 13, 2018
    jagódka133, gretag and krasnoludek10 like this.
  15. krasnoludek10

Wiem, że chodzi o zwierzątko [...]

Post edytowałam, poprawiłam cytat, usunęłam fragment prowokujący i w Twojej wypowiedzi.

MOD_Elena

Last edited by moderator: Aug 13, 2018
  16. gretag

gretag Chodząca legenda forum

Dzień dobry :)
    Mało mam czasu ale proszę piszcie czego będziecie szukać podczas G&T. Jeśli mam to się podzielę. Wysyłać będę mogła późnym wieczorem i raniutko. W ciągu dnia najważniejsze moje skarby :)

Zostawiam drinki i zmykam..
    Miłego dnia :)

..ktoś szukał fabryki grabi , mogę podarować..

17. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

witaj greciu :)

ja też będę dostępna tylko 2 pierwsze dni podczas g&t potem wyjeżdżam na weekend...

jakby się nie zgłosiła ta osoba od warsztatu grabi to ja bym była chętna bo wtedy nie udało mi się ich dorwać.... a na targu nie powiem ceny zacne więc misje z grabiami stoją.
    Mogę dać za nie: kozice, ślimaka czy co tam jest takiego wartościowego. Już ciężko się połapać co jest na topie bo co chwilę nowości wchodzą :sleepy: a może jakieś drzewo bo też mam wszystkie. Jakiś item mroczny też się znajdzie jakbyś chciała :)

troszkę słodkości z rana przyniosłam :)

prawda, że wygląda obłędnie :inlove:

dopiero doczytałam, że spore konserwy się szykują. To o 13:00 postawię coś dłuższego aby zebrać koło 21:00 jakby miały się przedłużyć xD :cry:
    no chyba, że poradnik zmieni moje plany 8)

18. krasnoludek10

Witaj Greciu:) Ja będę poszukiwał fabryki bikini (do misji wodospadowej czasowej) i drugiego warsztaciku tiki (do misji wodospadowej nieczasowej) :) Oczywiście warsztacik możesz wypożyczyć i te fabryki, nie musisz oddawać;) I to nawet nie musi z fabrykami być to GT, bo wyhodowanie 250 anakond trochę czasu mi zajmie nawet z 20 zagrodami:)

gretag and jagódka133 like this.
  19. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

nie uwierzysz dziś dostałam kolejne 12h siewnika :wuerg: to chyba przeznaczenie xD :cry:

warsztacik tiki mam tylko jeden, ale bikini jakieś podeślę :) tylko muszę sobie zapisać bo na bank zapomnę :D

idę po kawę coby poradniki dobrze przyswoić :p

Last edited: Aug 14, 2018
  20. gretag

gretag Chodząca legenda forum

Przyślij mi sówkę a dostaniesz grabie w prezencie :)
    Dostaniesz Tomku w prezencie :)
    Ja tu będę zaglądała co jakiś czas więc pisać co kto szuka..