gretag

Discussion in 'Kto jest kim - gracze' started by gretag, May 11, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Myślę, że damy Wam te 5 minut sam na sam. Ale pamiętaj, żeby przygotować szczegółowy raport z dokumentacją fotograficzną ;)

Ponieważ Renia ma chyba najdalej, to termin proponuję dostosować do niej.
    Kusisz tym ciastem, kusisz ;)
    Renia, kiedy masz najbliższy lot?

2. tigre

tigre Fanatyk forum

W krzakach podsłuchałam i aż wyłażę tak tu się ciekawie zrobiło ;) Tylko z tym sprawdzaniem to nie czekajcie do spotkania bo się po kościach rozejdzie i Marek się wyłga ;)
    coby nie zasnać zasiadam z kawa i czekam na ciag dalszy- ktoś się skusi? [​IMG]

3. Reniarama

Reniarama Generał forum

Poczekaj sprawdze:D za 2 godzinki moge byc u was:D no ale dokad mam leciec?:Dkierunek poprosze:p;):D

4. gretag

gretag Chodząca legenda forum

..a ja myślałam, że teraz się upewnimy.....jestem rozczarowana i nie wiem czy zasnę dzisiejszej nocy..xD...to poważna sprawa , której nie powinno się odkładać na później..
    Marku, wszystkie oczy skierowane na Ciebie..pokaż,że masz krawat i pasek od spodni albo te czaderskie getry i szpilki a my ocenimy Twoją płeć... xD:cry:xD

5. Reniarama

Reniarama Generał forum

o_Oo wlasnie czekamy:D
    Greciu krawat to moze kazdy zalozyc, ja chce zobaczyc meski zarost :Di spodnie na szelkach :D

6. tigre

tigre Fanatyk forum

Marek Marek Marek - wybieg przytargałam nawet

7. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Południe Polski, taki piękny zielony Górny Śląsk.
    Krawat chyba widziałam, ale pewna nie jestem.
    Co do paska... hmm... tak nisko nie spoglądałam. I wychodzi na to, że błąd popełniłam :p

8. MOD_Zgredek*

MOD_Zgredek* Chodząca legenda forum

Oczywiście. Bo ja to jestem aniołek i jakąś diabliczkę zawsze chętnie poznam xD

9. -MarekW-

-MarekW- Cesarz forum

Greciu, a gdzie dreszczyk emocji, a gdzie napięcie, a gdzie ekscytacja i niepewność ... nie można tak od razu wszystkiego wyłożyć na tacy :) Ale dla zdowego i spokojnego snu, zagadka - gdzie stoję ? :pxD

10. Reniarama

Reniarama Generał forum

I co? tak w ciemno uwierzylas ze to meszczyzna?:Dno tak teraz mamy dylemat:D:cry:

11. tigre

tigre Fanatyk forum

Zgredku, Mareczek nam wymięka a wybieg się marnuje....... może byś tak.....a i diabliczka po ładnym pokszie szybciej się pojawi ;)

no i po monitorze teraz ściereczki szukaj po nocy...... obstawiam po lewej - te czerwone sandałki kolorkiem do sygny pasuja jakoś ;)

Twoje posty połączyłam.
    Przecież wiesz, że na forum nie piszemy jednego pod drugim.
    MOD_Zła

Last edited by moderator: May 14, 2018
  12. -MarekW-

-MarekW- Cesarz forum

o_Ooo ... przepraszam bardzo, może i trochę się czerwienię, ale nic nie wymięka ...xD:cry:

13. MaDzo

MaDzo Cesarz forum

pierwszy po lewej?

14. Reniarama

Reniarama Generał forum

Ta zielona zaba:Djezeli to Twoje pyty to buty masz za duze:D:cry::D

15. tigre

tigre Fanatyk forum

Hmmm reakcja typowo męska i urażony testosteron.....tiaaaaaa chyba jednak facet ;)

16. gretag

gretag Chodząca legenda forum

..ale ja niecierpliwa jestem..hahaha
    ..te nogi z lewej to niby Twoje?: :p

17. waderówek

waderówek Chodząca legenda forum

xDxDxDxD
    A oto bohater dzisiejszego wieczoru na wybiegu.....
    xD
    Marku!!!
    :inlove:
    We Wrocku w sobotę był :inlove:
    Coś niesamowitego jak ten gość potrafi bawić się razem z publiką:inlove: albo i odwrotnie:inlove:
    Ma niepowtarzalne, oryginalne koncerty.
    I chyba lubi bawić się z nami, bo to chyba z 10 jego koncert w Polsce:)

18. MaDzo

MaDzo Cesarz forum

A ja myslalm,ze Marek dopoki nie doczytalam,ze xD:cry::cry:xD:cry:

xD:cry::p

19. -MarekW-

-MarekW- Cesarz forum

Chyba jednak poczekamy do spotkania i wtedy się wszystko wyjaśni :)
    To jakieś niezdary są, ja się wywalam z gracją ;) Początki faktycznie nie były łatwe ... bo albo się idzie, albo się gada przez telefon xD

20. Reniarama

Reniarama Generał forum

A miales sie przyznac ktore to Twoje nogi? :D i co? nie wiemy a to mozesz zdradzic:D:cry:

To Ty nie jestes od poczatku? :D:cry::D

Dobranoc wszystkim:) dziekuje za mily wieczor:)usmialam sie do lez, Marku chyba tak szybko nie wybrniesz z tego problemu:D komisja jeszcze istnieje, tylko Zetka gdzies znikla;):p

Last edited: May 14, 2018