gretag

Discussion in 'Kto jest kim - gracze' started by gretag, May 11, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. agula38

agula38 Chodząca legenda forum

na ten upał to już chyba tylko piwo pomoże ,takie zimniuteńkie w oszronionej szklance :sleepy::sleepy::oops::oops::pxD

2. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Lepsze to niż współczesne dziewczyny (uwaga! nie kobiety!)...

Last edited: Jul 31, 2018
    gretag likes this.
  3. gretag

gretag Chodząca legenda forum

Burzy nie było. Trochę grzmiało, zrobiło się ciemno a teraz pada spokojny deszczyk.
    Zmieniły się dziewczyny ,zmienili się również chłopcy :) ale nie zawsze na gorsze..
    Sądzisz,że wcześniej to były same ideały? Zawsze będą jednostki niereformowalne i nic się na to nie poradzi.
    Np. tacy co czerpią radość jak kogoś skrzywdzą....Sami udają aniołków, najmądrzejszych a sumienie mają czarne jak noc..
    Nigdy taki się nie ugnie i nie powie "przepraszam". Zawsze musi być w centrum uwagi, nie widzi swoich błędów albo nie chce ich widzieć..a po niektórych zachowaniach powinien taki w worku pokutnym z pół roku chodzić..haha

4. agucha31

agucha31 Chodząca legenda forum

To jak u Ciebie juz sobie przejdzie to pogoń ją troche w moim kierunku bo to oszaleć można przez te duchotę a tak po takim
    A ja nie lubie piwa :eek:

5. gretag

Burzy nie było ale ciemności nastały. Trochę pokropiło i już jest duszno. Codziennie pod wieczór taka sama pogoda. Nic się nie zmienia. Najgorzej z gotowaniem obiadu. Dziś zrobiłam sos z mięskiem na dwa dni. Raz z ziemniakami a drugi z kaszą gryczaną będzie. Trzeba przetrwać upały.

6. agucha31

Ja ogólnie dość mało jem a przez te upały to juz zupełnie brak apetytu a o gotowaniu juz nawet nie wspomnę

7. gretag

Ja najwięcej jem arbuza. Dziś to przesadziłam i chyba położę się w przedpokoju , bliżej to toalety..hahah
    Lubię też bułki z jagodami na drugie śniadanie..ale to sezonowo...po sezonie na drugie śniadanie najczęściej owoce..

8. agucha31

I arbuza i jagodzianki też lubię :)

9. agula38

nie kazdy musi ,zresztą też za nim nie przepadam ,ale dobrze gasi pragnienie i na takie upały jedno można wypić :)
    zresztą producenci piwa prześcigają sie obecnie w wymyślaniu piw smakowych i jest ich naprawdę bardzo duża oferta :) różne malinowe , cytrynowe , jeżynowe ,a nawet bananowe czy arbuzowe ,co kto woli xD

10. agucha31

No fakt jeszcze na jakieś smakowe czy ogólnie z sokiem czasami ale to czasami dam sie skusić :)

11. dantic3

dantic3 Chodząca legenda forum

a ja lubie :Dmoge zabrać tę szklaneczkę :phmm zimniutkie :D

12. gretag

Pij na zdrowie póki zimne :)

13. agucha31

No myśle że Aga nie bedzie miała nic przeciwko :)

14. agula38

jak sie ci producenci tak wysilają i ciągle oferują jakiś nowy smak to przecież trzeba docenić te ich starania i chociaż jedno od czasu do czasu spróbować czy im wyszło :pxD
    pewnie ,częstuj sie xD

15. MOD_Yasmina

MOD_Yasmina Guest

U mnie burzy już dawno nie było. Mówię oczywiście o konkretnej burzy z rzęsistymi opadami. Ot gdzieś trochę pogrzmiało i w efekcie zrobiło się jeszcze duszniej.
    Ale widzę, że o jedzeniu rozmawiacie/coś z mojej branży:D/. Rzeczywiście przy takich upałach trudno gotować, ale jak trzeba, bo kienci chcą jeść? Ostatnio u mnie w kuchni termometr się "zamknął".
    Kasza gryczana...pychota, a jeszcze taka ze skwarkami i zsiadłym zimnym mlekiem:D

Aga, zupełnie jak ja. W takim upale to tylko pić się chce i może być piwo, ale albo z sokiem, albo smakowe, ostatnio bardzo smakuje mi arbuzowe. Mojito też jest sprawdzone, ale z tym trzeba trochę uważać;)xD
    No właśnie, owoce najlepsze. My wczoraj z PM zrobiliśmy sobie na kolację właśnie arbuza, ananas, nektarynki i truskawki, zdrowo i pożywnie:)
    Jak ja lubię rozmawiać o jedzeniu:D
    Pozdrawiam:)

16. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Mam takie dziwne podejście do piwa, raz go lubię, a innym razem tak sobie. Najbardziej smakuje mi kiedy jest zakazane xD tj. kiedy robię sobie przerwę w jeździe na rowerze lub na nartach. Gdy ta przerwa jest dłuższa, to małe piwko wypijam.
    W taki upał też chętnie szklaneczkę wypiję.:) Najbardziej smakuje mi "Desperados". [​IMG]

17. agucha31

A no to fakt, tylko ja to aż 2 smaki próbowałam bo malinowy i cytrynowy a nawet nie wiem ile ich tam jeszcze jest xDxDxD
    Arbuzowego nie próbowałam Mojto owszem i nawet ok :)

18. dantic3

dziekuje pyszne :D
    juz wyżłopalam dziekuje :D

19. gretag

Najgorzej jak człowiek się namęczy w kuchni a nikt nie chce jeść bo gorąco.
    Mam fajny cytat dotyczący właśnie kucharzy..
    "..Najlepszy sposób, żeby sobie zapewnić uznanie w roli kucharza, to trzymać gości o suchym pysku tak długo, aż prawie zejdą z głodu.." William Wharton

20. dantic3

dobre :Dpocisne to dalej :D