gretag

Discussion in 'Kto jest kim - gracze' started by gretag, May 11, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. 92weronika

92weronika Baron forum

To woda i to woda, więc w sumie się zgra jakoś...

2. gretag

gretag Chodząca legenda forum

Witaj :)
    Nawet z tego względu,że mocno pada i trzeba siedzieć w domu to z nudów eventy się zrobi :)
    Jak u Ciebie eventy? Robisz?
    Pozdrawiam :)

3. 92weronika

92weronika Baron forum

Cyrkowy już zrobiony. Ze względu na duże ilości PD do zdobycia zrobiłam wszystko. A wir się kręci :) robię powoli :)
    NA razie czekam na zbiór roślinki, na noc poszły trochę dłuższe (na wyspie opuncja bo mi do misji w spółdzielni potrzebna:) ). I zobaczymy czy uda mi się zrobić całość.

4. gretag

Czasu dużo, dasz radę. Trzymam kciuki :)

5. Reniarama

Reniarama Generał forum

Dzien dobry:)

Greciu, Marek chyba nas nie chce widziec :D boi sie skandalu:DxD:p

Na kole trafilam 2x +1, wiec mam nadzieje na wczesniejsze ukonczenie eventu:DxD

Milutkiego dnia zycze wszystkim:)

6. gretag

Reniu :inlove:...miałaś farta z kołem. Gratuluję :) U mnie bonusy +1 i 100 czy 200 do stodoły zniknęły. Odnoszę wrażenie ,że im wyższy poziom tym gorsze nagrody na kole. Nawet się nie dziwię tym co dawno z pól pozdejmowali farmerskie jaja dające bonusy PD/TPD i grają na luzie..
    U Ciebie też pada?

7. Reniarama

Reniarama Generał forum

Dziekuje Greciu:) takich bonusow nie widzialam chyba pol roku na kole, dzis o dziwo pojawily sie :pxD wiec krecilam do upadlego :D tz tak dlugo az cosik zdobylam:D:inlove:

Nie Greciu, deszczu nie bylo juz ponad tydzien, pogoda jest piekna, slonecznie:inlove::)

8. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Dzień dobry, w gości przyszłam,
    zachwycam się Twoją sygną Reniu.:D

9. gretag

To może przegonię deszcz w Twoja stronę ? :pxD

10. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Dzień dobry :)

Reniu, sygne masz piękną i taka wakacyjną. Ale zmniejsz ją, proszę, ponieważ jest za wysoka. Na forum sygna może mieć rozmiar 500x200 pikseli, a Twoja ma 480x234 piksele.
    Jeżeli sama nie wiesz, jak to zrobić, to poproś o zmniejszenie dziewczyny z Pracowni Graficznych.

krasnoludek10, aweva55 and Reniarama like this.
  11. Reniarama

Reniarama Generał forum

Dzieki Elus:D:inlove: wiesz ze ja tez:D uwielbiam patrzec na ta mala, niewinna azjatke, ktora bawi sie i jest zdziwiona ze istnieje woda:DxD:inlove:xD
    Greciu nie:Dnie chce deszczu:D

Ja wysle do Ciebie troche slonca dobrze:D:inlove:

12. gretag

Witaj :)
    Kawka dla Ciebie :)
    - - - -- -- -
    Ciekawostka o deszczu
    Mowa jest srebrem, milczenie złotem, a deszcz... walutą. Przynajmniej w Botswanie, gdzie o jakikolwiek deszcz niezwykle trudno. W kraju, którego większość terytorium porasta sawanna, a klimat jest suchy i gorący, każda kropla jest wyjątkowo cenna. Tak cenna, że od słowa "pula", lokalnej nazwy deszczu, wzięła się nazwa botswańskiej waluty.

13. Reniarama

Reniarama Generał forum

Witaj Zetus:):inlove: daj mi troche czasu prosze, ide poprosic pracownie graficzna o zmniejszenie, poniewaz sama kombinuje ale mi nie wychodzi:D

14. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Dziękuję, kawka wyśmienita, dość leniuchowania,
    czas zabrać się za pracę.:)
    A woda? Nie doceniamy jej, bezmyślnie marnujemy,
    często nie zdajemy sobie sprawy, że bez niej nie ma życia.

Tłumaczenie napisów obrazka na prośbę Zetki:
    na górze: woda w ciele człowieka,
    na dole: zakresy wieku od 0 do 1 roku, od 5 do 14 lat, od 20 do35 lat, od 40 do 50 lat, od 60 do 80 lat.

Last edited: Jul 19, 2018
  15. MOD_Zła

Elu, dodaj, proszę tłumaczenia do obrazka.

krasnoludek10 and Reniarama like this.
  16. Reniarama

Reniarama Generał forum

Podpisuje sie pod tym:)
    Wystarczy troche zachorowac i nie miec sily wstac z lozka, juz wiemy ze kropla jest bezcenna:)

17. Marrylan

Marrylan Chodząca legenda forum

Bry :)

Reniu gratki, zawsze to szybciej będzie :) U mnie za 12 min powinien być koniec badyla :D

Dokładnie ;) Dopiero jak jest susza i brakuje to wtedy strach blady pada, a bez wody ani rusz ;)

18. MOD_Zła

Będąc dzieckiem jeździłam na kolonie. Czasami pogoda była piękna, czasami deszczowa. Wtedy śpiewaliśmy taka piosenkę (tylko w lepszej wersji ;))

Woda jest nam konieczna do życia. Jako osoba, która odwadnia się niezwykle łatwo wiem coś o tym.

19. Marrylan

Marrylan Chodząca legenda forum

My zdecydowanie nie doceniamy. Mamy niezwykłe szczęście, że u nas tak jej nie brakuje ;)

U mnie się parę pojawiło, ale upolować, to już wyższa sztuka. :oops: Jednak udało się i właśnie skończyłam siać badyla :p
    Ale czasami to strasznie cienkie te nagrody na imprezowym :oops:

20. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Kiedy mnie koło polubi na tyle, żeby kończyć roślinę w drugim dniu ewentu.
    :cry::cry::cry: