gretag

Discussion in 'Kto jest kim - gracze' started by gretag, May 11, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. -MarekW-

-MarekW- Cesarz forum

Dzień dobry :)

Tak Reniu :) Jest Francja i nawet Belgia sie trafiła, cieszę się bardzo i gratuluję wszystkim, którym udało się zdobyć bonusik w tych tak bardzo nieprzewidywalnych Mistrzostwach ... cieszę sie razem z Wami :D
    Jestem Greciu, jestem, tylko chwilowo akumulatory ładuję, delektując się świeżym, górskim powietrzem ... ale oczywiście zaglądam, czytam w wolnych chwilach i staram się być z Wami na bieżaco, o ile dostępność Internetu pozwala ;) Jest mi bardzo miło, że ta chwilowa nieobecność została w tak ciepły sposób zauważona :)
    Bingo Ryś :D Widzę, że Twój wywiad działa sprawnie i skutecznie. Następnym razem zamaskuję sie bardziej, chociaż zdaję sobie sprawę, że te moje starania i tak skazane są na niepowodzenie ;)xD

Pozdrawiam Was wszystkich serdecznie ;)

2. olgs3

olgs3 Chodząca legenda forum

Pierwszy jest bardzo prawdopodobny to moze byc prawda.

3. Reniarama

Reniarama Generał forum

Marku, milutkiego urlopu zycze:) wracaj wypoczety, zadowolony, usmiechniety;):inlove:
    Nie tylko Grecia teskni:D chociaz marzy o romansie skandalicznym:D ja tez juz tesknie za Twoim poczuciem humorkuxD:p:inlove:

Tej reklamy nie obowiazuje regulamin:Don jest tylko dla nas do biczowania:D BP moze wszystko:(

to mi pasuje:Dmamy urlop bezplatny:D jedziemy do Marka w gory:D:inlove:

4. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Nie ma lekko, farmer nie ma wakacji, przecież nie zamkniesz zwierzaków w oborze na klucz:D

Zdaje się, że poradniki będą ok. 14-15:)

5. ewanta

ewanta Komandor forum

chyba na początku gry nie było poradników wcześniej tylko dopiero jak wystartował event- tak mi się przynajmniej kojarzy a miałam trzyletnią przerwę więc mogłam coś pomylić ale jeśli nie to może BP wraca do początków i weźmie nas z zaskoczenia???

6. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

:)xD można postawić SP - szybko nie zarośnie.:)
    A zwierzaki zabrać ze sobą - no co -.- ja tam swojego pieska wszędzie ze sobą zabierałam.:p
    I jedziemy do Marka.xD

7. Reniarama

Reniarama Generał forum

o_Ooo to jest mysl:D
    Dokladnie, u Marka dosc mniejsca, wypuscimy na halne laki :D

No co Ty Elus, sami sobie zrobimy bez zgody BP:D

Marku, daj namiary, jaki kierunek obrac:D
    • :D
    Oczywiscie event robie:D itemy, chyba znowu petarda:D:inlove:

ups, cos mi sie pokrecilo, myslalam ze zawartosc itemu x poziom:D>:(
    No to hamaczek:D

Last edited: Jul 17, 2018
  8. Marrylan

Marrylan Chodząca legenda forum

Bry :)

Aniu gratulacje, piękna zdobycz :inlove: ;)

Marku miłego wypoczynku :) Korzystaj, bo zdaje się nalot niedługo będziesz miał, jak Ci się tam wszyscy zwalimy wraz z inwentarzem :D:D:D:p

No ba, co wolno tej reklamie to nie dla innych waćpanie :D:p:sleepy:;)

I jeszcze gratuluje wszystkim szczęściarzom posiadającym zwycięskie flagi ;) jest moc :D

9. gretag

gretag Chodząca legenda forum

Beniu, Tobie już gdzieś składałam gratulacje ale co tam niech będzie drugi raz, zasłużyłaś. Gratulacje :)

Marku, no i coś Ty narobił..teraz wszyscy przyjadą do Ciebie ze swoimi zwierzętami..Koniec Twojego odpoczynku..hahah

Pozdrawiam Cię serdecznie i życzę udanego wypoczynku :)

10. Marrylan

Marrylan Chodząca legenda forum

Dzięki Greciu :inlove: Tobie też się należały, bardzo się cieszę, że z Francją Ci się udało :)

11. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Dziękuję Beniu:)
    Gratuluję wszystkim trafnych zakupów flag :)
    ja niestety marnie trafiłam, tylko dwa zespoły wyszły z grupy i jeden ciut wyżej - czyli Hiszpania i Brazylia.
    Niemcy mnie zawiedli, o Polakach nie wspomnę. :oops:

12. -MarekW-

-MarekW- Cesarz forum

Łał :D... jadą Goście, jadą, a ja taki nieuczesany jestem kurde :sleepy::p Dziękuję Wam bardzo :)

13. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Goście powiadacie ?
    Marku, miej tylko nadzieję, że nie tacy:

bo to specjaliści od demolki.
    xD:cry:xD

Lubicie regały ?

[ciach]

Piosenka o ogrodzie (i nie tylko), to chyba farmerska ?;)

Piosenkę usunęłam, ponieważ na końcu prezentowała nieładne gesty. Poszukaj proszę innej jej wersji i przed wklejeniem tutaj obejrzyj do końca.
    MOD_Zła

Last edited by moderator: Jul 17, 2018
  14. aisunel

aisunel Generał forum

I pognali w gory,bezemnie,a tu tyle petard i bestia sie zbliza:p.Grecia pewnie zostala,bo to i grzyby i romans niekontrolowany skandalicznie:D

15. gretag

No patrz a mnie zostawili i gdzie ten skandaliczny romans..xD:inlove:
    Wracając do eventów..jeśli z pół słabo polecą wypadajki a mam wysianą trzcinę to raczej eventy odpuszczę. Przemyślałam, nagrody słabe w porównaniu do oddanego towaru.Najwyżej będę siała do misji z dzięciołem.
    Miłego dnia :)

16. Reniarama

Reniarama Generał forum

Dzien dobry:) Greciu:inlove: mili goscie:inlove:

Greciu, no swietnie zasuwasz tym motorem:D a kto to za Toba pogania?, czyzby to Marek byl?:D:cry::D

Lobuz:D:inlove: a mowil ze w gorach urlopuje:p;)xD

-MarekW-

ja taki nieuczesany jestem kurde :sleepy::p

Marku, nic nie wspomiales ze nie masz czego czesac:D:cry::D no moze brwi:D:cry::D

Dla wszystkich:
    [​IMG][/QUOTE]

Last edited: Jul 18, 2018
  17. agucha31

agucha31 Chodząca legenda forum

Bry
    Oj widzę że ten nasz Ryś to całkiem dobrze sie kamufluje skoro wszędzie jest dylemat jak on wygląda i który to on :) :)
    Tutaj juz bez czapki niewidki bo na kozetce sie skrywa w niej ;)
    Szkoda że nie można ich wysłać podczas G&T bo bym Ci podesłała, mam kilka i w pasku nie potrzebnie tylko kurz sie na nich zbiera :eek:

18. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Dzień dobry:)
    Eventy za chwilkę a ja jestem w stanie totalnego zakałapućkania... Pewnie coś pokręcę... Już zebrałam jedną łąkę nostrzyka (szczęśliwie najmniejszą) przed eventem i bez CMJ w slocie. Może kawa postawi mnie na nogi...

19. aisunel

aisunel Generał forum

Info dnia,nie bylo obsuwy na starcie olbrzymich eventow 2-ch,czyzby dokupili wzmocnienie:eek:,no to 3-czki niedlugo.Zaczynam,a tam czytam,ze co niektorzy pokonczyli,ale wiek stateczny ma swoje prawa,musze miec czas na skandal z romansem w tle:DA wiecie jak sie nazywa narzedzie rozrodcze dla dronow-droncie-ostatnio duzo ogladam vlogow podrozniczych,polecam ucieczke do raju:eek:

Last edited: Jul 18, 2018
  20. gretag

Ciągle pada..
    [/QUOTE]
    Reniu, ja nie wiem kto pojechał do Marka..Ja zostałam w domu i czekam na skandal..xD:p
    Danielu, Ty też czekasz na skandal? ..z romansem? ..a ja myślałam,że Ty to taki ułożony człowiek bez skandali..myliłam się? :oops:xD
    Eluniu, czekasz na kawę?
    Miłego dnia Wszystkim życzę :)
    Event hodowlany po części zrobiony i pnącze dynda.. a drugi event wiruje na deszczu..kiedyś się zrobi..xD