gretag

Discussion in 'Kto jest kim - gracze' started by gretag, May 11, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. agucha31

agucha31 Chodząca legenda forum

No w sumie racja, jakoś nie pomyślałam o tej 10-tce :)

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

No i super :) A co do filmów to tak bez żadnego związku mi się przypomniała jak dla mnie najlepsza polska komedia:p

3. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

A najlepiej między poziomami 200 - 201 (żeby mieli zajęcie do zakałowanego zgonu)
    xD:cry:xD

4. Reniarama

Reniarama Generał forum

Greciu no niby masz racje, pewnie mozna sobie stworzyc swoj wlasny swiat na farmie ale, jest wiele ale, - warunek nie bede patrzec na liste najlepszych graczy i nie bede chciala im choc w 1% dorownac:D:p ale - nie bede przejmowac sie graczem ktory ma o 10 poziomow wiecej ze sie wymadrza i uwaza sie za doswiadczonego bardziej odemnie:D:oops::p drobnostka, Wielkie Ale - nie bede czytac Forum gdzie beda informacje o nagrodach superanckich za przejscie wysokiego poziomuxDale- nie bede zarozumiala egoistka i patrzec na pasek postepu mojego pd:D ale - nie bede zalowac tego ze zainwestowalam realna kase w bonusy ktore teraz ze zlosci wstawie do paska:cry:ale- nie bedzie mi zalezec na farmie i jej poziomie tylko wsadze nos w sianie marchewki i to mnie zadowoli.:( Greciu tak na szybko wyliczylam to moje ale!!! ale byloby tego setki powodow. No tak szczerze, po co gram? aby sie realizowac w tej grze a nie stac w mniejscu, postac moge w kolejce w kwiaciarni;) Po co przychodze na Forum rozmawiac z graczami o farmie i jej mozliwosciach. No pewnie ze mozna realizowac sie w zdobywaniu kasy sg, uzupelniac stodole do granic milionowych zapasow, robic eventy i narzekac lub chwalic sie ze ukonczylam jako pierwsza:D:p ale po co mi to? ja potrzebuje adrenaliny, takiej ktora zapedza do kompa i pozwala odpoczac od trosk realnego zycia. Adrenaliny ktora pozwala zapomiec ze istnieje zmeczenie codziennymi troskami, ktora podnosi cisnienie :D dlatego zalozylam farme i gram juz tak dlugo, a przechodzenie poziomow jest czastkowym zadowoleniem Miecia egoisty:D

5. Marrylan

Marrylan Chodząca legenda forum

Noooo niech V. i spółka teraz drży w posadach xD:cry:xD

o_OxDxD A BP runie, runie, runie :pxD

6. akinomrd

akinomrd Chodząca legenda forum

A znasz oryginał???bo to niestety nie my wymyśliliśmy melodię do tego utworu ;)

Wystarczy jak nas będzie tylu ile widać na teledysku :D

7. gretag

gretag Chodząca legenda forum

Reniu, jest jeszcze jedna sprawa, te nagrody za przejście poziomów. Gdyby dali coś fajnego to znów włączymy najwyższy bieg i tylko kurz za nami zostanie.. Miecio to straszna bestia, ciągle będzie nas drażnił i kusił do działania, kupowania fantów za fl.. Nie wiem czy ja się mu oprę, w końcu słabą kobietą jestem xD:p

8. Marrylan

Tego nie znałam, znałam wersję Jacka Kaczmarskiego

Ale taka grupka jak na tym teledysku spokojnie dała by radę :p;)

9. Reniarama

Reniarama Generał forum

Monius ja wczoraj ogromne strusie jaja wlozylam w obornik aby dobrze smrud daly:D:D na strusia zaprzegne do autobusu i smigamy :D topory ? pomysle- co my jeszcze mamy dobrego w produktach co byloby dobra bronia? ooo mam- paleczki :Dno to bedzie cyrk jak Chinczycy zobacza ze tym czym oni szamaja my ich okladamy :D:D:Dlo matus leze ze smiechu :D:D:D

10. Marrylan

coś w tym jest ;) mojemu mieciowi też się będzie ciężko oprzeć, jak dadzą coś fajnego :)

11. kacper_07

kacper_07 Ambasador forum

A moją propozycją odnośnie ilości PD na 300 jest 300 mld PD ;)

12. Reniarama

Reniarama Generał forum

No wlasnie ten Mieciu:D ludzka natura jest isc do przodu a nie stac w mniejscu prawda, no nie wyobrazam sobie byc na farmie i nie spojrzec na pasek z ciekawoscia czy dalam krok do przodu :(:D:p jezeli tak ma byc to po co robie eventy, zbieram itemy o dobrej wartosci pd, no po coz mi to? kiedy sianie, chodowanie, zbieranie musi mnie zadowolic.:(

13. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

dobry wieczór :)
    pozwolę sobie pogdybać - na 300 poziomie na farmie będziemy potrzebowali ok. 58 mld PD

14. Reniarama

Reniarama Generał forum

Hejka Jareczku:)
    oszalałeś :D no cio Ty, ja mam dopiero 3,5 mild, wiec x10, to znaczy ze jak gram 5 lat zrobilam 3 mild, mam grac 50 lat? no rany julek nie dozyje :D:D:D

Last edited by moderator: May 13, 2018
  15. kacper_07

xDxDxD że niby ja oszalałem? ja zaproponowałem 300mld, to w porównaniu do Twojej propozycji 1 biliarda, nawet nie 1/3
    Wg mnie nr1 z listy topowiczów PD będzie gdzieś w okolicach 250-260 lvl

Last edited by moderator: May 13, 2018
  16. -MarekW-

-MarekW- Cesarz forum

Patrząc z obecnej perspektywy to faktycznie może być kosmos ... ale nie wiemy jakie niespodzianki dla nas się szykuje i jakie możliwości staną przed nami otworem. Przecież jeszcze całkiem niedawno taki tester winogron, czy kot Stefan w większych ilościach, powodował taki odlot, że trzeba było pasy zapinać, a teraz wielokrotnie lepsze itemy zalegają w pasku, bo w ogrodach stoją jeszcze lepsze. Nie wydaje mi się, żeby postawiono przed nami niewykonalne zadanie.
    Jeżeli nawet takie będzie w pierwszym odczuciu, to z pewnością wraz z czasem to się zmieni.
    Owszem, może to być zadanie na kilka lat, ale nie na kilkanaście, bo to może przytłoczyć i spowodować zniechęcenie.
    Nie można wypuścić kogoś na 100 hektarów zbioru plonów z sierpem ... trzeba mu dać kombajn albo cztery kombajny, ciągniki z przyczepami do zwożenia, dać na to wszystko odpowiednią ilość czasu i jeszcze podtrzymać chęć do pracy.
    Jeżeli postawią na naszej drodze kłody, to tylko po to, aby można było zdobyć lub kupić sprzęt i metodę, bez której pokonać ich się nie da. Przecież musimy mieć zajęcie jakieś ... ;)

17. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Tak sobie dodaję, odejmuję, pierwiastkuję i dzielę i myślę,
    że na 300 poziom to będziemy potrzebowali .... 250 mld PD
    i lata świetlne żeby to zrealizować.;)xD

18. MOD_Zgredek*

MOD_Zgredek* Chodząca legenda forum

Reniarama kacper_07
    Edytowałem Wasze posty. Uważajcie trochę na słowa, których używacie.

Reniarama, aweva55 and kacper_07 like this.
  19. kacper_07

Zgredku, oczywiście, to już się nie powtórzy;) proszę o rozgrzeszenie, ale bez pokuty:p

20. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Ile PD będzie potrzeba na 300 lvl ?
    Ciężko to określić, a do wyliczenia tego, potrzebna będzie fachowa pomoc:;)