gretag

Discussion in 'Kto jest kim - gracze' started by gretag, May 11, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. gretag

gretag Chodząca legenda forum

Dziękuję :)
    Młyn u mnie chyba zepsuty bo z rzędem na pnączu i z Turbo nic nie skraca czasu produkcji. Czy u Was też tak jest?

2. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Ja równiez gratuluję;)

Moje koło mnie nie słucha za to nawet jak narzekam...

Dobranoc

niesamowitusia and gretag like this.
  3. gretag

gretag Chodząca legenda forum

Dzień dobry :)
    Wstawać ,śniadanie na stole..:p
    Dziękuję :)

Miłej niedzieli Wszystkim życzę :)

4. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Dzień dobry:)
    U mnie dziś dzień pod znakiem Finału:inlove: Nie mogę się doczekać... Liczę na porywający mecz, choć nie wiem czy biedni Chorwaci wykrzeszą z siebie jeszcze dość energii...

5. antonina-farmerska

antonina-farmerska Chodząca legenda forum

Doberek,też nie mogę się doczekać w sumie powinnam się cieszyć ze zwycięstwa Francuzów(ostatnia flaga ,która może przynieść gratyfikacje),ale sercem jestem za ChorwacjąxD:inlove:

6. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Dziś wszyscy jesteśmy Chorwatami:inlove: Nawet posiadacze francuskiej flagi...

Poglądowa grafika - kto kibicuje Francji, a kto Chorwacji:D

7. agula38

agula38 Chodząca legenda forum

moje serce też jest za Chorwacją , nalezy im sie to zwycięstwo za całokształt ,bo grali dobrze , dostarczali mnóstwo emocji ,zarówno w meczu ,dogrywkach i karnych , walczyli jak lwy :):inlove::D

8. MaDzo

MaDzo Cesarz forum

Dzień dobry:)
    Czekam na relacje...minuta po minucie;)Im was więcej tym pełniejszy obraz gry jaki mam nadzieje przeczytać/obejrzeć/ po powrocie z pracy w Strefie Kibica:music:To dobre miejsce na dzisiejszy finał dla farmerskich kibiców:)

9. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Ze względu na przyjaciół z Farmy, którzy wykupili flagę Francji, jestem za zwycięstwem zespołu francuskiego ale serce też podpowiada kibicowanie Chorwacji. :)

Sieję już do misji żeby zdobyć gniazdo dzięcioła i te dopalacze +3 tak mi namieszały, że posiałam na jednej łące szczypiorek (jaki on strasznie drogi !!!) i zdziwiona jestem, że mam do zbioru tylko 2 szt z małego pola.:oops:
    No i co się dziwić jak w slocie "rajska girlanda" xD a na drugiej łące pustynnik.
    Muszę czekać 3 godz. aż dojrzeją kwiaty i zmienić dopalacze.:)

10. tigre

tigre Fanatyk forum

Mecze meczami a okazało się właśnie, że gapa jestem i ze zrozumieniem nie czytam - sklepik zamknęli i talarki do wydania tylko w wędkarskim - jest ktoś chętny na towar z tamtego? bo u mnie i tak by te itemy w pasku siedziały
    Swoją drogą nieładnie zamykać o 14 :( ;)
    Dajcie znać czy ktoś jakiegoś itemu potrzebuje bo talarki przepadną :(

11. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Poczekaj chwilę z zakupami. Sklep piłkarski powinien być otwarty do 22. Zostało to zgłoszone i czekamy na reotwarcie. Może przy okazji coś przedłużą:music:

12. tigre

tigre Fanatyk forum

ufff. dzięki za info - jakoś nie doszukałam się ogłoszenia i poczytałam tylko faq a tam, że ostatni tydzień do 14

13. agula38

agula38 Chodząca legenda forum

też czekam na otwarcie sklepu ,bo flag juz nie robie ,ale mi żetony wpadły w wędkarskim i chce je wydać tam w sklepie ,a nie na itemy które już mam :)

u mnie sklep już jest :)

Last edited: Jul 15, 2018
  14. niesamowitusia

niesamowitusia Książę forum

Oglądacie??

ale emocje

15. krasnoludek10

Gdyby nie Chorwacja (brr, zwłaszcza samobój) takich emocji by nie było:p I znowu źle postawiłem, bo remis.. Niefart totalny8)

gretag and niesamowitusia like this.
  16. aisunel

aisunel Generał forum

Sa to najpiekniejsze mistrzostwa jakie ogladalem,a to juz 12-te,mistrzostwa niespodzianek,radosci,usmiechu i Vara,dziekujemy Ci Rosjoo_O:p:D

17. niesamowitusia

niesamowitusia Książę forum

Francja Mistrzem.

Chorwacja :inlove:

18. krasnoludek10

Pomimo tego, że Francja wygrała, to Chorwaci zawładnęli sercami kibiców:D

19. MaDzo

MaDzo Cesarz forum

Zazdroszczę wam ,ze mogliście oglądać na żywo finał MŚ.Ja obejrzę jutro rano
    W pracy wszyscy obstawialiśmy wyniki w piątek na 2 ostatnie mecze.Postawiłam 4:2/tak jak tu na forum/ i trafiłam:D
    Mąż dzwonił po strzeleniu każdej bramki.Przy wyniku 4:1 czekałam na info,ze Chorwacja strzeliła 2 gola.Doczekałam się:music::D

20. 92weronika

92weronika Baron forum

Gratuluję. Ja obstawiłam 2:1 ale i tak nie wyszłam na tym najgorzej.