gretag

Discussion in 'Kto jest kim - gracze' started by gretag, May 11, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Dzień dobry,

W innych krajach ... u nas marzenie.
    A kiedyś na forum było tak fajnie.

U nas niestety powstał pewnego rodzaju zamordyzm - ograniczenia koloru, ilości linijek, luźnych rozmów itd.

Natomiast pochwalane są nabijania ilości postów w kurzej grzędzie, meldunki kilka razy dziennie ( po każdym zbiorze) ile, czego mamy.

Bywają dni, że tylko sprawdzam OO i na tym koniec z forum.

2. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Greciu, szkło powiększające?:eek: Czy Ty wiesz, co napisałaś?xD:cry:xD

3. eumina77

eumina77 Okazjonalny autor

No i zakrztusiłam się czereśniowym kompotem xD ale to nic skoro mogę się tu cieszyć i dzielić radością ...xD xD nie mogę napisać... xD:cry:to mnie rozłożyło na cały dzień.xD

4. gretag

gretag Chodząca legenda forum

Wiem. Nie mam okularów a lubię dokładne obserwacje,żeby nic nie umknęło mojej uwadze. xD:pxD:cry:xDxD
    No nie bój się, trzeba się raz poświęcić dla sprawy.... Wszyscy na tym skorzystają bo też zobaczą to i tamto..xD:pxD
    ... żeby nie było, cały czas piszemy o pasku do spodni...

5. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Z eksplorowaniem, zgłębianiem, sondowaniem a co gorsza penetrowaniem też trzeba uważaćxD
    Nie, mi to jest dziś gorzej. Zamiast się za jakąś robotę zabrać... Wszystko leży i kwiczy, a ja na forum siedzęxD

6. MaDzo

MaDzo Cesarz forum

xD:cry:xD:cry::cry:xD
    Nawet nie wiecie jak mnie kusi wstawić obrazek ,,tego tamtego" w swej całej krasie w powiekszeniu:inlove:xD:cry:
    Musicie sie rybką zadowolić:pxD

7. gretag

To ja jestem mocno rozczarowana ..liczyłam na więcej..:pxD:pxD..ni to na obiad ni do czego innego..xD:cry:xD

8. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Odkurzacz z odpowiednimi rurami to jest to czego się będę trzymać. A ostatnio szelki znów są w modzie więc pasek nie jest potrzebny. Poza tym chłopaki mogą lubić odzież sportową więc mogą występować w dresach a one mają gumki w pasie lub ściągacze...

9. gretag

Kochana, no nie mów,że oni do pracy przychodzą w spodniach na gumce albo spodniach na szelkach. Przecież to by obciach straszny był. To młodzieńcy a więc ubierają się modnie xD:pxD:cry:xDxD Ja ich wyobrażam sobie w super garniakach.. :pxD

10. eumina77

Ja zamiast obiad chłopu robić to siedzę tu i ze śmiech kwiczę xDco się tutaj dzisiaj stało ? xDja nie wiem xD
    Wiem co zrobie
    Jak przyjdzie z roboty to go poproszę o kasę na wyprzedaże to złagodzi jego gniew na brak obiaduxD

11. MaDzo

MaDzo Cesarz forum

Mówisz...masz:D
    Nie gotuj!!! To rybka do zabawy:inlove:xD

12. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

W takich ?

Chroniąc Forum przed intruzami...
    xD:cry:xD

13. gretag

Z tym to ja nie wiem co zrobić..ale niech leży, może sięxD:p:cry::cry:xD przyda..
    Rysiu a który to który? Zgredzio po lewej? :p
    Tacy mogą być ale te giwery laserowe niech zostawią w domu..:pxD:cry:xD

14. niesamowitusia

niesamowitusia Książę forum

Dzień dobry
    ja jak zwykle na nic nie mam czasu.
    Jeszcze moja córka się rozchorowała. :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

15. agucha31

agucha31 Chodząca legenda forum

Pozdrów ją też cieplutko i czekamy tutaj na jej powrót

16. eumina77

Byłam na tej kurzej grzędzie dzisiaj pierwszy raz :)
    To fascynujące:) aż ciężko w to uwierzyć
    Nigdy wcześniej tam nie zaglądałam chyba że przez pomyłkę :)
    Zdumiewające miejsce :)

17. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Bądź ostrożna. To może być zaraźliwe:D

18. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Ptasia grypa ?
    xD:cry:xD

19. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Ty się nie śmiej. Każdego może dopaść:D My tu będziemy się zastanawiać, gdzie jest Ryś, a Ryś w zapale liczy do tryliarda albo zastanawia się kto jest bardziej słynną osobistością - Sławomir czy eee... chciałam zabłysnąć ale nie wiem kto jest równie sławny jak SławomirxD

Edit. A ja zrobiłam dziś jakąś misję, dostałam w niej 3 potencjalne krokodyle jako nagrodę, a realnie wyrosły mi pomarańczowe delfiny. Mała rzecz a cieszy:D

Last edited: Jun 27, 2018
  20. eumina77

Dajcie spokój JenyxD:cry:
    Mamo ! oddawaj pampersy xD nie mogę xD:cry:okulary mi zaparowały od śmiechu i nic nie widzę
    Sławomir xD ojej jak możesz ? kolka kolka xD:cry:

Last edited: Jun 27, 2018