gretag

Discussion in 'Kto jest kim - gracze' started by gretag, May 11, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. aisunel

aisunel Generał forum

A co tam w pilce,jakies szwadrony smierci w Argentynie powstaja,ale oni maja jeszcze szanse,my mozemy sie zemscic na Senegalu:p,Bedzie remis z Japoniao_O

2. gretag

gretag Chodząca legenda forum

Może uda się nawet wygrać. Wszystko zależy czy nasi piłkarze zagrają tak jak powinni ...
    Pozdrowienia dla Reni, która się wczasuje.. :inlove:;)

3. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Śmy zapomnieli wczoraj ło nim:

A tego w tym składzie nie słyszałem (chyba).
    Czterej jeźdźcy...

Last edited: Jun 26, 2018
  4. MaDzo

MaDzo Cesarz forum

Ja ich nie lubie.Pojedyczne osoby bywają bardzo ok ale jako narod...nie do przełknięcia dla mnie8)Ta mentalnosc...ehhhhhhh
    Grciu a kto by sie odważył w Rosjio_OxDNo powiedz kto? Zaden kibol nie jest tak zdesperowany żeby chcieć przedłużyć swoja wizytę w tym ,,przyjaznym" kraju na kilka lat:pxD:cry:
    Renia buziaki:inlove:

5. eumina77

eumina77 Okazjonalny autor

Witam wszystkich
    O właśnie o Renie miałam zapytać bo brakuje mi tu tej rozgadanej buzki dzidziusia:)
    Obawiam się że Nasi niczym nas już nie zaskoczą oby gorzej nie było Mąż mój wielki kibic bardzo cierpi więc zła jestem na Naszych i mam milczeć na ten temat:p

6. gretag

Super :)
    Wczoraj zapomniany a dziś odnaleziony :)
    Marzenko, wiemy,że tam rygor straszny i ludzie cierpią. Jednak nie można dolewać oliwy do ognia i odwracać się od zwykłych ludzi, którzy tam mieszkają. Ci ludzie nie są naszymi wrogami. Wrogami są nieliczni..

7. aisunel

aisunel Generał forum

Greciu,nie badz zlosliwa Kolumbia zmiazdzy Senegal,Japonia z remisem jeat tam:p.Wspaniale spoleczenstwo,dla nich,bedzie mozliwosc odlozenia telefonowo_O.Japonia,kraj nieokreslony,wspanialy,kibicuje im,bedzie remis i wystarczy

8. gretag

Danielu, nawet nie wiem czy ja potrafię być złośliwa..:)
    Nie da się przewidzieć większości wyników na mundialu a co dopiero naszych z Japonią. To jak w totolotku , trzeba mieć wielkie szczęście żeby trafnie obstawić wynik.
    Witaj :)
    Reni będzie miło,że o nią pytasz :) Prosiła żeby Wszystkim przekazać ciepłe pozdrowienia :)

9. Marrylan

Marrylan Chodząca legenda forum

Bry :)
    Dzięki za muzyczny wieczór, było cudnie :inlove::music::music:

Reniutek buziaki :inlove: Odpoczywaj i wracaj szybciutko :)

Mecz z Japonią.... hmm teraz się nastawiam pesymistycznie, wtedy będę miała większą radość jak sprawia niespodziankę :p:);)

xDxD do tego ryzykując tęgie odmarznięcie niewymownej :p

10. gretag

Odmarznięcia to ja bym się bała bo jestem ciepłolubna a piłkarze nie wiem ..może im by pomogło schłodzenie..hahah

11. MaDzo

MaDzo Cesarz forum

Duzo by tu można bylo pogadać na ten temat ale nie pogadamy bo...нельзя*;)

*nie można
    Powiem tylko tyle...40 lat mieszkałam przy granicy wschodniej.Moja rodzina wiele pokoleń.Byłam tam wiele razy.Zdania nie zmienię...-.-

12. eumina77

Wysłałam jej parę godzin temu wesołe pozdrowienia pocztą Zosi i przed chwilą mi odesłała ale zdążyłam przeczytać tylko Reniorama nim się zorientowałam co to odlatuje :)
    Można to jeszcze u mnie gdzieś odczytać ?

13. aisunel

aisunel Generał forum

Marzenko,masz prawo oczerniac Rosjan ich nie znajac,ja poznalem ich 100-ki,wspaniali,zyczliwi,chcesz koszule,oddadza,polityka,a spoleczenstwo przepasc olbrzymia.Sprobuj tam dojechac z 10$,po 2 tygodniach wrocisz z 20-tka i pelnymi torbami:),Wspolczuje

14. MaDzo

MaDzo Cesarz forum

Zupełnie nie ma czego współczuć.Tez poznałam wielu bardzo przyjaznych ale i innych tez miałam ,,przyjemność" poznać.Moi dziadkowie tym bardziej.I ciesze się,ze przeżyli i mogli dużo opowiedzieć.Mamy swoje zdanie i swoje doświadczenia.Rozwijać tematu nie ma sensu i potrzeby:)
    Akurat co to zarobku to sie zgadzam w 100%. Bylam,zarobiłam,wróciłam:p

15. gretag

Już nie przeczytasz, chyba,że Renia zacytuje Twoją wiadomość i odpisze.

16. aisunel

aisunel Generał forum

Bylas w relacji z ukraincami, nie rosjanami,przepasc:eek:.Masz racje,temat bez przyszlosci:p

17. MOD_Zgredek*

MOD_Zgredek* Chodząca legenda forum

Zasadniczo w alfabecie łacińskim jest 26 liter (w polskim parę więcej). Czy to oznacza, że wszystko zostało już napisane? Ja cały czas widzę coś nowego. Z muzyką też tak jest. Poza tym, kto każe tworzyć w europejskiej skali dwunastotonowej, w której najmniejszym odstępem między dwoma sąsiednimi dźwiękami jest pół tonu? Jest muzyka mikrotonowa (w tym charakterystyczna dla Wschodu ćwierćtonowa) a nawet atonalna rezygnująca ze stałych odstępów między sąsiednimi dźwiękami :)

18. aisunel

aisunel Generał forum

Zgredku,jak milusio,ze jestes,rozumiem,ze tam gdzies latasz po Wa-wie z hiciorami:p

19. eumina77

Ok cóż na pewno napisała coś miłego;)

20. gretag

Jestem tego pewna bo to przemiła osoba :)