Grafikolandia

Discussion in 'Archiwum - pozostałe działy' started by ~Surreal~, Aug 25, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

2. ~Surreal~

~Surreal~ Wyjątkowy talent

Hej Radanku:) Fajna. Ale sygny dla Gabi nikt nie przebije. Ona jest rewelacyjna!!!
    PS.Wiesz gdzie założyć studio :p

3. radanku

radanku Aktywny autor

Aniu cieszę się, ze może być ;)

Mili
    :D:D
    Dziękuję;) Wyszła bo ta kobieta na zdjęciu jest rewelacyjna xD
    Oj, studio :pJa mam zaległości na innym jeszcze :p:p

4. ~Surreal~

Witam, powoli wracam do "szycia". Takie coś mi wyszło (mam nadzieję,że nicku nie przekręciłam, bo mnie choroba męczy i mogłam coś poplątać):

5. sisi64

sisi64 Stały bywalec

Hejka Mili,Radanku :)
    Goscie:)
    Milego przylazlam pozyczyc,bylam w sasiedztwie,to mysle -wpadne.

6. jobajawaf

jobajawaf Czeladnik forum

Mrrrrrr:inlove::D
    Piękna :D. Dziękuję bardzo. Jakby się dało do tego jeszcze jakiegoś awka? :p Ale to tak w przypływie luźniejszej chwili, siły i ochoty :). Życzę szybkiego powrotu do zdrowia :).

Last edited: Oct 27, 2014
  7. BA_Izolda*

BA_Izolda* Komandor forum

Dobry :D

Sisi ale masz śliczną kieckę :)
    Pooglądałam :)
    Sygnaturki nie zamawiam, bo dzięki krowie mogę jakoś wytłumaczyć braki w dokumentach :p:D
    No chyba, że dziewczyny odświeżą mi Olafa :p

8. sisi64

sisi64 Stały bywalec

Dziekuje :) Tez mi sie podoba,delikatna :) Mili mi uszyla :) Olafa napewno odswieza,juz jestem ciekawa jak :)
    Hejka wszystkim :)

9. amber♥

amber♥ Komandor forum

Witam krawcowe i miłych gości ..:)

heheh radanku ja tam jeszcze jeden obrazek wkleiłam :p..oczywiście poczekam grzecznie bo w tej to mi się cudownie lata ..ale bym prosiła w wolnej chwili - gdy najdzie wena o zrobienie z drugiego obrazka ..:)
    Mili kuruj się kuruj ..a potem wymyśl coś dla mnie z tymi kobietkami ..:) dziękuję z góry ..:)
    Hejka Sisulka ..:)
    Pozdrawiam dziewczyny i znikam ..ale nie w czeluściach netu jak pisał Rafał - tylko do realnego świata ..:)

10. ~Surreal~

Witajcie. Proszę awatarek:

11. sisi64

sisi64 Stały bywalec

Amber brakuje tego Rafala :(
    Kosmatych dziewczyny :)

12. jobajawaf

jobajawaf Czeladnik forum

Dziękuję za awka :). Pewnie za jakiś czas zgłoszę się po coś na przebranie :p....

13. ~Surreal~

Proszę bardzo i polecam się :)

14. MOD_Zgredek*

MOD_Zgredek* Chodząca legenda forum

15. ~Surreal~

Fakt misio miażdży wszystko :) To teraz zrobić z tego sygnę by pasowała na forum gry... Hmm nie wiem jak Radanku, ale ja będę musiała pokombinować. Nie lubię grafik z gry, ale ta jest wyjątkiem xD

Izolda kiedyś coś tam może się pomyśli :p:p:p:p Olaf mnie zawsze napawa uśmiechem ;)

Edycja: no i mam dla Zgredka (chciało by się zrobić inaczej, ale na forum fa nie pasuje):
    Może ktoś zauważy kiedyś edycję ^^
    Dla Gabi (ta druga kobieta - nie potrafię nic ciekawego zrobić, bo nie lubię szkicu, rysunków itp):

Last edited: Nov 11, 2014
    amber♥ and ryba4862 like this.
  16. radanku

radanku Aktywny autor

:)

Ja widzę :D
    No i widzę Vox :D:D

17. haft61

haft61 Fanatyk forum

Całuski rodaknku dawno cie nie było dzie buszowalas mam prosbę sasiadeczko moja zrob mi sukienusie na sylwestrowa zabawę jakbys mogla z kapelusikiem oczywiście i napisem haft61 i Monika ( czyli wyjdzie ze dwie)

dzieki z góry

18. MOD_Zgredek*

MOD_Zgredek* Chodząca legenda forum

Ja zauważam. I dziękuję bardzo :)

Mojabonanza likes this.
  19. amber♥

amber♥ Komandor forum

Witam miłe krawcowe..:)
    Mili dziękuję pięknie za sygienki ..obie zapisałam - ale bardziej podoba mi się druga (ta co ma uniesione dolne rogi)..już jakiś czas temu szukałam jak zrobić ten efekt w Gimpie ale nie znalazłam :(..tradycyjnie napiszę dla mnie sygna bomba- cud , miód i orzeszki ..:) i te cudowne oczy ...mam bzika na punkcie oczu ..dziękuję pięknie..:)
    pozdrawiam wszystkich w wątku i życzę miłego dnia..:)

Last edited: Nov 12, 2014
  20. kontakt23

kontakt23 Wyjątkowy talent

Thread Status:
Not open for further replies.