Grafikolandia

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika ~Surreal~, 25 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Marianka2011

Marianka2011 Stary wyjadacz

Obrazek udało mi sie przenieść ale nie mogę znależć w ustawieniach awatara ani sygnatury /chyba jestem za tępa/.Czemu to wszystko takie trudne?

2. ~Surreal~

~Surreal~ Wyjątkowy talent

U góry kliknij/najedź myszką tam gdzie jest Twój nick. Tam będzie awatar i sygnatura do ustawienia.

3. Marianka2011

Ja nie widzę żadnego nicku u góry.

4. ~Surreal~

Po prawej stronie u góry na belce, obok "Powiadomienia". Wejdziesz w edycję sygnatury to wpisać wytstarczy to co wkleiłam kilka postów wcześniej jako kod (w takiej ramce).

5. Marianka2011

Już jest wszystko ok. Po wielu trudach udało się .Bardzo bardzo dziękuję za cierpliwość.xD

6. ~Surreal~

Dla Sary takie coś mam:

Coś mi gif tło zmienia odcień wrrr...

Ostatnie edytowanie: 1 października 2014
  7. TrissMerigold.

TrissMerigold. Fanatyk forum

Witam ;)
    Co prawda poprzednia wykonana przez Was kiecka nadal świetnie leży, ale gdybyście miały wolną chwilkę i złapały jakąś garść inspiracji, chętnie zamówiłabym coś na zmianę, jestem fanką Waszej wyobraźni, więc żadnych gotowych obrazków nie przynoszę. Marzy mi się coś w lekko indiańskim stylu, może jakiś motyw z wilkiem, w szarościach, lub brązach? Może być mrocznie ;). Oczywiście konkretną interpretację zostawiam Wam ;) I oczywiście absolutnie mi się nie śpieszy ;)
    Pozdrawiam ;)

8. garfild9755

garfild9755 Stały bywalec

A cos weselszego w jesieni dla SARY:);)

9. ~Surreal~

Nie obiecuję ze swojej strony,bo pewnie mi nie wyjdzie. To nie mój styl. Jesień ok, ale wesoła jesień już ciężko, zwłaszcza jeśli by miało być animowane.

10. garfild9755

garfild9755 Stały bywalec

Niekoniecznie z animacja

11. jobajawaf

jobajawaf Czeladnik forum

Witam :)
    Wracam po dłuższej nieobecności i chciałabym założyć coś fajnego. W temacie jakiś mroczny anioł z zielonymi oczami może albo widoczek a la horror? Plus mój nick. Oczywiście poczekam grzecznie w kolejce :).

12. ~Surreal~

Witam. Zamówienia postaramy się zrobić w najbliższym czasie. :)

13. amber♥

amber♥ Komandor forum

Witam śliczne Panie ..:)
    W wolnej chwili bym prosiła coś w tym stylu
    tylko oczywiście inna kobita, tło ..itd..itp..:) i żeby się udało w brązach - nie mam ani jednej sygienki w różnych brązach :( a tak bardzo chcę :)
    Poczekam ile trzeba , mam w czym latać ...Pozdrawiam serdecznie..:)

aha nick amber i wymiarowo jeśli się uda to mniejsza i z cieniem ( o ile będzie pasował)..

14. ~Surreal~

Witajcie. Uporałam się z tym co miałam i liczę coś wrzucić jutro lub w niedzielę.

zamówienia:
    garfild9755 - z napisem Sara - jesień, wesoła (pomęczę jeszcze tę animację)

jobajawaf - mroczny anioł/widoczek (lubię mroczne klimaty^^)
    amber♥ - sygna jak dla Tris (tamtą robiła radanku, więc zostawiam dla niej)

TrissMerigold. widzę już ma nowe zestawy, więc zamówienie zatem nieaktualne.

15. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

Bry dziewczyny ;) u was mnie jeszcze nie bylo a mam taka wyjatkowa prosbe do Radanku..a mianowicie znalazlam w necie sygnature Twojej robocizny i zachcialam baaaaardzo miec podobna ,prosze o to praca :
    chodzi mi o to zeby tlo bylo zielone jak murawa,niekoniecznie jak powyzej ale zeby bylo podobne jak mozna...
    jesli chodzi o postacie to oczywiscie w innych ujeciach zeby nie dublowac ,ale zeby byly zachowane odleglosci tzn Piszczek najdalej,pozniej Błaszczykowski i z przodu Robert Lewandowski . Jezeli cos jest awykonalne to prosze zrob mi w/g swojego uznania oby tylko byla zielen i te 3 postacie w takiej kolejnosci ;)jakis maly podpisik do tego Anka i bedzie super ;) bez avka.
    Z gory bardzo dziekuje :)

16. jaadao

jaadao Wyjątkowy talent

Witam i bardzo proszę o uszycie w wolnej chwili kompleciku na Halloween.
    Wesoły, animowany z podpisem Ewa
    Pozdrawiam i życzę miłego dnia.

17. ~Surreal~

Witajcie.

Dla Sary:

Może nie jest wesoła, ale mam nadzieję, że nie jest też smutna.

jaadao widziałam, że już w tej tematyce dostałaś sporo sygnatur w innych pracowniach, dlatego nie będę dublować. Jeśli zmienisz tematykę to chętnie wykonam pracę sygnaturę. Oczywiście piszę w swoim imieniu - nie wiem jak Radanku.

18. radanku

radanku Aktywny autor

Dobry wieczór :)
    Gabi, może masz już na oku jakieś zdjęcie?
    ankagdw, czy ma być pasek :p jak w tej sygnie? I domyślam się, że piłkarze mają być w naszych strojach narodowych?
    jaadao, ja animowanych sygnatur nie robię.

Pozdrawiam :)

19. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

Witam;) paska byc nie musi oby tlo bylo fajne i w zielonym kolorze ;)zostawiam to juz Tobie :music:a pilkarze tak w naszych barwach narodowych :pdziekuje z gory ;):music:

20. jaadao

jaadao Wyjątkowy talent

Poszukam jakiegoś fajnego zimowego materiału. Dzięki i pozdrawiam

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.